תמיד ידעתי שאני חכםנכתב במקור על ידי SaPaK_HaMaNuShIm
![]()
תמיד ידעתי שאני חכםנכתב במקור על ידי SaPaK_HaMaNuShIm
![]()
|
|
קובי יפה מאוד .
הכל בסדר רק דבר אחד הייתי משנה
שמאלמרט :\ בן אדם בלי מושג ..
במקופ ביבי ליברמן .אולי תוריד מהכבוד שלך ותתן למישהו כמו ביבי לקחת את המקום שלך או לפחות תן לו להיות שר ביטחון, כי כנראה שחברך המשופם פרץ גם לא ממש מבין הרבה חוץ מלדעת כמה עגבניות ומלפפונים השמדנו להם.
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אחרי זה רשמתי ביבי או ליברמן, בהמשך.נכתב במקור על ידי AvixTz
אבל בכל מקרה ביבי הוא גם בעל כריזמה ויכול לעשות הרבה דברים והוא גם בעל נסיון, לא כמו ליברמן שיכול לעשות טעויות של טירון כמו שמאלמרט הגאון.
רק לא את ביבי
דווקא לפי מה שאני רואה נכנסנו בהם קשההה מה אתם רוצים הורדנו עיר שלמה נבטיה אמרנו לתושבים להתפנות ועכשיו צהל מגרד מה שנשאר מהעיר הזאת לאט לאט נמשיך ככה עד שהחזבאלה יבינו עם מי יש להם עסק אבל הבעיה העיקרית זה כל הטילים שסוריה מוכרת(מביאה) לחיזבאלה כי לחיזבאלה בעיקרון אין כלום יש להם כמה נמטים מענים שחתולה הם יפספסו וקטיושיות זהו חוץ מיזה אין להם כלוםםםםם אבל מה שמפחיד שסוריה תביא להם נשק כי לסוריה יש נשק חזק מאוד כמו הטיל שפגע בסניטל (C/8002ׂ ) יש לסוריה טילים שיכולים להגיע אפילו עד אשקלון אבל טילים תווח ארוך אפשר ליירת עם סוללות שיש בצפון אבל עדיין מסוכן קיצר נקווה לטוב.
אם ניכנס חזק ונראה את הכוח שלנו באמת, סוריה יפחדו ולא יצטרפו למלחמה.נכתב במקור על ידי ronbn1
עכשיו התחלנו, יפה. אבל שמאלמרט יפסיק את המתקפה (לפי הערכות אני מאוד מקווה שלא) ברגע שהם יפסיקו להכות בנו עם הטילים שלהם. ואז יתקפו אותנו שוב מה נעשה? שוב נתקיף?, וחוזר חלילה.
לא שווה לקחת סיכון בחדירה יבשתית ללבנון, המקום ממוקש כאילו אין מחר ומלא ב"מלכודות", אני אומר לכם את זה בתור תותחן שרק מקודם חזר מהגבול
דווקא לא, ארה"ב בעד שנמשיך להכנס בדודה שלהם היא אמרה שהיא רוצה שישראל ימשכו במלחמה נגד החיזבאלה רוסיה וצרפת אמרו שהם רוצים שיהיה הפסקת אש אבל למי אכפת מרוסיה וצרפת ארה"ב אמרה להתקיף אנחנו מתקיפים ובנתיה אולמרט לא רוצה הפסקת אש למרות שנשיא לבנון אמר שהוא רוצה הפסקת אש בעד זה שהוא מוריד את החיזבאלה מדרום לבנון ושם שם חליים לבנונים להשגיח על המקום והאום יפקח על זה שיהיה שקט ואולמרט בסדר אני לא מבין מה כולכם מאוכזבים מאולמרט בסדר הוא מדבר יותר מידי ולא תמיד עושה מה שהוא אומר אבל בנתיים הוא עשה מה שהוא אמר הם גילחו עיר לבנונית שלמה בגודל של צפת בערך ביום זה הספק מצויין קיצר בנתיים הכול בסדר ועכשיו אחרי מה שקרה בחיפה בבוקר אז בכלל אנחנו נכנס בהםנכתב במקור על ידי Jacoby
הבעיה העיקרית זהה שהם מסתתרים בתוך אוכלוסיה אזרחית ואם ישראל יפגעו באוכלוסיה אזרחית רבה, העולם יתערב..
