קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 27-09-2006, 14:47
  2. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 16-12-2005, 20:44
  3. דאלאס מאבריקס - לוס אנג'לס לייקרס (8+)
    על ידי Fury בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 13-12-2005, 21:02
  4. שמנים רוסים מי נשאר ער לפילי-לייקרס?
    על ידי LinkinH בפורום כדורסל
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 12-11-2005, 12:01
  5. שבירת רגל! אחח... הנריק לארסון
    על ידי Dr.ed בפורום כדורגל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 05-11-2005, 20:05
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 56

לייקרס נפלה מהרגליים (בצרות) . ובראיינט "פשט רגל" - עמוד 2

משתמש כבוד האוואטר של Alonh
    שם פרטי
    אלונח
    לייקים
    1
    נקודות
    8,094
    משפט מחץ
    Winners always want the ball when the game is on the line

׳₪׳¢׳

God loves to tease

"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של OrP
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הקב"ה אנחנו הילדים שלך

ציטוט נכתב במקור על ידי LinkinH
    לא מסכיםאיתך
    לא מצפים ממינסווטה להתקרב בכלל לפלייאוף ועצםן ההגעה שלה,כקבוצה קטנה היה די שיא.
    זה שהם לא שם זה לא קשור.

העונות האחרונות היו תוצאות של טעויות מעצבנות
    הסגל התחזקת ומזכיר את 2003 קצת
    אינ מאמין שעונה טובה קרבה עלינו
    אבל אני אדיוט
    דווקא בגמר של דטרויט ולייקרס , מינסוטה הייתה מאוד
    קרובה להגיע לגמר במקומה.
    ספרייוול שיחק מעולה ^_^ הבעיה שהוא מבוגר וזה עצר אותו .

-------------------------------------------------------------------------------------------
    -----
    * ~* ~הקב"ה אנחנו הילדים שלך ~* ~*

ציטוט נכתב במקור על ידי OrP
    מאז שלייקרס הפסידה לדטרויט בגמר לפני שנה שנתיים , היא רק בירידה .
    הם הפסידו את הגביע ,איבדו את שאקיל עם מיגוון שחקנים שהיו, והתחילו ברצף הפסדים שלא היה להם תקופה .

הלייקרס ניראת כאחת שהולכת ליפול לגמרי - בדיוק כמו קבוצה שהיא הייתה בנויה בדיוק כמוה היום רק שהיא בכדורגל : ריאל ומכבי תל אביב בכדורגל. שלושת הקבוצות בשני המיקצועות ספורט הראו עד כמה השיטה הזאתי הורסת קבוצות , והופכת אותן למה שקוראים לו כיום &quot;בית קברות לשחקנים&quot; .

ווהלייקרס ממש בצרות מכיוון שקובי בראיינט מחלים מפציע קשה , ולא יהיה בתקופה הקרובה .
    הוא לא ישתתף ככל הניראה ב- NBA All Stars .

שמבחינתי זה רק טוב חחח , אני לא סובל אותו !
    יוכלו במקומו להביא שחקנים אחרים..... ויהיה ב-NBA אולסטאר מקום לשחקן אחר .

ואני יסביר לכם למה אני לא סובל אותו :
    א. כי הוא ממש אבל ממש אגואיסט.
    ב. כי הוא אנס אישה .
    ג. כי הוא גרם לאולסטאר להפסיד .
    ד. כי הוא ואחרים תופסים ממנו מי ידוע מה .
    ה. כי הוא בקבוצה שאני ממש אבל ממש שונא -ואני שונא אותה רק בגלל שהוא נימצא בה חחח.

הוא לא שחקן כל כך טוב או משהו והוא רק זורק והוא לא עושה משחק .
    במילה אחת : פוקסיונר .
    לפי דעתי היו משאירים את שאקיל בלייקרס וזורקים את בראיינט ומביאים במקומו כמה שחקנים רציניים יותר ,
    הקבוצה הייתה בצמב הרבה יותר טוב היום .
    אם תחשבו על זה אתם תיראו .
    אני לא מדבר על זה ששאק במצב לא כך כך טוב היום אבל גם בראיינט לא XD.
    כמה שטויות כתבתה בהודעה אחת זה לא יאמן בראיינט היה השנה אגואיסט כי לא היה לו למי למסור,וראיתה כשהוא התחיל למסור מה קרה זה הלך משחק אחד שנתיים אבל קוואמה בראון וסמוש פארקר זה לא שחקניים שאתה יכול לבנות עליהם תמשחק שלך ולמסור להם תכדורים אולי רק למאר אודום וגם הוא לא יציב אז מכאן ועד זה שאתה אומר שבראיינט ממש ממש אגואיסט תחשוב קצת,אותו דבר באולסטר למה בדיוק אתה חושב שבגלל בראיינט המערב הפסידו??,מגריידי החטיא תזריקה האחרונה בראיינט לקח תריבאונד ניסה לעשות משהו לא הלך לא נוראה אבל מפה ועד זה שאתה אומר שבגללו הם הפסידו יש הבדל,ואם בגלל זה אתה שונא אותו אז באמת יש לך בעיות דרך אגב במשחק הזה כשהיה לו קצת למי למסור הוא נתן 8 אסיסטים אם אתה כבר באה בטענות לזה שהוא אגואיסט.ואם אתה אומר שהוא אנס אישה צריך להיות לך הוכחות לא,בנתיים אף אחד לא נתן הוחכות לזה שהוא אנס אז כרגע על תגיד סתם שטויות.ולדבר הכי שטותי שאמרתה זה שהוא פוקסיונר אין בכלל מה להגיב לך 81 נקודות במשחק זה פוקוס לנצח את דאלאס לבד במשך 3 רבעים קבוצה שהגיעה לגמר הפלייאוף זה פוקס???להציב ממוצעים של 35 נקודות במשחק ו5 אסיסטים זה פוקוס???אם ככה אתה חושב אין לך מה לעשות בפורום כדורסל ותילך ללכלך על בראיינט במקום שיקשיבו לך!!!ועוד דבר מי שראה אתמול בחדשות הספורט את מה שבראיינט עשה בישביל הילד שחלה בסרטן לא יכול להגיד שהוא חרא בנאדם,בנאדם שנותן מהזמן שלו כדי לעזור לילדים שעברו דברים קשים בחיים שלהם לא יכול להיות חרא בנאדם אז עשה טובה ועל תדבר שטויות!
    מי שלא ראה תמפגש המרגש בין קובי לילד:http://www.sport5.co.il/lobbyvideo.a...D=8486&lang=he
    נערך לאחרונה על ידי XFecToR; 18-07-2006 בשעה 19:46.

שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הקב"ה אנחנו הילדים שלך

ציטוט נכתב במקור על ידי XFecToR
    כמה שטויות כתבתה בהודעה אחת זה לא יאמן בראיינט היה השנה אגואיסט כי לא היה לו למי למסור,וראיתה כשהוא התחיל למסור מה קרה זה הלך משחק אחד שנתיים אבל קוואמה בראון וסמוש פארקר זה לא שחקניים שאתה יכול לבנות עליהם תמשחק שלך ולמסור להם תכדורים אולי רק למאר אודום וגם הוא לא יציב אז מכאן ועד זה שאתה אומר שבראיינט ממש ממש אגואיסט תחשוב קצת,אותו דבר באולסטר למה בדיוק אתה חושב שבגלל בראיינט המערב הפסידו??,מגריידי החטיא תזריקה האחרונה בראיינט לקח תריבאונד ניסה לעשות משהו לא הלך לא נוראה אבל מפה ועד זה שאתה אומר שבגללו הם הפסידו יש הבדל,ואם בגלל זה אתה שונא אותו אז באמת יש לך בעיות דרך אגב במשחק הזה כשהיה לו קצת למי למסור הוא נתן 8 אסיסטים אם אתה כבר באה בטענות לזה שהוא אגואיסט.ואם אתה אומר שהוא אנס אישה צריך להיות לך הוכחות לא,בנתיים אף אחד לא נתן הוחכות לזה שהוא אנס אז כרגע על תגיד סתם שטויות.ולדבר הכי שטותי שאמרתה זה שהוא פוקסיונר אין בכלל מה להגיב לך 81 נקודות במשחק זה פוקוס לנצח את דאלאס לבד במשך 3 רבעים קבוצה שהגיעה לגמר הפלייאוף זה פוקס???להציב ממוצעים של 35 נקודות במשחק ו5 אסיסטים זה פוקוס???אם ככה אתה חושב אין לך מה לעשות בפורום כדורסל ותילך ללכלך על בראיינט במקום שיקשיבו לך!!!ועוד דבר מי שראה אתמול בחדשות הספורט את מה שבראיינט עשה בישביל הילד שחלה בסרטן לא יכול להגיד שהוא חרא בנאדם,בנאדם שנותן מהזמן שלו כדי לעזור לילדים שעברו דברים קשים בחיים שלהם לא יכול להיות חרא בנאדם אז עשה טובה ועל תדבר שטויות!
    מי שלא ראה תמפגש המרגש בין קובי לילד:http://www.sport5.co.il/lobbyvideo.a...D=8486&lang=he
    אם היית קורה כמו שצריך היית מבין -וואלה עוד אחד שתופס .....
    אמרתי שלייקרס צריכים ליזרוק אותו לקבוצה אחרת ואז במקום לקבל שחקנים שיעשו את העבודה ......
    מה אתה לא מבין ? יעיפו את בראיינט - יקבלו שני שחקנים נגיד 'פחות טובים' ויעשו טרייד נורמלי וינצחו .....
    אי אפשר ליבנות קבוצה על כוכבים ! ובטח שלא על 'כוכב' אחד והלגיד "יש לי את בראיינט אז אנחנו הכי טובים" כי זה ממש לא נכון .......
    אי אפשר שיהיה כוכב אחד (ועוד אחד כמו בראיינט -במובן שלילי-_____-) וכל השאר לא יוכלו לקבל מסירה אחת למשחק כי הם לא ידעו מה לעשות ,

אז מה לעשות - אני יחזור על זה במקרה שאתה קשה הבנה:
    להעיף את בראיינט(שגם ככה לא עושה כלום ברגעים אלו - אולי חוץ מלבקש מהחות שתביא לו כרית) באיזה טרייד ולקבל במקומו שחקנים שיהיו פחות טובים אבל לא בהרבה ,
    ואז תהיה לקבוצה שחקנים יורת נומלים , לא רציך שיהיה שחקן שהוא .
    5 כוכבים וכל השאר יהיו 2 ...
    צריך כמה שהם 4 , ואז שינצחו יקבלו 5 ......
    נערך לאחרונה על ידי OrP; 18-07-2006 בשעה 19:55.

-------------------------------------------------------------------------------------------
    -----

תן לי 2 שחקנים בNBA שלייקרס יכולים לתת בעדם את בראיינט ואז הם יצאו כקבוצה טובה יותר איזה קבוצה תשחרר 2 שחקניים שיכולים לעזור יותר מבראיינט לליקרס תן לי כמה דוגמאות ונראה!ואתה קשה הבנה כניראה אם לא הבנתה שבראיינט יחזור לתחילת העונה הבאה בNBA וגם אם לא והוא יפסיד כמה משחקים לא בישביל זה שווה לאבד את השחקן הכי טוב בNBA ואחד הגדולים בכול הזמנים במיוחד לא בישביל 2 שחקנים דיי טובים כמו שאתה רוצה להביא במקומו!

שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הקב"ה אנחנו הילדים שלך

צ'נסי ובן וואלס ? לשפר את ההגנה בנוסף.
    טוני פארק וג'ינובלי ?
    ויש עוד שחקנים שכדי לעשות טרייד ולהחליף אותו בהם :
    וויד ? להחזיר את שאקיל ? אלן אייברסון ? יש כל כך הרבה שאי אפשר לתאר לעצמך .
    כי יש משהו שאתה לא מבין , בראיינט הוא לא מנהיג והוא לא יכול לקחת על עצמו קבוצה .......
    זה יכול להימשך לנצח ואף אחד לא יפסיק את זה .

-----

צ'נסי ובן וואלס ? לשפר את ההגנה בנוסף.
    טוני פארק וג'ינובלי ?
    ויש עוד שחקנים שכדי לעשות טרייד ולהחליף אותו בהם :
    וויד ? להחזיר את שאקיל ? אלן אייברסון ? יש כל כך הרבה שאי אפשר לתאר לעצמך .
    כי יש משהו שאתה לא מבין , בראיינט הוא לא מנהיג והוא לא יכול לקחת על עצמו קבוצה .......
    זה יכול להימשך לנצח ואף אחד לא יפסיק את זה .
    חחחח אייברסון במקום בראיינט עשה טובה וייד במקום בראיינט מי יסכים לזה טרייד שערורייתי בראיינט שחקן יותר טוב משניהם ואם צוות כמו של בראיינט הם לא היו עושים יותר במיוחד אייברסון1סאן אנטוניו לא היו נותנים את טוני פארקר וג'ינובילי בעד בראיינט תהיה בטוח וגם לייקרס לא היו לוקחים אותם בחיים בעד בראיינט כי זה לא שתיים שיכולים להוביל את לייקרס להשיגים מקסימום מקום בפלייאוף והטרייד הכי הזוי שנתתה ניראה לך שדטריוט תסכים לטרייד של וואלס שהוא כבר לא שם בכול מקרה וצ'ונסי בעד בראיינט עשה טובה!

שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הקב"ה אנחנו הילדים שלך

חחחח אייברסון במקום בראיינט עשה טובה וייד במקום בראיינט מי יסכים לזה טרייד שערורייתי בראיינט שחקן יותר טוב משניהם ואם צוות כמו של בראיינט הם לא היו עושים יותר במיוחד אייברסון1סאן אנטוניו לא היו נותנים את טוני פארקר וג'ינובילי בעד בראיינט תהיה בטוח וגם לייקרס לא היו לוקחים אותם בחיים בעד בראיינט כי זה לא שתיים שיכולים להוביל את לייקרס להשיגים מקסימום מקום בפלייאוף והטרייד הכי הזוי שנתתה ניראה לך שדטריוט תסכים לטרייד של וואלס שהוא כבר לא שם בכול מקרה וצ'ונסי בעד בראיינט עשה טובה!
    בנתיים אלן אייברסון מחזיק יפה מאוד קבוצה ברמת שחקנים כמו של בראיינט ........
    זה שהוא צריך לעזוב לא אומר אבל עדיין לזה אני מתכוון .
    נו אז נגיד אלן אייברסון ובן וואלאס בטרריד על בראיינט - מובטח הקבוצה עולה יותר ממה שהיא הייתה עם בראיינט .......

-----

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    One day the Rockets will launch

ציטוט נכתב במקור על ידי Or
    81 נקודות ב3 רבעים זה פוקס? זה דומיננטיות.
    יש לי מה להגיד על זה...

הבנאדם קיבל את הכדור כל (ואני מדגיש כל) התקפה במשך כל (ואני מדגיש כל) המשחק!! בנוסף, זה היה במגרש הביתי, וקובי התחיל להתחמם ואי אפשר היה לעצור אותו. רוצים עוד סיבה? הוא שיחק נגד ההגנה של טורונטו. לא סיבה מספיק טובה?

תעשו לי טובה, הוא פשוט שיחק במקום כל שאר הקבוצה. הדבר היחיד שהדהים אותי זה שלא נגמר לו הכוח. אבל הוא פשוט זרק כאילו הוא השחקן היחיד בקבוצה. הם המשיכו להביא לו את הכדור כדי שישבור שיאים, וזה גם מה שהם אמרו.

תראו את המשחק הזה שוב ואז תגיבו, התגובות האלה מעצבנות אותי

Most Valuable User האוואטר של One Man Army
    לייקים
    5
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    משפט מחץ

תגיד למה בראינט כל כך טוב? מה הוא עשה?
    קלע 81 נק' אז זהו הוא השחקן הכי טוב?
    תשים לב בסדרה מול פיניקס כשהוא הוביל את הקלעים של הלייקרס הם הפסידו, כששחקן אחר הוביל הם ניצחו
    הוא יודע לקלוע ולעשות הגנה אבל שוב הוא לא מנהיג, הוא לא משפר את השחקנים לידו, הוא לא מוביל את הקבוצה להישגים (סיבוב ראשון לא נחשב) בגלל זה אי אפשר להגיד שהוא שחקן גדול

וויד הוביל קבוצה לאליפות, אייברסון הוביל קבוצה לגמר...את שניהם הייתי מעדיף על בראינט

8 בדם! - משתמש כבוד
    שם פרטי
    ראול
    לייקים
    1
    נקודות
    460
    משפט מחץ
    "אם תיתן למישהו דג זהב יהיה לו דג זהב"..

