קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. יוסי מזרחי - מאמי שלי
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 08-11-2005, 00:02
  2. [קונה] עזרה בכיבוי אנטי וירוס בפאב שלי. 20 נק'
    על ידי Jacoby בפורום עשינו עסק - ארכיון
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 16:04
  3. אני צריך עזרה ופרטים בקשר להחלפת הפלאפון שלי
    על ידי MuGi בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-09-2005, 05:09
  4. [עזרה] אייך אני שם שירים שלי ברדיו במשחק GTA;SA
    על ידי super G בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 18:19
  5. [עזרה] אייך אני שם שירים שלי ברדיו במשחק GTA;SA
    על ידי super G בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 13:05
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23

[עזרה- למפרט] CoreOxide-:P מאמי שלי plkutonium - עמוד 2

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי CoreOxide
    מה שאתה אמרת בהתחלה זה סתם חירטוטים מעבדי AMD הם לא מה שהיו פעם ומשתווים מאוד למעבדי אינטל, ולכן כדאי לך לקחת מעבד AMD ולחסוך בערך 500-1000 ש"ח ואני מבטיח לך שתהנה לא פחות; בנוסף לכך המעבד שרשמת הוא רכיב BOX , אם התקציב מוגבל כדאי לקחת רכיב שלא נמצא באריזתו המקורית (למרות שהוא עדיין חדש) ועוד לחסוך.
    עוד דבר הוא שרשמו שם כרטיס מסך 7900GT עם המפרט שרשמת והכרטיס מסך הזה יצא המחיר הזה אז זה בולשיט, אין מצב שכרטים ששווה בערך 2500 ש"ח ועוד מעבד ששווה בערך אותו הסכום יעלו ביחד בחבילה אחת פחות מ-6000 ש"ח ; אישית אני ממליץ לך לבדוק מה האחריות על המוצר ועל סך המחשב, כי פה דופקים אותך! יענו המחשב זול אבל הוא יתקלקל לך מלא פעמים ויקחו לך כסף (והרבה) על תיקונים.
    אז לסיכום, אל תתפתה על מחיר זול ביחס לחומרה טובה כי יש מצב שתידפק, אם אתה לא גיימר פרו יש מחשבים פחות חזקים אבל עדיין מצוינים שתוכל לקנות במחירים סבירים.

המחשב שרשמת בהודעה השנייה מצויין בשבילך!

מקווה שעזרתי
    אני רואה שאין הבנה בשיט....
    יצא שמה שאתה אמרת "זה חירטוטים" בגלל שאתה קשה הבנה.
    אמרתי שאינטל הרבה יותר כדאית ביחס עלות תועלת, ואכן זה המצב. יש לו פה מעבד כפול ליבה חזק שמדורג הרבה מעל לכל מעבד amd שתמצא במחיר של 1200 שקל.
    המעבדים של amd אולי יותר חזקים (והיו יותר כדאיים מהמקבילים של אינטל לפני חודשיים-שלושה), אבל מאז שאינטל התחילו לקצץ מחירים בחצי הם ממש, אבל ממש לא משתלמים.
    המעבד שרשמתי הוא BOX, לא תקח BOX תחסוך 30 שקל אם זה מה שעושה לך את ההבדל.
    הכרטיס הנ"ל מתומחר בנועה מחשבים במחיר הנ"ל ומדובר באחלה כרטיס. 79GT ברוב הפעמים מתומחר מתחת 2500 שקל, אז בלי לזרוק דברים באוויר בבקשה.
    את המפרט הרכבתי מנועה מחשבים, מעבדה טובה לכל הדעות, כל הרכיבים פה איכותיים.
    בקשר למפרט בהודעה השניה - עם כל הכבוד ל X800GTO, מדובר בכרטיס מסך מדור קודם. יש אלטרנטיבות הרבה יותר טובות באותו מחיר. הטרנספורמר עושה הרבה רעש, ובכלל הוא מארז טאוור, שלא כל אחד מת להכניס לבית בגלל הגודל.
    אם כבר amd משה נתן אלטרנטיבה יותר טובה ומשתלמת.

CoreOxide, נסה לא לדבר באוויר ולזרוק כלום. אל תקרא לדברים שאנשים אחרים משקיעים לכתוב חירוטטים בכל מקרה, בייחוד אם אל מול הדברים ההבליים שאתה אומר הם שיא החכמה.