זה כמו שמאפיונר גר אצלך בבנין ואויבים שלו משגרים טיל לבית שלך, כולם נפגעים בגללו.. זה לא מצב הוגן, זה מצב עדין
בואנה אתם ילדים קטנים אה? למה מי אתם בכלל שקראו לאולמרט שמאלמרט? למה אתם מבינים משהו מהחיים שלכם בכלל? למה ניראה לכם שזה קל "לזיין את החיזבאללה"? אתם יודעים כמה ביצים צריך להיות כדי להוביל את צה''ל לפעולות כאלה? כל אחד יושב בבית ומדבר כאילו הוא משחק במשחק מחשב ומקסימום נעשה ריסט. מה אתם רוצים שצה''ל יעשה? יכנס כמו מוגבל לתוך לבנון ויצעק תירו בי? הם פועלים חכם. הם מחלישים את לבנון מיום ליום, משמידים לה מקורות כוח וכל מה שהם צריכים לתקוף אותנו או כדי לחיות. מתי תבינו שהמדינה שלנו היא לא בושה וחרפה ולהקשיב לכמה טמבלים מתוסכלים שאין להם חיים מהטלוויזיה זה לא טוב בשבילכם? ישראל היא מדינה יהודית אחת שמוקפת במדינות ערביות שכולן רוצות ברעתה(גם אם הן לא מודות בכך). אף מדינה ואני חוזר אף מדינה(וזה כולל את ארה''ב שאתם עושים ממנה כ''כ גדולה) לא הייתה שורדת אם היא הייתה במקומנו(וזה הכל יחסי, אם ארה''ב היא גדולה, קחו 4 מדינות ששונאות אותה, שימו אותם מסביב לה ואל תשכחו להוסיף להן פי 2 גודל ממנה ותארו לכם מה היה קורה לה). וקיצור, עשו טובה, זאת תקופה שכולנו צריכים להיות מאוחדים ולתת גב לממשלה, לצה''ל ואחד לשני. במקום להיות מניאקים כמו שרק אנחנו יודעים להיות, תפסיקו לשנייה ובואו נעזור אחד לשני לעבור את זה בצורה הכי טובה שאפשר.
נערך לאחרונה על ידי shlita; 16-07-2006 בשעה 17:14.
טוב שתקו כולם .. משחקים אותה פרשנים פה.. רובנו פה בני 16 מה אחנו יודעים
מספיק לנסות לפרש מה קורה ומה הייתם עושים וכל זה
טיפשים עזבו בזמן שכתבתי את התגובה שלי לא עשינו יותר מדי, רק עכשיו הטיפש החליט שהגיע הזמן להיכנס בהם,אבל אתמול שהיה ברור שבימים הקרובים יהיו טילים על חיפה הוא החליש את המתקפה, היה אפשר למנוע את 8 ההרוגים ואת הפצועים.
אבירן תגיד לי איפה אתה חי ?? להיכנס רגלית ??? אתה יודע כמה חיילים זה מסכן ???
דבר שני לא בושה ולא חרפה על כל 1 שמת אצלנו מתים שם 10
וכל אלה שאמרו מה אתם ילדים קטנים אתם חשובים זה קל לזיין את חיזבאללה ...
תאמינו לי שהפורום הזה במצב טוב מאוד ....
תיכנסו לפורומים אחרים ומה שרק תראו זה קללות ולהיכנס בהם ולהיכנס בהם
ואני לא בדקתי את זה .!! אני יודע את זה בלי לבדוק
לא תמצא בשום פורום אחר אנשים כמו פה (Avixtz,Jacoby) ועוד .........![]()
תגובה יפה שראיתי בynet:
מה לעשות כאשר אתה נקלע לתוך שיחה, בה אחד מ"יפי הנפש" התורניים, בדברו על מתקפות הטרור, אינו מאמין שיש צורך בתגובה נמרצת כנקמה.
1. כנס לשיחה ותשאל האם תגובה צבאית מקובלת עליו.
2. כאשר יגיד "לא", שאל "למה לא?"
3. חכה עד אשר יאמר משהו בנוסח " ..מכיוון שהדבר יגרום למותם של חפים מפשע נוספים, שזה דבר נורא..ויביא לאלימות נוספת ולהסלמה.."
4. כאשר יגיע למחצית המשפט- הכה בו בכוח בפניו.
5. כאשר תראה שהוא מנסה להחזיר מכה, תעיר את תשומת לבו, והסבר לו שזו תהיה שגיאה גסה מצדו, וזה מנוגד לערכים שלו שירביץ חזרה, כי הדבר עלול להביא להסלמה ואלימות נוספת.
6. חכה עד אשר הוא יסכים לטיעון הזה, ויסכים לא לבצע אלימות נוספת.
7. הכה בו שנית, והפעם ביתר שאת.
חזור על שלבים 5 עד 7 עד אשר יבין שלפעמים צריך להכות בחזרה.