בנתיים אלן אייברסון מחזיק יפה מאוד קבוצה ברמת שחקנים כמו של בראיינט ........
    זה שהוא צריך לעזוב לא אומר אבל עדיין לזה אני מתכוון .
    נו אז נגיד אלן אייברסון ובן וואלאס בטרריד על בראיינט - מובטח הקבוצה עולה יותר ממה שהיא הייתה עם בראיינט .......
    אייברסון ובן וואלס?
    איך?
    קובי ישחק חצי עונה בפילי וחצי עונה בשיקאגו?

27.07.08
    "הקוצים של ארץ ישראל"

למענו=\

[/CENTER]

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    It will always be Miller time!

מה שעובר על הפורום הזה, מזוויע.

גם המערכת החדשה המזעזעת הזאת לא מוסיפה...

The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    780
    משפט מחץ
    You have ONE advantage over me.....you can kiss my ass and I can't!!

יאללה עשיתם מקובי איזה אפס שלא שווה כלום ..
    כמה שאני שונא את קובי הוא כרגע השחקן הכי טוב בעולם (לברון אמור לעבור אותו בקרוב ) כמה שלא תשנאו אותו הלייקרס צריכים להיות סבלנים ולבנות סביבו קבוצה הנה יש להם לאמר אודם יש להם סמוש פארקר רכז לעתיד להביא קצת מסה בצבע במקום הנגרים האלה ויהיה לו קבוצה נהדרת ... לדבר על טרייד של להעיף את קובי תמורת וייד או אייברסון.. נו באמת עם וייד בקבוצה הם היו מסיימים מקום אחרון במערב אייברסון היו מסיימים מקום 9 מקסימום קובי עשה דברים מדהימים שלא סתם הם הגיעו לפלאוף אלה סיימו מקום 7 ! במערב הקשה ואין שום שחקן שמשחק כרגע בליגה הזאת לדעתי שהיה יכול לעשות אותו דבר ולהביא את הלייקרס לאן שקובי הביא אותם ..
    נכון בפלאוף לא הלך פיניקס פשוט היו טובים יותר והטקטיקטה של פיל ג'קסון לא עבדה בסוף של ללכת לגבוהים ..
    אבל מי בכלל ציפה שהם יקחו 3משחקים מפיניקס ???
    תבין שכל מאוד לרדת על קובי אבל עם כל הכבוד לשאק גם קובי היה חלק חשוב באליפויות של הלייקרס ואני ראיתי את זה כאשר פירקו את הקינגס שלי עונה אחרי עונה ... אבל בגלל איזה סיפור אונס שאיזה סתומה אחת המציאה או כל הריבים של קובי עם מאלון וריי אלן אז כולם שונאים אותו סבבה גם אני אבל להגיד שהוא לא יודע לשחק ..
    וכל השטויות האלה להעיף בטרייד ... תבין דבר אחד זה שפתח את האשכול חבורה של שחקנים טובים לא מספיק טובה שאין לך כוכב ראשי מעל כולם זה הצליח פעם אחת ויחידה בדטרויוט חוץ מזה או שיש לך אחד מעל כולם או 2 סתם חמיישיה שחקנים טובים אבל לא מספיק זה פשוט לא מספיק !

Indianapolis colts Champions!!!

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    It will always be Miller time!

אתם פשוט לא קולטים שלא עושים טריידים על שחקנים כאלה.

אין כאלה טריידים וויד תמורת בראיינט, דאנקן תמורת גארנט.
    זה לא עובד ככה, זה שחקנים שאתה בונה סביבם מביא שחקנים בונה קבוצה מביא מאמן מתאים בונה סגנון, אתה מחליף את הפרנצ'ייז פלייר אתה צריך להחליף את כל הקבוצה.

