אז אולי עדן יחליף אותך הוא יהיה כל הקבוצות, הוא עשה את זה טוב פעם שעברה אם הוא רוצה כמובן
ואז אני יקבל את פילי![]()
חח סתם סתם עדן מה שבא לך..
אז אולי עדן יחליף אותך הוא יהיה כל הקבוצות, הוא עשה את זה טוב פעם שעברה אם הוא רוצה כמובן
ואז אני יקבל את פילי![]()
חח סתם סתם עדן מה שבא לך..
|
|
גם לי אין זמן לפחות לא בשלושה שבועות הקרובים =/
יש לי קורס קיץ עד יום שישי שבו יש לי מבחן להתכונן אליו
ומיד אח"כ שבועיים של עבודה בקייטנה
ככה שאני לא חושב שאני אסתדר .
מתי מתחילים???
..........
ניק: OrP
קבוצה : יוסטון רוקטס
איסיקיו: 3080656
-------------------------------------------------------------------------------------------
-----* ~* ~הקב"ה אנחנו הילדים שלך ~* ~*
לא מתחילים אין מי שיקח תליגה בידים שלו!
יש אותי .......
-------------------------------------------------------------------------------------------
אז יאאללה קח תליגה של הדראפטים בידים זה די פשוט תכין הרכבים של כול הקבוצות שבחרו אותם פה תעלה אותם לאתר ואז נוכל להתחיל בהמשך המשחק אתה רק צריך לעדכן את הטריידים שכול אחד עושה וזהו ובסוף עושים הצבעה ובוחרים תמנצח דיי פשוט אז אם אתה רציני תיקח תליגה בידים שלך ונוכל להתחיל כבר היום או מחר!
ניק:ariel-barca214490634אייסקיו:miami heatקבוצה:ניק:0xygenאייסקיו:401447pheonix sunzקבוצה:ניק:AllenIversonקבוצה:פילדלפיהאייסקיו:3332 0806ניק:-Alon-קבוצה:new york knicksמסנג'ר:alon3131@walla.co.ilניק: MotKotקבוצה: סאן אנטוניו ספרסאייסקיו:220774405 XFecToRקבוצה:דטרויטאיסיקיו:192411834ניק: Hazilibiliקבוצה: קליבלנד אייסייקיו: 302401ניק: OrPקבוצה : יוסטון רוקטסאיסיקיו: 3080656ראול דאלס מאבריקס 224404זה הקבוצות תארגן תהרכבים שלהם מחליפים והכול ונוכל להתחיל תמשחק!
כוס אמק זה יוצא כול הקבוצות מחוברות למה זה?
XDDD אחי למה תלת-פוסט XD ...
רגע , הרכבים של לפני הדראפט ?
המשחק ננעל ולא יתקיים עקב עומס וחוסר משתמשים
אם מישהו רוצה לנהל[מדבר על מנהלים ומעלה] מוזמן להציע
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]