עטלף לא רואה הוא רק שומע כמו רדארנכתב במקור על ידי Moshe
ראית את זה במיקרה בפארק שקוראים לו פארק החולות? Oo
פארק ענק כזה שבסוף יש עץ בן 200 ענק כזה ואחריו יש חולות עם סוסים איילים וחזירים ושועלים וקוורות וכל מיני חרטא
עטלף לא רואה הוא רק שומע כמו רדארנכתב במקור על ידי Moshe
ראית את זה במיקרה בפארק שקוראים לו פארק החולות? Oo
פארק ענק כזה שבסוף יש עץ בן 200 ענק כזה ואחריו יש חולות עם סוסים איילים וחזירים ושועלים וקוורות וכל מיני חרטא
|
|
משה תפסתי ממך בנאדם משכיל
אתה לא יודע שעטלפים עיוורים וה"ראייה" שלהם זה שהם שולחים גלים כאלה סוניים או משו כזה תיודע מה אני מדבר ורואים כמה זמן לוקח להם לחזור ואז מבינים כמה הם רחוקים או קרובים למשו
חחחחחחח גם פה ברמת גן
אתה מסתובב בפארק יש מלא שעוברים מעליך :]
לא אחי תיודע העידן משתנהנכתב במקור על ידי 0xyGen
ממני בבית ספר ביקשו לעשות עבודה על עכברים
אצלך על עכברים מעופפים
תיודע מתקדמים בחיים , נהיים יותר טכנולוגיים...
חחחחחחחחחחח איזה חזק פעם אני ושגיא היינו למטה פתאום אנחנו שומעים צעקות של עטלף חחחחחחח
אנחנו מתקרבים אנחנו רואים עטלף שוכב על הרצפה חחח וחתולות מתעללות בו חחחחחחחחחחחח כמה צחקנו אין לכם מושג...הם נוגעות בו הוא כזה צועק הם בורחות חחחחחחחחח
והקטע שכל פעם שהוא צועק הוא בורח כזה בקטנה וגם באיםם מלא עטלפים וזה חחח בצעקה הראשונה דפקנו ריצה כזה חחחחחחחחחחחח כמו בסרטים זה היה כל אחד לכיוון אחר ואז הסתכלנו אחד על השני ובחרנו כיוון אחר ונתקענו אחד בשני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והמשכנו לרוץ וזה חחחחחחח והתכופפנו שעברו מעלינו עטלפים וזה שיוווווווואו אחד הקטעים זה היה חחחחחחחחחחחחחחחחח
:Boxing::Boxing:
:Boxing:
![]()
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שאולי אני לא ישכח את זה בחיים איך צעקת לי עכבררררררררר
ואז ראינו שזה עטלףףףףף
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איך החתולות מתעללות בו
עד שבא החתול הכושי ולקח את העטלףףףף
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח החתול הכושי חחחחחחחח איזה אמיץ הוא היה
אוי חשבתי אבירים יש רק באגדות חחחחחחחחח
פתאום הרים אותו עם השיניים חחחחח כזה סוס חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני חושב על הקטע ורק צוחק...זוכר שהתחבאנו בבניין של טסה והצצנו חחחח וכל פעם שהיה רעש ברחנו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנחנו כאלה פחדנים שגיא חחחחחחחחחח
:Boxing::Boxing:
![]()
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ראסמי איזה פחדנים אנחנו
אבל איך העטליפים באו שהיה מכות
באמא שלי איזה גב היה לעטלף הזה חחחחחחחח
חחחחחחחחח
מה זה פחד מחרקים?
מה הוא כבר יכול לעשות לך....