אין מה לעשות אנחנו בדרך למלחמה יותר גדולה ממה שאנחנו חושבים ...........
נייה חייבים לתקוף את סוריה ואז עם איראן באמת יתערבו אז באמת יכול ליהיות מלחמת העולם השלישית........
אין מה לעשות אנחנו בדרך למלחמה יותר גדולה ממה שאנחנו חושבים ...........
נייה חייבים לתקוף את סוריה ואז עם איראן באמת יתערבו אז באמת יכול ליהיות מלחמת העולם השלישית........
|
|
זה כבר מתחיל להריח כמו מלחמה.
תאמינו לי , ישראל מוכנה למתקפה על איראן , סוריה, לבנון ופלשתין בצורה הכי טובה.
הרי זה היה ברור שיגיע היום שכולן יתעוררו על ישראל , תפסו תחת איך שאומרים , אחמינג'אד לא מבין לאיפה הוא מוביל את המדינה שלו , אחרי שנסיים עם נאסראללה (יימח שמו) ועם החמאס, גם תורה של איראן יגיע.
לפי דעתי איראן סתם קפצו , כדי להראות מעורבות..
סתכלו אין לו שום כוונות כרגע נגד סוריה וגם לא בעתיד הקרוב, הם סתם זרקו איום כדי להראות שהם באזור..
באורסול אם הם עושים משהו הם יודעים שכל מדינות המערב נכנסות בהם.. ומזיינות להם ת'תחת
ואסור לזלזל בהם, הם יכולים להגיע עם טילים עד ת"א, ולא חובה ראש נפץ גרעיני, גם כימי הולך, וגם פצצות רגילות שיפלו בת"א זה מסוכן לאללה, כל טיל שלהם זה טיל ענק שיכול לסחוב מטענים ששוקלים כמה טונות..
אל תסתכלו על ראשי גרעין , הם יכולים לתת לנו בראש בדרכים אחרות
על החץ שמעת? בשביל מה ישראל משקיעה מאות מיליונים בשנים האחרונות לפיתוח ה"חץ"?נכתב במקור על ידי Yellow Slider
אם אתה משגר 2 טילי חץ על טיל איראני אחד ,הסיכוי שלך לנטרל את הטיל האיראני הוא 120-150 אחוז בערך.
איראן רואה בישראל מדינה קטנה מבחינה פיסית אז היא חושבת שבגלל שהיא פי כמה מישראל , היא יכולה למחוק אותנו מהמפה, זה הכל איומי סרק,ברגע שנשק כימי/ביולוגי ייפול על ת"א או בכלל על ישראל , איראן הביאה על עצמה את הסוף שלה.
אנחנו צריכים לעשות משהו למה לאיראן יש פצצות חזקות הם יכולים להוריד אותנו בחשאי אבל השאלה היא מי יעשה את זה קודם ולא יפסיד וזה צריך להיות אנחנו כי אם לא אנחנו נמות פשוט!!
איזה דיבור של ילד קטן.נכתב במקור על ידי PerformeR
אעלק "יכולים להוריד אותנו בחשאי"
מה אתה חושב, שישראל מחכה שיתקפו אותה כדי לדעת שתקפו אותה?
יש מערכות מק"ם , מודיעין , ברגע שיוצא טיל מאיראן , בישראל רואים את זה.
אני מצטער להגיד לכם, אבל אם חץ יכול ליירט אטום ששוגר בטיל רק חלקית כי הקרינה של האטום עדיין תהיה מעל המרכז וזה בטח יהיה מעל רמת גן ( איפה שאני גר ) מה אני צריך שהילדים שלי יהיו עם 3 ידיים?
צריך להפציץ בהם עכשיו, אנחנו יכולים להפציץ את כל הכורים, זה כמובן לא יהיה קל אבל צריך לעשות את זה בעזרת ארה"ב שזאת תהיה מלחמה משותפת גם שלהם.
