לא הבאתי את זה משום מקורנכתב במקור על ידי Aviad
אבל זה משו שאני יכול לחתום שיש לנו באזורים שבהם יש מצב לבום אחושרמוטה ראדרים וטילים שיכולים להפציץ אותם..
ואל תדאג הם לא יעשו את זה והטילים שלהם ממש קטנים בשביל ממש לפוצץ את מה שאמרת
לא הבאתי את זה משום מקורנכתב במקור על ידי Aviad
אבל זה משו שאני יכול לחתום שיש לנו באזורים שבהם יש מצב לבום אחושרמוטה ראדרים וטילים שיכולים להפציץ אותם..
ואל תדאג הם לא יעשו את זה והטילים שלהם ממש קטנים בשביל ממש לפוצץ את מה שאמרת
|
|
אין כזה דבר שהטילים שלהם קטנים, מספיק שהם פוגעים ומדליקים ניצוץ, אפשר לקבל את אותו אפקט גם עם סיגריה שאתה מדליק בתחנת דלק, זה לא משנה אם הם יפגעו בנו אם פצצת אטום או עם סיגריה.
ומי שאמר שאנחנו נזרוק עליהם אטום, תדע לך שבחיים אנחנו לא נזרוק עליהם אטום, כי אנחנו ניפגע ממנו בעצמנו, הרדיוס של האטום הוא פשוט עצום ולא נוכל לזרוק על לבנון בלי להיפגע בעצמנו.
רועי (Sayarman) יצאת אפס אחי.. מה אתה בורח מפה??
ואתם יודעים מה, אתם באמת צודקים לגבי הטלוויזיה, לחיזבאללה יש מספיק מפות ומספיק Google Earth כדי לדעת בדיוק איפה זה בתי זיקוק... אבל בכל זאת לא צריך לעזור להם יותר.
Google Earth:
http://img230.imageshack.us/img230/2753/boomov5.jpg
יש אפשרות שלא נפגע בה.. אם נפיל עליהם אטום..
יש דיווחים כרגע שיש להם טילים שמגיעים עד באר שבע, טילים באורך של 8 מטר+ ובקוטר של 60 ס"מ ששוקלים בזמן הצתה בסביבות ה3.5 טון, ויכולים לנשוא ראש נפץ של משהו כמו 600 קילו - 1 טון..
שום אזור כבר לא בטוח, אבל אני חושב שהם ישמרו אותם להמשך המלחמה..
הם לא ישתמשו בטילים האלה.. לצהל יש מספיק כוח בשביל להראות את התחנות שלהם..
בחיים לא נפיל עליהם אטום, בחיים לא נשתמש בנשק לא קונבנציונלי לפני שישתמשו בו נגדנו,
ואני לא אומר סתם. Mark My Words.
אביעד, אם וכאשר ישתמשו נגדנו בנשק בלתי קונבנציונאלי (פרט לנשק כימי)
אנחנו כבר לא נגיב, מהסיבה פשוטה, אנחנו לא נוכל, פצצה גרעינית\אטום, תגמור את ישראל, תשמיד את כל התשתיות ומאות אלפים יהרגו.
אני מאמין שישראל יש טיל שיכול ליירת טילים עם ראשי נפץ לא קונבנציונאלי.
התקשורת הדפוקה הזאת אמרה : בזמן הקרוב כוחות קומנדו יכנסו ללבנון.
פשוט טימטום
קרא חוקים
הטילים שהכלבים ירו על חיפה זה רקטות לא מדוייקות מסוג פאג'ר 5 ( שזה איזה גירסה ערבית מחורבנת לטיל רוסי מלפני 50 שנה ). לטיל הרוסי ט.מ.מ. של ק"מ. במקרים של ירי אופטימלי.
הסורים הצליחו לפגוע 1:8 בבסיס רמת דוד וזה ע"י צוות מאומן מעמדות חפורות ומפולסות.
זה לא שאין לו סיכוי לפגוע בבתי הזיקוק בעתיד. הסכנה תמיד קיימת. אבל הפגיע הזאת תהיה אקראית בדיוק כמו כמו הסיכוי שלו לפגוע בכל בית אחר באזור הזה. ולנחש השקרן הזה אין שום שליטה על זה, זה הכל עיניין של מזל ( רק שאם זה יצליח הוא יגיד "הזהרתי אתכם", ואם לא הוא יגיד "ריחמנו עליכם" )
כוסעומו מה זה מלווה?
כל התקשורת דפוקה צריך לנתק את הכל .. ערוץ 2 ו 10 מחורבנים וכל שאר הערוצים
אם הם לא היו מדווחים שקטיושות פגעו בחיפה הם לא היו יודעים