^^^צודק
^^^צודק
|
|
תגיד לה שאתה אוהב אותה ותגיד לה כל מה שאמרת לנו מילה במילה , ותגיד לה שהיא לא יכולה לעשות רק מה שנוח לה , כי זה מה שהיא עושה בעצם אם לא שמת לב...היא נשארת עם חבר שלה כי היא לא רוצה להתמודד איתו , ועם איך שהוא יגיב ומצד שני , היא שומרת אותך on hold
כמו שאור אמר פה באחד הנושאים, יענו אתה "ליתר ביטחון" תישאר אם החבר שלה ילך או משהו אז היא תתפנה אליך כי אתה אומר שהיא אוהבת אותך.
תגיד לה את זה , יותר גרוע מכרגע לא יהיה כי אני רואה שאתה ממש כואב לך מכל החרא הזה אז תעשה מה שאמרתי לך, או שהיא תגיד ך שהיא מבינה אותך והיא תעזוב אותו או שתנתק איתה קשר , במצב שאתם עכשיו עדיף לך שהיא תעזוב אותך אם היא לא רוצה להיות איתך כי אתה סתם אוכל תלב ולה זה לא הכי מציק כי היא יודעת שתחכה....
אחי בוא אליי לאיי סי דחוףףףףףףףףףףףף
326006663
אחי תאמין לי שכל אחד יכול אם ירצה, אני לא סתם אומר את זה מניחושים אלא מתוך ניסיון.נכתב במקור על ידי JvL
זה קשה, אבל זה אפשרי, אתה פשוט צריך להאמין בזה, ללכת בגישה הזאת וזה יסתדר.. =)
DimA
אחי מזדהה איתך! אין מה לעשות מצבים כאלה זה נורא והתרופה הכי טובה זה לצאת לבלות להכיר מישהי חדשה..
בידיוק, לך עכשיו החוצה למקום שיש בו אנשים, תבדוק אם יש שם מישהי שאתה רוצה להכיר ותתחיל איתה קח מספר..נכתב במקור על ידי FreezeR
(חח טוב מה הסיכוי שאתה תעשה את זה? קיצר אני סומך עלייך=)
DimA