בראיינט שחקן מדהים, אם יכולו התקפיות וטווח פייד אווי ג'אמפר שלא היה לאף אחד בהיסטוריה, הוא יכול לעשות נקודות מכל מצב בכל מצב ומתי שהוא רוצה.
    נכון הוא חרא של בן אדם, אבל הוא חכם שחקן הגנה וחוטף טוב, מוסר מוכשר וסקורר שהנ.ב.א לא ראה כמוהו שנים, אין שחקן אחד שהייתי מביא ללייקרס במקומו חוץ מלברון, הוא בן 27 והוא לא הולך להיות פחות טוב בשנים הקרובות, צריך לבנות סביבו ולנסות להגיע כמה שיותר רחוק איתו.
    צאו מהסרטים על טריידים לא הגיונים ומטומטמים.
    עלאק בילאופס ובן וואלס על ברייאנט, להחליף את אחד מה3 הטובים בליגה תמורת שני שחקנים בני 30+ מעבר לשיא. תפסיקו לדבר שטויות.

אייברסון יותר טוב מבראיינט? זה אחת הבדיחות הכי מצחיקות ששמעתי בחיים שלי.
    מיכאל אייברסון הוביל את פילי לגמר שבאמת המזרח היה עלוב ביותר ניצח את מילווקי בגמר ואת טורנטו בחצי גמר בחייך, נכון הוא שחקן נפלא אחד הטובים בדור הזה אייברסון אבל הוא מעבר לשיא כבר וגם שהוא היה בשיאו הוא לא היה מוכשר כמו בראיינט(לא אשמתו שהוא נולד נמוך).

The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!

Most Valuable User האוואטר של One Man Army
    לייקים
    5
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -Alon-
    אתם פשוט לא קולטים שלא עושים טריידים על שחקנים כאלה.

אין כאלה טריידים וויד תמורת בראיינט, דאנקן תמורת גארנט.
    זה לא עובד ככה, זה שחקנים שאתה בונה סביבם מביא שחקנים בונה קבוצה מביא מאמן מתאים בונה סגנון, אתה מחליף את הפרנצ'ייז פלייר אתה צריך להחליף את כל הקבוצה.

בראיינט שחקן מדהים, אם יכולו התקפיות וטווח פייד אווי ג'אמפר שלא היה לאף אחד בהיסטוריה, הוא יכול לעשות נקודות מכל מצב בכל מצב ומתי שהוא רוצה.
    נכון הוא חרא של בן אדם, אבל הוא חכם שחקן הגנה וחוטף טוב, מוסר מוכשר וסקורר שהנ.ב.א לא ראה כמוהו שנים, אין שחקן אחד שהייתי מביא ללייקרס במקומו חוץ מלברון, הוא בן 27 והוא לא הולך להיות פחות טוב בשנים הקרובות, צריך לבנות סביבו ולנסות להגיע כמה שיותר רחוק איתו.
    צאו מהסרטים על טריידים לא הגיונים ומטומטמים.
    עלאק בילאופס ובן וואלס על ברייאנט, להחליף את אחד מה3 הטובים בליגה תמורת שני שחקנים בני 30+ מעבר לשיא. תפסיקו לדבר שטויות.

אייברסון יותר טוב מבראיינט? זה אחת הבדיחות הכי מצחיקות ששמעתי בחיים שלי.
    מיכאל אייברסון הוביל את פילי לגמר שבאמת המזרח היה עלוב ביותר ניצח את מילווקי בגמר ואת טורנטו בחצי גמר בחייך, נכון הוא שחקן נפלא אחד הטובים בדור הזה אייברסון אבל הוא מעבר לשיא כבר וגם שהוא היה בשיאו הוא לא היה מוכשר כמו בראיינט(לא אשמתו שהוא נולד נמוך).
    לא חשוב שהמזרח היה בשפל, העיקר הוא הוביל קבוצה
    בראינט ל-א י-כ-ו-ל ל-ה-ו-ב-י-ל קבוצה למרות היכולות האישיות שלו
    אף אחד לא עשה מבראינט אפס הוא שחקן טוב אבל הוא לא הטוב ביותר!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,421 | הודעות: 8,174,008 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect