את כל העולם וזהונכתב במקור על ידי Yellow Slider
בונא אבל אם אולמרט לא עושה משהו עם זה, צריך לארגן הפגנה
מזה זה
חוטפים פה חיילים על ימין ועל שמאל
והמכוער רק מאיים
את כל העולם וזהונכתב במקור על ידי Yellow Slider
בונא אבל אם אולמרט לא עושה משהו עם זה, צריך לארגן הפגנה
מזה זה
חוטפים פה חיילים על ימין ועל שמאל
והמכוער רק מאיים
|
|
בעיקרון לא רציתי להרחיק לכת אבל יש לנו המון תחמושת (גרעינית,כימית ומה לא..) ומספיק טילים ולווינים להגיע לכל העולם.. תאמינו לי שישראל מעצמת על בנשק.
רק עם המטוסים אפשר להסתדר אבל מה כל זה שווה אם יש לנו מנהיג הומו שרק בזכות שרון הוא עלה לראשות הממשלהנכתב במקור על ידי Yellow Slider
גם נכון..נכתב במקור על ידי itay
כל אחד אחר שהיה בא מהמפלגה הזו היה עולה לראשות הממשלה
זה לא קשור רק לאולמרט
חרא של בן אדם
![]()
נערך לאחרונה על ידי fffff; 12-07-2006 בשעה 13:08.
לדעתי מה שצריך לעשות זה לבוא עם חיל האוויר התותח שלנו להפציץ את המקומות החשובים שלהם ואת האנשים החשובים שלהם ואז נגיד להם שכח חצי שעה ככה יפול טיל שיכול לעשות נזק גדול עד שהם יגלו לנו איפה החייל ושיחזירו אותו
יש לך דמיון מפותחנכתב במקור על ידי s.d
לך לחוגי קולנוע תכתוב תסריט
כאילו אתה שם לב מה אתה כותב?
אז מה אתה מציע?נכתב במקור על ידי EriK
יואווווווווווו איזה פאקינג עצבים
ידיד שלי העיר אותי עכשיו.. סיפר לי על זה
הוא עכשיו ברגילה.. יש מצב מקפיצים אותי לצפון.. =\
נראה לך שאני אני אציע משהו, זה יעזור למדינה?נכתב במקור על ידי s.d
מישהו יקשיב לי?
כן גם את אח שלינכתב במקור על ידי Beauty_Angel
תכלס גם אין הרבה ברירותנכתב במקור על ידי EriK
המצב כזה חרא שכל מה שתבחר לעשות ילווה בסיכון כבד, ואנחנו כבר יודעים כמה שפן מר אולמרט
הוא עכשיו ברגילה?!נכתב במקור על ידי s.d
בשביל מה יש לנו חייל אוויר ???
שיזיינו להם את הצורה כל היום שיפציצו
גם את עזה צריך להחריב ..
כוס אמא שלהם
slickskter@gmail.com
מה זה קשור שפן?!נכתב במקור על ידי itay
אתה לא מבין מה זה להיותר ראש ממשלה אז שקט
הוא לא יכול לעשות כל מה שבא לו
אחרי כל החלטה שהוא קובע הוא צריך לעמוד בה
משמע, יהיו נפגעים והרוגים ואנערף.. והוא יקח את זה על עצמו.
לפני כל צעד מדיני צריך לחשוב 1000000 אלף פעמיםם זה לא צחוק..
אור אחי, אתה מדבר על נשק לא קונבנציונלי ואיתו ישראל יכולה להשמיד את המדינות שהזכרת ויותר, אבל אנחנו לא נשתמש בו נגד לבנון או סוריה, אבל לדעתי אם איראן לא תפסיק את העשרת האוריניום שלה, והמצב בין מדינות ערב רק ילך ויחריף מדינת ישראל תהיה בסכנה, ואני צופה שבמצב כזה איראן הולכים לקבל כמה אטומים על הראש.נכתב במקור על ידי Yellow Slider
בכל מקרה לנושא, אין תגובה אפילו לא קללה לא ציוץ על מוות לערבים, אסור לדבר, צריך לעשות ולעשות מהר, להכניס את כל מטוסי
F-16,F-15
מכל סוגיהם ואת כל מסוקי חייל האוויר ופשוט להיכנס בלבנון הכי חזק שאפשר לא אכפת לי להרוג אזרחים לא אכפת לי שנהרוג נשים הרות, פשוט להפציץ בלי רחמים ולהראות שאנחנו לא שמים על העולם! אולמרט ופרץ לא פראיירים! (ד"א רק בליל לפני אמש ראיתי את עמיר פרץ - סתם)
לא להיכנס עם שום כוח רגלי של השריון \ סיירות \ חייל רגלי כל שהוא אחר, זה מסוכן מדי.
את המצב נוכל לדעת בעוד שבוע, אם ישראל פראיירים ומפחדים מתגובת העולם להתקפות בלבנון, כי אחרי ההתקפות בעזה לאחר חטיפתו של גלעד שליט לעולם לא היה הרבה להגיד, ועכשיו ישראל הולכים להתקיף מדינה ריבונית. בהצלחה.
עוד דבר, תפסיקו ומהר להשמיץ את אולמרט אחרי חטיפתו של שליט נכנסו לעזה בכל הכוח אולי אתם לא שומעים חדשות ורק שפתאום נחטף חייל אתם חוזרים לעניינים, אבל אני זוכר טוב מאוד שהפצצנו את מאגרי הכוח של עזה ועזה הייתה בלי חשמל לכמה שעות, בעזה אין סוכר עכשיו בזכותנו אל תשמיצו אותו הוא ראש ממשלה מעולה, ואל תחשבו שהוא עושה את הבחירות אם להפציץ או לא לבד יש לו מקורבים שהיו המקורבים של אריאל שרון והם יודעים להתמודד עם מצבים כאלה מעולה, ועכשיו אנחנו, מילה שלי, הולכים להיכנס בלבנון וחזק.
נערך לאחרונה על ידי Jacoby; 12-07-2006 בשעה 13:32.