מה קשור? לבית הלבן אסור להיבחר יותר מפעמיים.נכתב במקור על ידי UnDead
ובכלל שנה שעברה היו בחירות מה אתה מדבר? ב2004 אם אני לא טועה, בקיצור עוד שנתיים פחות או יותר.
והקרב יהיה בין קונדוליסה ראיס להילארי קלינטון בכלל.
מה קשור? לבית הלבן אסור להיבחר יותר מפעמיים.נכתב במקור על ידי UnDead
ובכלל שנה שעברה היו בחירות מה אתה מדבר? ב2004 אם אני לא טועה, בקיצור עוד שנתיים פחות או יותר.
והקרב יהיה בין קונדוליסה ראיס להילארי קלינטון בכלל.
|
|
חח אם אירן וסוריה מצטרפות אני בורח מהמדינה
איראן וסוריה יכולים לזיין אותנו עם הטילים שלהם, יהיו המון הרוגים עם זה יקרה.
לעומת זאת גם אנחנו יכולים לפתוח להם את התחת וגם לנצח אבל במלחמות אין מנצחים.
א. גם אם בוש היה יכול להיבחר הוא לא היה כי שונאים אותו כברנכתב במקור על ידי UnDead
ב. אסור לנשיא להיבחר פעמיים ובוש נבחר פעמיים
ג.ארה"ב כן תיכנס לאיראן כי היא רוצה ובעצם כל האינטרס שלה זה מאגרי נפט יותר מאשר לחסל את הטרור וגם כדי להיכנס ולחפש יותר מידע על אוסמה בן לאדן שעדיין לא סגרו איתו חשבון...
ככה שלארה"ב יש את כל הסיבות כן להיכנס וגם למי שאמר שהיא תיכנס רק כשיפגעו בה , לעולם לא יפגעו בארה"ב ולעולם יא פגעו במיוחד לא מדינה ערבית חסרת יכולות מולם.
היחידים שפגעו בארה"ב היו היפנים מי שמכיר את הספינה שהורידה לה , בקיצור לא המציאו עדיין טילים של 10 אלף קילומטר מלבנון לארה"ב
בקיצר איראן מחוקה אם ראש נפץ או חייל או משהו יפגע בצבא ישראל
פרל הארבור, וראינו את האטומים שהושלחו עליהם![]()
OMFGGGGG
זה יכול להגיע גם לבית שלי!!!(אני במרכז!)
:\
איראן וחיזבאללה ביחד זה כוח חזק מאוד!
מה אתם תופסים מסוריה סוריה עם כל הגודל שלה שפנים אם כבר איראן יותר מסוכנת אבל זה די ברור כבר לכל העולם שארה''ב תכנס לאיראן מ2 סיבות א. איראן מסכנת את העולם כולו לא רק את ישראל ב. כמו שמשה אמר הנפט עצמו שארה''ב מאוד חושקת בו........ננכון אולי סוריה מעבירה נשק אבל הם נמנעים להכנס למלחמה עם ישראל בגלל שהם מ-פ-ח-ד-י-ם הם לא יכנסו למלחמה הזאת אלא אם כן ישראל תכריז על סוריה מלחמה סוריה כיום מדינה חלשה מכל הבחינות מהתדמית ועד הצבא מהכלכלה ועד הגיבוש הפנימי...הם לא קלף חזק מבחינת העולם הערבי....