2. קישורים ממומנים

משתמש אטרף האוואטר של CoreOxide
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    0
    נקודות
    206
    משפט מחץ
    Life is a biatch, but its my biatch

ציטוט נכתב במקור על ידי חן
    אני רואה שאין הבנה בשיט....
    יצא שמה שאתה אמרת "זה חירטוטים" בגלל שאתה קשה הבנה.
    אמרתי שאינטל הרבה יותר כדאית ביחס עלות תועלת, ואכן זה המצב. יש לו פה מעבד כפול ליבה חזק שמדורג הרבה מעל לכל מעבד amd שתמצא במחיר של 1200 שקל.
    המעבדים של amd אולי יותר חזקים (והיו יותר כדאיים מהמקבילים של אינטל לפני חודשיים-שלושה), אבל מאז שאינטל התחילו לקצץ מחירים בחצי הם ממש, אבל ממש לא משתלמים.
    המעבד שרשמתי הוא BOX, לא תקח BOX תחסוך 30 שקל אם זה מה שעושה לך את ההבדל.
    הכרטיס הנ"ל מתומחר בנועה מחשבים במחיר הנ"ל ומדובר באחלה כרטיס. 79GT ברוב הפעמים מתומחר מתחת 2500 שקל, אז בלי לזרוק דברים באוויר בבקשה.
    את המפרט הרכבתי מנועה מחשבים, מעבדה טובה לכל הדעות, כל הרכיבים פה איכותיים.
    בקשר למפרט בהודעה השניה - עם כל הכבוד ל X800GTO, מדובר בכרטיס מסך מדור קודם. יש אלטרנטיבות הרבה יותר טובות באותו מחיר. הטרנספורמר עושה הרבה רעש, ובכלל הוא מארז טאוור, שלא כל אחד מת להכניס לבית בגלל הגודל.
    אם כבר amd משה נתן אלטרנטיבה יותר טובה ומשתלמת.

CoreOxide, נסה לא לדבר באוויר ולזרוק כלום. אל תקרא לדברים שאנשים אחרים משקיעים לכתוב חירוטטים בכל מקרה, בייחוד אם אל מול הדברים ההבליים שאתה אומר הם שיא החכמה.

אני רואה שאתה אוהב להתווכח...בלי להעליב אבל עדיין; הבן אדם ביקש מחשב בסכום מסוים, ציין שהוא לא גיימר ונתן דוגמה למשחקים שהוא משחק, מה אתה עוד צריך שירשמו בגדול "לא יקר" כי נראה שאתה קשה הבנה בנושא, המחשב שנמצא בהודעה השנייה טוב מאוד (למרות שהכרטיס מסך אינו של הדור הנוכחי) ובהחלט יספק אותו לשנתיים שלוש
    ובקשר לכרטיס המסך; אם אתה רוצה לקנות כרטיס שמיוצר בהודו ואיזה מישהו ישב על הקופסא כדי לסגור אותו, בבקשה: אבל אם אתה רוצה כרטיס עם אחריות ושתהנה ממנו אז ל 7900GT תצטרך לשלם מעבר לסף ה-2000
    ברכיבים שהם אינם BOX יש ירידה רשמית של עד 15% , שזאת אומרת שמעבד שעולה 1200 יעלה לך 1000 ש"ח שאם תרצה או לא זה כסף!
    אמנם יש לי מעבד כפול ליבה של אינטל אבל האלטרנטיבה של AMD הרבה, אבל הרבה! יותר משתלמת ביחס של מחיר לביצועים (למרות שהביצועים של אינטל יותר טובים [zvovon בשבילך AMD מספק, רק לאנשים שהם ממש בעניין של המשחקים AMD פחות טוב])
    ועוד משהו, פעם הבאה לפני שאתה מגיב תזכור לעשות מחקר ולא לירוק תשובות מהמותן! (חבל, אתה יוצא דפוק כשאתה עושה את זה..)
    נערך לאחרונה על ידי CoreOxide; 12-07-2006 בשעה 12:50.

משתמש ותיק האוואטר של seven
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Raw power is no match for true strength

אני רואה שאתה אוהב להתווכח...בלי להעליב אבל עדיין; הבן אדם ביקש מחשב בסכום מסוים, ציין שהוא לא גיימר ונתן דוגמה למשחקים שהוא משחק, מה אתה עוד צריך שירשמו בגדול "לא יקר" כי נראה שאתה קשה הבנה בנושא, המחשב שנמצא בהודעה השנייה טוב מאוד (למרות שהכרטיס מסך אינו של הדור הנוכחי) ובהחלט יספק אותו לשנתיים שלוש
    ובקשר לכרטיס המסך; אם אתה רוצה לקנות כרטיס שמיוצר בהודו ואיזה מישהו ישב על הקופסא כדי לסגור אותו, בבקשה: אבל אם אתה רוצה כרטיס עם אחריות ושתהנה ממנו אז ל 7900GT תצטרך לשלם מעבר לסף ה-2000
    ברכיבים שהם אינם BOX יש ירידה רשמית של עד 15% , שזאת אומרת שמעבד שעולה 1200 יעלה לך 1000 ש"ח שאם תרצה או לא זה כסף!
    אמנם יש לי מעבד כפול ליבה של אינטל אבל האלטרנטיבה של AMD הרבה, אבל הרבה! יותר משתלמת ביחס של מחיר לביצועים (למרות שהביצועים של אינטל יותר טובים [zvovon בשבילך AMD מספק, רק לאנשים שהם ממש בעניין של המשחקים AMD פחות טוב])
    ועוד משהו, פעם הבאה לפני שאתה מגיב תזכור לעשות מחקר ולא לירוק תשובות מהמותן! (חבל, אתה יוצא דפוק כשאתה עושה את זה..)
    אולי המעבדים ה*יקרים* של AMD יותר משתלמים יחסית למחיר שלהם - אבל שים לב לזה - יחסית.
    כפולי הליבה (X2) של AMD עולים בכמה מאות שקלים יותר.
    בשבועות הקרובים המצב הולך להשתנות עם יציאת Core 2 לשוק המחשבי ה PC ולניידים,ככה שבכלל לא הייתי ממליץ על קניית מחשב עכשיו.

שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    0
    נקודות
    206
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי seven
    אולי המעבדים ה*יקרים* של AMD יותר משתלמים יחסית למחיר שלהם - אבל שים לב לזה - יחסית.
    כפולי הליבה (X2) של AMD עולים בכמה מאות שקלים יותר.
    בשבועות הקרובים המצב הולך להשתנות עם יציאת Core 2 לשוק המחשבי ה PC ולניידים,ככה שבכלל לא הייתי ממליץ על קניית מחשב עכשיו.
    אני בהחלט מסכים איתך! אבל, שוב אנחנו חוזרים לאותה הנקודה שהבן אדם ביקש מחשב תחת תקציב מסוים, אתה לא יכול להציע לו מעבד של אינטל שיעלה אולי ב-500 ש"ח יותר והוא יהיה יותר טוב והיחס של המחיר יהיה משתלם יותר אבל תיתכן חריגה מהתקציב.
    עכשיו בקשר ל-Core 2 כמו בכל רכיב חדש ואני מניח שאתה יודע את זה, המחיר שלו יהיה יקר יותר ביחס למחיר של הרכיבים הישנים ולא יהיה מצב שהמחיר שלו ישתווה למחיר של המעבדים הנוכחיים והמחיר שלהם ירד; כך שבעצם אין טעם לחכות כי אין לכך השפעה על המחיר של המחשב שירכש

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

עזוב CoreOxide, אני רואה שאין ידע ויש הרבה רצון להתווכח ולזרוק דברים לא נכונים באוויר בלי שום כיסוי. אני לא הולך להמשיך ולהתווכח. חבל שאתה סתם מטעה אנשים בחוסר הידע שלך.
    ראיתי עכשיו שאתה מנהל את הפורום הזה, אני באמת לא מבין איך שמו מישהו כ"כ חסר ידע בתחום שינהל את הפורום הזה.

Closed.

משתמש ותיק האוואטר של seven
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Raw power is no match for true strength

אני בהחלט מסכים איתך! אבל, שוב אנחנו חוזרים לאותה הנקודה שהבן אדם ביקש מחשב תחת תקציב מסוים, אתה לא יכול להציע לו מעבד של אינטל שיעלה אולי ב-500 ש"ח יותר והוא יהיה יותר טוב והיחס של המחיר יהיה משתלם יותר אבל תיתכן חריגה מהתקציב.
    עכשיו בקשר ל-Core 2 כמו בכל רכיב חדש ואני מניח שאתה יודע את זה, המחיר שלו יהיה יקר יותר ביחס למחיר של הרכיבים הישנים ולא יהיה מצב שהמחיר שלו ישתווה למחיר של המעבדים הנוכחיים והמחיר שלהם ירד; כך שבעצם אין טעם לחכות כי אין לכך השפעה על המחיר של המחשב שירכש
    התבלבלת פה.
    המעבדים של AMD עולים יותר.
    נכון _להיום_ אין מעבד תקציבי כפול ליבה של AMD. אז נכון,סידרת הX2 עוקפת את pentium D בביצועים, אבל לאנשים בטווח ה mid-range אין תקציב להרשות מעבד X2 שעולה (שוב נכון לעכשיו) כמה מאות יותר מ pentium D.

שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    0
    נקודות
    206
    משפט מחץ

1. ה X2 הינו מעבד כפול ליבה
    2. הבנאדם קונה מחשב עם תקציב מוגבל ודיי קטן, הוא לא יקנה DC בכל מקרה (אלא אם כן זה יבוא על חשבון חלקים אחרי)
    3. PD 3.0 DC עולה בסביבות ה 1200
    AMD 3K8+ X2 עולה 1300
    אוקיי?
    ובעד 100 שח אתה מקבל כמעט 30% ביצועים יותר טובים וגם FSB הרבה יותק גבוה (ממש הרבה)
    4. אל תתווכח איתי כשזה בא להרכבת מחשבים
    כשתעבוד בחנות מחשבים (כמוני) ותרכיב עשרות מחשבים בשבוע, אז נדבר על הרכבת מחשב לתקציב.
    5. נעול, כמו שחברינו דובר האנגלית אמר.

נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,163 | הודעות: 8,173,750 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect