קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] האם כדאי לי לקנות את המחשב הזה
    על ידי Galbarami123 בפורום צרכנות וקניות באינטרנט
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 13-07-2011, 15:19
  2. לקנות את המחשב הזה או שהוא יהיה חלש מידי?
    על ידי qqaazz בפורום דיבורים
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 30-09-2008, 19:15
  3. [שאלה] כדאי לקנות את המחשב הזה?
    על ידי מסטול בטיפול בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 10-11-2007, 19:53
  4. [שאלה] האם כדי לקנות?
    על ידי אורן1 בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 11-10-2007, 22:49
  5. האם כדי לקנות את הנעלי נייק האלה???
    על ידי meni12321 בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 09-03-2007, 15:54
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 28 מתוך 28

[דעה] האם כדי לקנות את המחשב הזה מK.S.P??? - עמוד 2

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

אבל סתומים יותר קונים באייבורי
    אייבורי זו חנות שמדברים בה בICQ כשאתה בא לבקש מפרט למחשב
    אייבורי זו חנות ששמה עליך זיין מדברת בטלפון שעה כשאתה מבקש מפרט מחשב
    אייבורי זו חנות שלא מבינה שום דבר במחשבים כשאתה בא עם בעיה
    לדוגמה:
    חבר שלי קנה צורב משם , אמרנו הוא לא פועל לא פועל
    הם אמרו הוא פועל צרבנו דיסקים והכל (ונשפך עליו ספרייט לפני)
    בקיצור הם אמרו פועל פועל
    עד שלא הלכנו לטכנאי חוץ שבדק את הצורב ואמר שהוא מת
    הם ניסו להרוויח בקיצר והם לא הסכימו לקבל את המחשב כולו עם הצורב כי המחשב לא נקנה אצלהם
    בקיצור חרא חנות , אין ידע , אין השקעה בלקוחות , פשוט אפסים

בקשר למרדנית , לא יודע לא שמעתי רעות על החברה למרות שאני מכיר..
    קצת יקרה לא?

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    שם פרטי
    קקי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רק אלו היודעים להגן על חירותם זכאים לה

משה מקונה מחנות?
    חחח יש לי שכן טכנאי
    מוכר לי כל דבר
    בצורה הכי איכותית שיש
    וגם במחיר זול :]

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

יש לי גם טכנאי
    אבל ההפרשים הם 300 שקל
    ואני מעדיף לשים 300 שקל ולדעת שיש לי למי לפנות יום אחרי
    ושלא יפשוט תרגל או שישנה מקצוע פתאום

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

ציטוט נכתב במקור על ידי Moshe
    אז אולי פעם בחיים שלך תסביר למה?
    פעם אחת באחת ההודעות פירטתי ואז פאקינג נלחץ לי ה BACK וכל ההודעה נמחקה והחלטתי שאין לי כוח לכתוב את זה שוב, עכשיו אני יעשה את זה שוב.

קנתי מ KSP מספר פעמים בחיי, בכל הפעמים רק בלת ברירה בגלל עניינים תקציביים.

בפעם הראשונה קנתי מחשב לדודה שלי, סה"כ 3000 שקל, מפרט פשוט וקל.
    ה 3000 שקל האלה לא רק שהפכו לכמעט 4000, אלא גם הצריכו ממני יותר התעסקות ממה שהיה לי אי פעם עם מחשב.

זה לא היה מתאים לזה
    זה לא היה מתאים לזה
    אף אחד בחנות לא בדק בכלל אם המחשב עולה, או אם הספק בכלל מחובר כמו שצריך ללוח אם, מה שהסתבר אחר כך שלא.

הלוח אם, המעבד, הזיכרון, ו-הצורב, שלושה חלקים מהחשובים במחשב, לא היו מה הזמנתי.
    המעבד היה סוקט אחר, וכמובן אז גם הלוח אם השתנה.
    הזיכרון היה זיכרון מחברה שמעולם לא שמעתי עליה, 333 מה"צ במקום 400, התזמונים לא אותם תזמונים, ובוודאי שהדגם לא אותו הדגם.
    אחרי הרבה ניסיונות תקשורת איתם הם אמרו לי לשלוח להם את המחשב בחזרה והם יטפלו בזה, השליחה של המחשב אליהם לבד עלתה לי 160, עוד ביטוח ועוד בלה בלה בלה בסוף יצא רק השטות הזאת מלא כסף.

הם כניראה מהפעם הראשונה לא הבינו שאני לא אידיוט ודפקו אותי גם בפעם השניה, וכמובן גם אילצו אותי לשלם כסף על המשלוח חזרה, חס וחלילה שהם ישלמו על זה, אחריות? הרי זה לא מכסה.