לבד כמו שאמרתי זה אפשר, אבל זה מאוד מסוכן לשלוח מעל השמיים שלהם יותר מ100 מטוסי F-16I כי זה מבצע הרבה יותר גדול מ81, וגם אז היה קשה והצלחנו איך שהוא לחמוק מהמקמים של כמה מדינות ערביות, אף אחד לא יודע עד היום איך וזה לא פורסם.
בקיצור צריך לעשות משהו ועכשיו, ולא לחכות עד שיהיה להם אטום מוכן שיכול להרוס חיים של כולם בשניה אחת.
אתם מגזימים עם מלחמת עולם שלישית.
אינשטיין פעם אמר: "אני לא יודע במה ילחמו במלחמת עולם שלישית, אבל ברביעית ילחמו במקלות ואבנים", משהו כזה.
אני לא מאמין לאמירה הזאת כי לדעתי ב100 השנים הקרובות מדינות הברית יכבשו את כל המדינות הערביות, אבל תהיה מלחמת עולם שלישית שבריטניה תצטרף וארה"ב וגם ישראל, ואפילו יהיו אטומים של צפון קוריאה לדעתי, את זה נצטרך לחכות ולראות.
סבן אני מדי פעם בדעה שלך אבל צריך לדעת איפה לתקוף לא מהכל בכל .
אם כבר אתה במלחמה וכמו שידוע במלחמה אין חוקים
למה אנחנו מחכים שהם יהיו ראשונים ?
כדי שנראה יותר "יפים"בעולם .. אז זהו שאנחנו נראה גם ככה כשנואים זה ידוע
ומי שאוהב אותנו ישאר ככה ..
תבדקו את זה .
חי , אין לך מושג :\
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
רק שתדעו שזה לא כל כך פשוט אי אפשר פשוט סתם לתקוף אחרת יהיה לנו סיכסוך עם כל אירופה
ורק שתדעו אם יש להם פצצת אטום הם יכולים ב2 פצצות לחסל את ישראל כי רוב התושבים על מישור החוף
והחץ שדיברתם עליו זה לא כזה פשוט, היו ניסויים ולא כולם הצליחו
הטיל הזה נורא יקר, בנתיים לא צריך לדאוג יותר מדי בוש נתן לנו חלון עד ליום ראשון לחסל את הכוח הצבאי של החיזבאללה.
זו רק ההתחלה עוד מעט העניינים יתחממו עוד יותר
גם עכשיו הצרפתים "מגנים" אותנו על הפעילות בלבנון.נכתב במקור על ידי AvixTz
מי ששונא אותנו ישנא אותנו בלי קשר למה שנעשה.
לסכן חיים של אזרחים רק בשביל שנראה "טובים" זה לא מעשה נבון במיוחד
לא משנה מה תמיד יישנאו אותנו בעולם זאת עובדה..וזה היה תמיד
אבל באמת אנחנו מחכיםש הם ייתנו ראשנים ואז נוכל להכנס בהם אמרו איפה שהוא שאנחנו מתים שהם ייתקפו אותנו למה אז ארצות הברית תיכנס בהם חזק אולי אין להם אפילו תכלים לזה אף אחד לא יודע את זה בוודאות..אבל מה שכן לא נרא שיש להם למה הם היו תוקפים ממזמן נראה לי...
אל תסמכו כלכך על ארצותהברית.. אחרי כל הבלאגן בעירק היא לא תמהר למלחמה
וואי בדיוק...לפני שקראתי את ההודעה שלך באתי להגיד אותו דברנכתב במקור על ידי Yellow Slider
שהם סתם קפצו,לא התכוונו לתקוף את סוריה..אז מה הם מתערבים?
ועוד משו
אני לא בטוח שנוכל לנצח אם כל מדינות ערב יתקפו אותנו...כי הם מלא,פשוט מלא...הם בכל מקום