|
|
חשוב לציין שכל הבחירה של העיתונאים הייתה לפני המשחק וכבר מאז זידאן זכה,ורק לאחר המקרה שקלו לשנות את ההחלטה,אבל בסוף נשארו עם ההחלטה שהוא יהיה השחקן המצטיין.
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
מי בוחר שחקן מצטיין לפני המשחק החשוב ביותר של המונדיאל .. רק בפיפא ..
לא מפתיע שב3 המונדיאלים האחרונים השחקן המצטיין הגיע מהקבוצה המפסידה...
ב98 רואנלדו היה מספר 1 עד הגמר וקיבל את התואר למרות שבגמר הוא לא עשה כלום ..
ב2002 קאן הביא לבד את גרמניה לגמר אבל בגמר קיבל שער שהיא כולו שלו ..
Indianapolis colts Champions!!!
בטוח ?נכתב במקור על ידי EviL BunnY
אני לא חושב
זה היה ככה במונדיאלים הקודמים אבל נדמה לי ששינו את זה מאז
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
כה כה זה בטוח,הבחירה נעשתה לפני המשחק.נכתב במקור על ידי Alonh
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
במחצית של המשחק לא לפניו פשוט בושה הארגון הזה!
בוואלה הסבירו את הענייןנכתב במקור על ידי EviL BunnY
הבחירה הייתה יכולה להעשות אחרי הגמר
אבל בגלל שלעיתונאים יש לחץ אחרי משחק גמר מונדיאל
אז רובם בחרו את המצטיין כבר במחצית
לא בגלל שהם חייבים ... אלא כי נוח להם
קופמן היה אומר שזה פארסה
אני אומר שזה טמטום שערורייתי
God loves to tease
אמממ אני זוכר שהפרשן\שדרן אמר בגמר שנהוג לבחור את המצטיין במחצית של הגמר, אבל הפעם דחו את ההצבעה ליום אחרי.
הזה של מורטל קומבט...ענק!
למרות שלא היה לי תמשחק מחשב זה ענק.
כן היה הסבר לגבי זה ואמרו שכעקרון העיתונאים יכולים להצביע עד הדקה ה90 אבל בדרך כלל הם מעדיפים להצביע מקסימום במחצית,דבר טפשי מאוד שאני מאמין שפיפא ישנו ת'שיטה במונדיאל 2010.
צריך להעיף תכתבים האלה ולתת לפורום ספורט אצלנו להחליט.נכתב במקור על ידי EviL BunnY
יש אצלנו שופטים שלא היו מביישים את פיפא.
דוגרי כן...
רק צריך למנוע מאנשים דוגמת ראשן וודקה להצביע
אחרת עדיף שישימו את ההצבעה באתר של אוהדי בית"ר כבר
God loves to tease
אני ידבר עם ספ בלאטר ואני יגיד לו שבמונדיאל הבא שיפתח סקר בפורום סקרים,אבל רק לאחר המשחק!
:s86:
ספ בלאטר הודיע שהוא ישקול לקחת מזידאן את הפרס,למרות שלא נראה לי שהוא מסוגל לעשות את זה.
היום ב9 בערב זידאן מתראיין.