מסתבר שגם הפעם היה פה עסק מגעיל.
    הלוח אם אומנם התאים לסוקט המתאים של המעבד, אבל שוב היה הלוח הלא נכון, שוב פעם מחברה שלא שמעתי עליה בחיים שלי.
    הזיכרון נשאר אותו זיכרון, וכמובן במפרט על הנייר הכל מה שהזמנתי.

קיצר אני לא אפרט מה המשיך אחרי זה, בסוף עם השקעה נוספת של 350 שקל, כי נגמר להם הדברים המלאי והיה צריך לשנות לדברים אחרים, עוד פעם שני משלוחים הלוך וחזור, והרבה הרבה צעקות בטלפון, הצלחתי לקבל את מה שרצתי.

המחשב השני שקנתי היה של סבתא שלי, העסק היה בערך אותו העסק, לשלם עוד כסף, לחכות עוד המון זמן, אין עם מי לדבר, לאף אחד לא אכפת ממך, העיקר הכסף.
    אחרי חודשיים קבלתי את המחשב הנכון בהשקעה נוספת של 570 שקלים בלבד!, וכמובן, 0 מצידם, הרי הם לא שילמו על המשלוח ושום דבר, על החלקים אני שילמתי בצורה כזאת או אחרת, אבל את הדברים המקוריים כמובן שלא קבלתי.

תלונות על דיסקים צרובים של XP שנמכרו להם לא חסר, שמעתי על עשרות תלונות, וגם מספר תלונות שעלתי עליהן אישית בזמן שאנשים פנו אלי באייסיקיו, ואחד מהם אפילו קיבל חתיכת פיצוי, וקיבל מהם מחשב בכמעט 20,000 שקל רק שלא יילך עם זה לבית משפט.

גם הזמנה פשוטה כמו צורב DVD שנקנה מהם נתגלתה בסוף כעסק שיצא יוקר יקר מבכל חנות.

אפשר לסכם את זה בזה שלא הייתה לי קנייה מ KSP שלא נגמרה בשליחה חזרה של המוצר, לפחות פעם אחת אם לא יותר, תשלום נוסף של כסף, אין סוף המתנה וחוסר יחס, ייבשו אותי לפעמים על הקווים 20 דקות ויותר, ורק בגלל שרצתי להראות שממני הם לא ייברחו נשארתי על הקו.

הם חושבים שבגלל שאני אישית לא באתי אליהם והראתי להם שאני לא אידיוט אפשר לרמות אותי, וככה הם יעשו לכל אחד.
    אני לא אתפלא אם יש עכשיו אלפי מחשבים ברחבי הארץ שבעליהם קיבלו מחשבים זולים וחלקים נחותים ממה שהזמינו, ופשוט לא מבינים מספיק כדי להבין את זה.

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

באיזה סניף מדובר?
    תקשיב אני קניתי מהם מצלמה , 2 סטים של מקלדת ועכבר ( מיקרוסופט ולוג'יסטיק)
    קניתי מהם HD
    קניתי מהם USB PCI וגם HUB
    קניתי מהם עוד מלא דברים , נכון באתי אישית וראיתי מה קניתי והכל , אבל לא יודע לא הייתה לי בעיה 1 אפילו.
    כנ"ל גם בטלפון הם תמיד ביררו לי ואמרו לי מה שאני צריך
    ופעם קניתי נגיד WEB CAM ורציתי להחליף את זה למשהו אחר , בהתחלה הם אמרו אנחנו לא מחליפים מאי התאמה וכדומה , אחרי זה אמא שלי התקשרה והם כן הסכימו להחליף , בקיצור לא יודע נראה לי שכל העסק הוא בסניף מסויים , עם אנשים דבילים שמנהלים אותו
    כנ"ל שגם הכל נעשה במשלוח ובאינטרנט, אני בחיים לא מזמין ככה אני הולך אישית וקונה ובודק במקום שזה כל החלקים ומפעיל שם ביוס ורואה שכל מה ששמו לי באמת זה ,זה
    בכל חנות תמיד יהיו לקוחות מרוצים יותר ומרוצים פחות...

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

כל הקניות היו מסניף חיפה.

הסתכלתי על הרשימת ציוד שקנית שם, ונו באמת.
    אתה אומר על חנות שהיא טובה בגלל שקנית שם מקלדת ועכבר? ( כן כי אפשר לדפוק אותך בכל כך הרבה מקומות שם ) מצלמת אינטרנט ב 100 שקל והארדיסק בתור חלק יחיד שהחברה והדגם מצויינות ישר על הקופסא?

הצעת כרגע בדיון אחר למישהו לקנות משם ב 8000 שקל מחשב, ואין לך אפילו תהייה אחת, רגע, אולי הם יידפקו אותו כמו שהם עשו לכל כך הרבה אנשים אחרים?

