מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה זה השמונה עשרה לנובמבר ?
מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה זה השמונה עשרה לנובמבר ?
|
|
לפי מה שאני יודע התאריך שלנו הזה 18\11 זה לא קרבי
////:Boxing:
FUCKyou
////:Boxing:
אז אתה לא יודע חחח....
רשום לי בתיק הצבאי שזה גיוס קרבי...
יש לאחותי גישות לזה....
1/5/2007 =]
מצטער על ההקפצה(למרות שאני לא יודע אם 4 ימים הקפצה), אין מישהו שיודע בוודאות מה מסמל התאריך 18.11?
הטירונים החדשים בבסיס שלי כאלה בשוק טוטאלי וגם המפקדים שלהם בשוק חחחח
חח למה מה יש אלירן?
אזרחות ממממ דבר טוב
הם בשוק גמור חחח הם חשבו שאני טבח כי הייתי בתורנות בחדר אוכל אז הם שאלו אותי מה יש לאכול ואחד המפקדים שלהם בכלל בא אליי אומר לי למה אתה עם נעלי ספורט ולא עם נעליים צבאיות[יש לי פטור מנעליים צבאיות נגמר אתמול כל הזין]קיצר אני אומר לו יש לי פטור הוא אומר תראה לי אני אומר לו סליחה אבל מי אתה בדיוק?ואז הוא אומר לי תגיד איך אתה חושב שאתה מדבר אליי אחרי כל מילה שלך אתה צריך להגיד המפקד ואז איכשהו הוא שם לב שאני עם התגיות של האימון מתקדם ואז הוא כזה כולו בשוק אומר לי סליחה חחחח איזה שוקיסט הוא המפקד הזה חחחחח על הפנים הסגל שלהם
חח אלירן אתה קרבי אוג'בניק?
אזרחות ממממ דבר טוב
קרבי
חס וחלילה גו'בניק למרות שאני מת להיות אחד כזה שעושה שבוע שבוע או יומיות חחח
השכל שלי אומר תירד לג'וב אבל הלב והגאווה אומרים תטחן כמו שצריך בקרבי בשביל הכומתה והסיכת לוחם ובסוף אולי לדפוק איזה כדור בערבי...
איזה יחידה אתה?
אזרחות ממממ דבר טוב
מישו יודע מתי הקורס השני של טכני חיל האוויר?
ז"א הראשון ב13.8,אבל אני לא הולך אליו כי משום מה דחו לי את הגיוס ואני הולך לקורס השני,ואין לי מושג מתי הוא...
אחי רק מה שרשום פה......כשיהיה עוד מידע ,נכתוב אותו פה
אזרחות ממממ דבר טוב
מי שהיה במיונים לזה אמור לדעת,כי ציינו בהרצאות מתי יהיה קורס...נכתב במקור על ידי Party-Boy
אמרו מתישהו בדצמבר אבל שכחתי מתי,קיוויתי שיש כאן עוד מישהו שהיה וזוכר מתי הוא \=