מקום ראשון עולה אוטומטי, מקום שני עם מספר הנקודות הרב ביותר גם עולה אוטומטית ומקומות שניים משחקים אחד נגד השני בשביל העלייה.
מקום ראשון עולה אוטומטי, מקום שני עם מספר הנקודות הרב ביותר גם עולה אוטומטית ומקומות שניים משחקים אחד נגד השני בשביל העלייה.
|
|
לדעתי כולכם פה סתם עם ציפיות ויקרה מה שקורה כל פעם - ישראל תחזור הביתה וכולם יגידו שהספורט בישראל עלוב , וזה נכון , אבל לא יעשו כלום בקשר לזה כדי לשפר או משו...
אין לנו סיכוי מול רוסיה אנגליה וקרואטיה באותו בית...נניח וניצחנו את כל הנבחרות האחרות שגם אותם אני לא מאמין שננצח עדיין לא נעלה..אנגליה עולה , השאלה מי מצטרפת פשוט...או רוסיה או קרואטיה...
אתם רוצים שבזמן מוקדמות היורו אני יסכם את כל המשחקים וכל התוצאות?
חחח כן למה לא..נכתב במקור על ידי nirman
חחחח, כן למה לא?
ואם אתה רוצה, אני אעזור לך לסכם...![]()
לפחות יהיו באנקרים בווינר...כל משחק לשים נגד ישראל... :\
אין מה לסכם זה דיי שקוף מה יהיה במשחקים האלה אבל אם בא לך בכיף...
idangin סבבה אחי אם אתה רוצה לעזור לי תעזור אבל אני יפתח את הנושא ואתה אחר-כך
תוסיף פרטים בקשר ליורו.
חח ניר עידן התקדמתם שנות אור, חכו יש עוד זמן עד לתחילת המשחקים, לכל משחק יפתח דיון בהתאם נעוץ ויפה וכן אני אשמח שתסכמו את המשחק אם תרצו.
יש את קולאוטי עכשיו בנבחרת, יש תקווה:]
נעלה בעזרת השם!!!! מי אלה רוסיה??? מי אלה קרואטיה???? יותר מישראל! אבל זה לא פוסל אותנו!!!
מה אתה מזבל את השכל ?נכתב במקור על ידי Hoobastank
2 מקומות ראשונים מכל בית עולים אוטומתית למונדיאל (אצלנו כל מקרה אם נסיים מקום שני נעלה אוטומתית)
ככה זה תמיד מקום ראשון אוטומטית מקום שני להצלבה.
וזה עולים ליורו לא למונדיאל.
נערך לאחרונה על ידי Hoobastank; 26-07-2006 בשעה 19:53.
dr.ed
אתה כאן מזבל את השכל,לא שמעתי על שינוי בחוקים ותמיד זה ראשונה אוטומטית+השניה עם מספר הנקודות הרב ביותר..וכל אלו שסיימו שני משחקות ביניהן בהצלבה...דבר שעולה לי בראש הוא שכעת זה יורו כלומר יש להרכיב 32 קבוצות שכולן מאירופה...כך שהגיוני ש1 ו2 עולות אוטומטית משום שכל הקבוצות במוקדמות הן מאירופה וכך גם ביורו עצמו..בניגוד למונדיאל שמכיל בנוסף לקבוצות מאירופה קבוצות מאמריקה,אסיה,דרום אמריקה,אפריקה,אוקיאניה...
כך שכל המקומות לקבוצות צריכים להיות מאויישים בידי קבוצות אירופאיות כך שאולי באמת מקום שני עולה אוטומטי?!
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL
למה דווכא אוקראינה ניתקע בבית עם " גמר המונדיאל"
כל מי שזה מעניין אותו עידכנתי לבינתיים עד למחזור ה-12
איזה משחקים יהיו במוקדמות היורו
נערך לאחרונה על ידי nirman; 02-08-2006 בשעה 18:32.