אבל האינטרס של ארצות הברית שאיראן תכנס רק בגלל זה ארצות הברית מגבה אותנו
היא בכוננות להכנס בהם
אבל האינטרס של ארצות הברית שאיראן תכנס רק בגלל זה ארצות הברית מגבה אותנו
היא בכוננות להכנס בהם
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
|
|
ברור שנספוג הרבה הפגזות וטילים לא כמו קטיושות וקאסם כן אבל אין מה לעשות אם זה לא יקרה עכשיונכתב במקור על ידי Yellow Slider
זה יקרה יותר מאוחר ואז הנשק שלהם יהיה יותר מתקדם ואולי הם עוד יצליחו לייצר פצצת אטום בשביל זה צריכים לקוות שתיהיה איתם מלחמה למרות שאתה צודק ושיהיה אסון מכיוון סוריה זה הרבה פחות קשה הם יותר חלשים למרות שאסור לזלזל..
עם איראן זה קצת יותר רציני אבל אני חושב שאם איראן תרים את האף עם הפגזות אז חבל על הזמן שלה עם כל הנשק שיש לה כימי או מה שלא יהיה...
"את כתבת לי מכתב פרידה
איך עזבת אותי ילדה
ועכשיו אני לבד
"ואת איתו שם יד ביד
"אין לי מזל באהבה
כל חיי רק אכזבה
עוד לא מצאתי אהבה כנה
גם את פגעת לי בנשמה"
מה אתם לא קולטים?
טיל אחד, רק טיל אחד, עם ראש נפץ ששוקל 3-4 טון, ויש להם טילים כאלו, במקום רגיש, ונגמר הסיפור
מינ' 200 הרוגים, 1000 פצועים, עזבו כימי אטומי וכו'.. זה פשוט ראש נפץ לא גרעיני אלא פגז, זה יכול לגרום לכ"כ הרבה נזק.. בסדר באותה שניה הכור בדימונה מתחיל לפעול ושולחים הרבה אנשים לקבר..
אבל זה כבר יהיה מאוחר מדי, 200 לוויות.
אתה יודע מה? בינינו שנינו יודעים שהכור בדימונה לא יפעל כמעט בכל מקרה..נכתב במקור על ידי Yellow Slider
אבל יש כל מיני דרכי פעולה
אתה צודק אתה צודק בקשר לפגיעות ולנפגעים והרוגים..
ותאמין לי יש הרבה דברים שכולנו לא יודעים
בקיצור חייבים מלחמה אחרת יהיה יותר גרוע
"את כתבת לי מכתב פרידה
איך עזבת אותי ילדה
ועכשיו אני לבד
"ואת איתו שם יד ביד
"אין לי מזל באהבה
כל חיי רק אכזבה
עוד לא מצאתי אהבה כנה
גם את פגעת לי בנשמה"
שתדע, בכור בדימונה אין רק נשק גרעיני, יש גם פצצות מיוחדות, חכמותב מיוחד, עדיף לא לדבר על זה יותר מדי.
אבל יש שמה נשק יותר חדיש, שגורם נזקים אחרים, יש לנו למשל פצצות שיכולות לשתק תשתיות של מדינה שלמה
ואני מדבר על תשתיות חשמל\טלפון וכו'.. תחשבו מה זה יעשה למדינה.. ועוד כל מיני דברים נוספים..
אנחנו יכולים לנתק מדינות מהעולם החיצוני ולא חובה להשמיד מדינות..
קיצר באמת עדיף לשתוק..
צודק על דברים כאלה לא מדברים...נכתב במקור על ידי Yellow Slider
"את כתבת לי מכתב פרידה
איך עזבת אותי ילדה
ועכשיו אני לבד
"ואת איתו שם יד ביד
"אין לי מזל באהבה
כל חיי רק אכזבה
עוד לא מצאתי אהבה כנה
גם את פגעת לי בנשמה"
בונא מה עשית מאיראן
מה גב?
איזה גב?
אז מה שרוסיה מוכרת להם נשקים? זה אומר שרוסיה הגב שלהם?
אור חלק ממה שאמרת נכון, חלק בולשיט גמור
ארה"ב וישראל, זה חיבור ענק
לא נראה שרוסיה תתערב בקרב 3 על 2
או אפילו יותר מ3
חח וואי אתה ננעל על עניין הגב כל כך חזק שזה מצחיק
איזה גב????
איזה???????
חוץ מרוסיה אף אחד לא יתמוך בהם
ורוסיה לא תכנס סתם ככה למלחמה
אין להם סיבה לזה!
וגם אם היא תכנס
אין שום מצב שבעולם שאיראן יוצא מזה בזול
חח קיצר אור אתה נכנס לסרטים
לך תשתה קפה ותרגע
חחחח מה אתם מזיינים בשכל ?!
אתם מדברים כאילו שיש לכם מושג מה הכוח של ישראל
באמת נראה לכם שפוטין יכניס את רוסיה למלחמה?! יש להם מלחמה עם הצ'צ'נים , הם לא יילחמו נגד מדינות שנלחמות בטרור.
רוסיה בהחלט יודעת לייצר כלי נשק, אבל לא ברמה הישראלית והאמריקאית , באחריות.
איראן וסוריה יימחקו מעל המפה אם הן ייכנסו למערכה נגד ישראל , גם אם ישראל תהיה לבדה.
אני ראש המוסד
זה בערך אותה רמת חירטוט שלכם :\
מה זה משנה איזה כלי נשק מתוחכמים יש לישראל אם הם לא ישתמשו בהם
מה שכן
אם ארה"ב תיכנס למלחמה רק טוב יצא מזה כי עוד בנו מוכנים להתגרות
אבל מולם ישתינו במכנסיים
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
דבר ראשון אנחנו ממש לא מוגנים מאיום השיהבים של אירן, מערכת החץ אומנם פותחה אבל בגלל בעיות תקציב היא לא יוצרה והונחה על הגבולות, אם כן אז הייתם רואים שהקטיושות מיורטות אחד אחרי השני, מה לעשות שהאמריקאים עזבו את הפרוייקט באמצע והשאירו את מערכת הביטחון עם העלויות.
דבר שני מלחמה מול סוריה והתערבות אירנית תהיה עילה מספיק טובה לארה"ב וישראל ביחד להפציץ את הכורים הגרעיניים שלהם, בסודי סודות אני חושב שבוש רוצה את זה.
לא התכוונתי שרוסיה תתערב
זאת עובדה מוגמרת שאף אחד לא יכנס בישראל בלי שהוא יודע שיש לו איזה שהוא סיכוי, הם לא עד כדי כך סתומים.
אור, סוריה וללבנון חושבת שכמה ארגוני טרור מפגרים, יוכלו להפיל את ישראל, ולגרום לישראל לפחד.
הם רק לא מבינים, שישראל במקום ה5 נראה לי בעולם בכוח שלה.
אם לא ראית, גיא(V33T) הביא פה איזה יום סרטון, של הכור הגרעיני. שאתה תראה מה יש שם, אתה תגמור.יש שם מספיק נשק, בשביל למחוק את איראן+סוריה+לבנון מהמפה.
אתם פשוט מזלזלים בכוח של ישראל, תחכו ותראו. וד"א, ארה"ב תיכנס לאיראן.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
קארטר אתה עוד קטן, אני מחכה לתגובה של מישהו יותר בוגר, למה אתה מדמיין שישראל תיהיה אחראית לרצח עם?
אני יודע טוב מאוד מה היכולות של ישראל, אבל כמה שהיכולות שלנו אסטרונומיות אנחנו נאבד המון נפשות ואפשר למנוע את זה.