חיפוש של הקומבינציה הפשוטה הזאת, ואפילו לא ניסיתי אחרות, כי לא היה לכך צורך, נותן לך מבט אפילו קטן על כמה החנות הזאת אמינה

http://www.google.com/search?q=KSP+%...=&start=0&sa=N

נכון שיש דפים שאי אפשר לפתוח כי הם כבר לא עובדים, אבל אתה רואה שם בקיצור טוב מאוד מה האנשים האלה כתבו

hell14
    אורח

אמממממממממממממ אני קראתי את כל מה שכתבת אני ינסה לברר ב-HWZONE על ילדים שקנו מ-KSP מסניף תל אביב את המחשב שלהם נראה מה יהיו התגובות אם יגידו שהם לא היו איתם בסדר נחפש בתל אביב חנות אחרת העיקר שאני לא יצא שאני ישלם הרבה כסף ויקבל חרא של דברים אממ דקה נברר ב-HWZONE על זה

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

hell14 תעדכן אותנו בבקשה..

בקשר לv33t , כרטיס מסך וזיכרונות וכרטיס קול
    ולא היו בעיות
    באתי הביתה התקנתי הכל והכל פעל

משתמש כבוד האוואטר של Li0rz
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ
    ואז! הזקנה..התפצלה לשניים..

אני לא צריך לסתבך עם שטויות...אמא שלי יש לה אישור לקנות ישר מהיבואן
    הכל זול בלפחות 10%

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3268973,00.html

מספר ציטוטים

20. ל-2 - ניסית פעם לקבל תמיכה ו\או אחריות מ KSP? אני מעדיף לשלם גם 10% יותר ולא להכניס את הראש שלי לשם.

36. לכל אילה שממליצים על KSP הם זולים זה נכון אבל השירות לקוחות שלהם גרוע ביותר, רכשתי שם כונן קשיח של IBM לפני מספר שנים עם אחריות לשלש שנים, אחרי מספר חודשים התקלקל הכונן הקשיח והגעתי אליהם להחליפו, אמרו לי שיש לבדוק אותו וכולי ואני אקבל HD חדש בעוד שלשה שבועות, שלשה שבועות בלי HD, למי שיש רק מחשב אחד מה הוא אמור לעשות, למזלי יש לי יותר ממחשב אחד , בכל מקרה אחרי שלשה שבועות התקשרתי אליהם ועדין אין תשובה, ככה במשך עוד כשלושה שבועות כלומר חודש וחצי בלי HD, לאחר חודש וחצי הגעתי אליהם שוב ואחרי צעקות והרבה בלאגן קיבלתי דיסק חדש ושימו לב קטן ממה שנתתי.
    אז אני אומר שוב KSP זולים אבל לא יודעים לתת שירות!

55. היזהרו מ- KSP. מחשבים מאד זולים - באחריות דופקים אותך עדיף לשלם יותר ולקבל שירות אם יש בעיות.
    ויש בעיות !

ראו הוזהרתם !
    0. אל תתקרבו ל- KSP = שירות זוועה ויחס נורא (לת)
    תברחו מהם רחוק (29.06.06)

אז זה שבפוקס יצא ואתה לא היית צריך שירות, אז יצאת בזול, ושוב, לא קנית מהם שום דבר רציני שדורש מהם איזשהו ניסיון כזה או אחר או לספק לך שירות אמתי.
    תקנה פעם מחשב מהם ותצטרך אחריות, רק אל תבוא אחרי זה להגיד אבל למה לא אמרתם לי.

Atraf's VIP
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    זכרו ילדים ! כסף משחית , חמוצים לא!!!

ציטוט נכתב במקור על ידי Moshe
    באיזה סניף מדובר?
    תקשיב אני קניתי מהם מצלמה , 2 סטים של מקלדת ועכבר ( מיקרוסופט ולוג'יסטיק)
    קניתי מהם HD
    קניתי מהם USB PCI וגם HUB
    קניתי מהם עוד מלא דברים , נכון באתי אישית וראיתי מה קניתי והכל , אבל לא יודע לא הייתה לי בעיה 1 אפילו.
    כנ"ל גם בטלפון הם תמיד ביררו לי ואמרו לי מה שאני צריך
    ופעם קניתי נגיד WEB CAM ורציתי להחליף את זה למשהו אחר , בהתחלה הם אמרו אנחנו לא מחליפים מאי התאמה וכדומה , אחרי זה אמא שלי התקשרה והם כן הסכימו להחליף , בקיצור לא יודע נראה לי שכל העסק הוא בסניף מסויים , עם אנשים דבילים שמנהלים אותו
    כנ"ל שגם הכל נעשה במשלוח ובאינטרנט, אני בחיים לא מזמין ככה אני הולך אישית וקונה ובודק במקום שזה כל החלקים ומפעיל שם ביוס ורואה שכל מה ששמו לי באמת זה ,זה
    בכל חנות תמיד יהיו לקוחות מרוצים יותר ומרוצים פחות...
    גם לי לא היתה בעיה איתם.... קניתי מהם כרטיס מסך לאח שלי ומחשב בישבילי :s86וכמה חודשים אחר כך זיכרונות) ותמיד השירות היה מעולה מלבד עובדה פשוטה שהיו להם פול לקוחות ביום שקניתי מהם תזיכרונות אז אז צריך היה לחכות רבע שעה כדי לקבל שירות אבל עדיין תמיד כל מפרט שבניתי(אני לא מבין בזה הרבה:s45: ) ושבאתי אילהם הם אמרו לי איזה חלקים לא מתאימים והחליפו לי אותם (חבר שלי גם קנה שם אחרי שהמלצתי לו) וזה שבוכה שאמרו לו שזה אותו מחיר עם כרטיס אשראי ומזומן אז כשאתה בונה מיפרט דרך האתר שלהם אז כתוב לך בגדול (ואני מצטט) "מחירון זה הוא למזומן (שטרות כסף) וכולל מע"מ.
    בקניה בסניפים, תשלום בכרטיס אשראי הוא עפ"י המחירון הרגיל הגבוה ממחירון זה ונמצא בסניפים."

מין הסתם האתר מדויק כי הבן אדם שדיבר איתך כניראה לא ידע או לא שמע אותך וביגלל שהיו לו עוד לקוחות הוא היה לחוץ ולא הקשיב לך כי מה לעשות כולנו בני אדם.... וכשאני אומר לך שהם היו אחלה איתי אני מתכוון לכך כיוון שבksp מומלץ שתיבחר אתה החלקים דרך האתר ותביאו את המיפרט מודפס (אחרי שהוספת גם את ההרכבה שעולה 190 ש"ח) כדי שיראו שאתה רציני ומבין בזה ושאתה לא סתם איזה ילד טמבל שרוצה ליקנות מחשב ואין לו מושג מהחיים שלו אתה צריך להתנג כאילו אתה מבין בדברים האלו... ד"א גם חשוב מאוד שתיראה מה הם מציעים לך בתור חלקים חלופים (כמו שאמרתי הרבה פעמיים קורה שהחלקים לא מתאימים )ותוודא שהחלקים מתאימים ע"י שאתה שואל את מי שיושב איתך שאלות לעניין ולא שאלות כמו "למה זה יותר זול/יקר מזה?" כמו ילד דפוק ודבר אחרון חשוב שתיהיה עם מוכר(נציג שלהם ) שיודע את העבודה שלו אם לא פשוט קום ולך לנציג אחר שאתה חושב שהוא מבין יותר... זהו ואז יצא לך מחשב בן בן בן בן :eye:

Atraf's VIP
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    זכרו ילדים ! כסף משחית , חמוצים לא!!!

ציטוט נכתב במקור על ידי hell14
    אמממממממממממממ אני קראתי את כל מה שכתבת אני ינסה לברר ב-HWZONE על ילדים שקנו מ-KSP מסניף תל אביב את המחשב שלהם נראה מה יהיו התגובות אם יגידו שהם לא היו איתם בסדר נחפש בתל אביב חנות אחרת העיקר שאני לא יצא שאני ישלם הרבה כסף ויקבל חרא של דברים אממ דקה נברר ב-HWZONE על זה
    אני קניתי בת"א לפני שנה(או יותר מאיפה אני זוכר) ולא היו לי בעיות קניתי מחשב עם מיפרט של 5K או 6K לא ממשב זוכר והמחשב משרת אותי גם היום ולא היתה בעיה אחת מילבד עובדה מעצבנת מאוד שקניתי HD של 160 GB והיה שלי פחות בכללי אבל לא ביגלל שהם שמו לי חלק לא נכון אלה ביגלל שמישום מה זה לא הופיע כשהתקנתי תוינדוס ולסדר את זה זה לא בעיה עם תוכנה מסוימת שחכתי תשם שלה....

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

Dogow

אתה רק ממחיש את מה שאני אומר,
    חנות שרק ללקוחות שרואים שהם מבינים נותנת שירות כמו שצריך היא לא חנות.
    זאת בושה לכל חנויות המחשבים בעולם, ולצערי בגלל שאני לא באתי אליהם אישית אני חוויתי את זה על בשרי מספר פעמים.

אני לא אפתלא בכלל בכלל בכלללל אם על כל טופס הזמנה של מישהו בחנות הם שמים X או V כדי להגיד אם הוא מבין או לא ואם אפשר לדפוק אותו, מה שמגיע אחרי זה למעבדה ושם הם עושים מה שהם רוצים.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,598 | הודעות: 8,151,180 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect