קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ידיעה מרעישה
    על ידי drakia בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 05-12-2008, 00:45
  2. ידיעה מרעישה בנוגע למתאבק עבר ב-WWE !
    על ידי America Yoss בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 25-07-2008, 12:25
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-04-2008, 15:06
  4. ידיעה מרעישה! המשטרע יוצאת מהאצטדיונים
    על ידי ~psysex~ בפורום כדורגל
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 14-03-2007, 14:47
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23

ידיעה מרעישה....צהל ירה 23 טון לעבר בונקר של החיזבבאלללה - עמוד 2

משתמש ותיק
    שם פרטי
    חיליק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "הפוך בה והפוך בה וכולה בה"

תגידו לי מה אתם חושבים אנחנו במלחמה או משחקים WORMS?בצה"ל יושבים ראשי אירגוני המודיעין והמבצעים,לכל אחד מהם הכשרה וידע יותר טוב משל כולנו פה ביחד,פעולה קרקעית כרגע לא באה בחשבון מחמת הפחד של צה"ל בשימוש בכוחות מיוחדים נגד החיזבאללה,שיראל שומרת כמה שפנים טובים בכובע (סיירת מטכ"ל,מסתערבים,שייטת 13)שכרגע עוד לא יצאו לשום מבצע,כל מי שיצא עד עכשיו זה רק הסיירות ברמה אחת פחות(אגוז,מגלן,עוקץ וכו')
    לצה"ל יש את היכולת לדפוק לנאסרללה כדור בראש,אבל כרגע זה גם לא הפתרון הכי טוב,אם נהרוג את נסראללה לא תיהיה לנו עוד יד חופשית להפגיז בלבנון ולהשמיד את תשתית החיזבאללה,לכן עדיף להשהות את החסיול של נסראללה ולהמשיך למחוק את החיזבאללה מעל לבנון ואם ידרש גם מסוריה.
    מי שלא יודע חיזבאללה בנה במשך ה6 שנים האחרונות תשתית ענקית של טרור בכל דרום לבנון ואף בצפון לבנון,ועד שנמחוק אותו יקח עוד קצת זמן,אז תתאזרו בסבלנות ואל תקפצו על כל ידיעה שכתובה ב YNET או במעריב.
    יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
    1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

יואוווווווו אביחי בדיוק מה שרציתי להגידד
    נראה לכם שפה זה וורמס? יכולים לעשות כל מה שבאלנו ואם עושים טעות אז לא נורא???
    שאפשר לפתוח פה כל נשק אפשרי? :||||
    זה לא כזה פשוט!
    וביגבר רקק שתדע שצהל הרג מעל 200 אנשי חיזבאללה נראה לי
    זה שלהם ל אאכפת מזה ולא עושים מזה רעש לא אומר שצהל לא הצליח
    אומנם זה אל משפיע על המלחמה אבל אנחנו עושים מה שאנחנו יכולים בשלב הזה ונסראללה ימות!

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    Be Aware of the Bear

ציטוט נכתב במקור על ידי A-41
    תגידו לי מה אתם חושבים אנחנו במלחמה או משחקים WORMS?בצה"ל יושבים ראשי אירגוני המודיעין והמבצעים,לכל אחד מהם הכשרה וידע יותר טוב משל כולנו פה ביחד,פעולה קרקעית כרגע לא באה בחשבון מחמת הפחד של צה"ל בשימוש בכוחות מיוחדים נגד החיזבאללה,שיראל שומרת כמה שפנים טובים בכובע (סיירת מטכ"ל,מסתערבים,שייטת 13)שכרגע עוד לא יצאו לשום מבצע,כל מי שיצא עד עכשיו זה רק הסיירות ברמה אחת פחות(אגוז,מגלן,עוקץ וכו')
    לצה"ל יש את היכולת לדפוק לנאסרללה כדור בראש,אבל כרגע זה גם לא הפתרון הכי טוב,אם נהרוג את נסראללה לא תיהיה לנו עוד יד חופשית להפגיז בלבנון ולהשמיד את תשתית החיזבאללה,לכן עדיף להשהות את החסיול של נסראללה ולהמשיך למחוק את החיזבאללה מעל לבנון ואם ידרש גם מסוריה.
    מי שלא יודע חיזבאללה בנה במשך ה6 שנים האחרונות תשתית ענקית של טרור בכל דרום לבנון ואף בצפון לבנון,ועד שנמחוק אותו יקח עוד קצת זמן,אז תתאזרו בסבלנות ואל תקפצו על כל ידיעה שכתובה ב YNET או במעריב.
    ]

כן אבל אין מספיק זמן.. עכשיו הרוב בעד ישראל.. אם זה ימשך יותר מידי זמן הרוב יהיו נגד ישראל

משתמש ותיק
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Yellow Slider
    רק עכשיו אני חושב על כמה כסף מפסידה המדינה..
    למרות שחיל האוויר טוענין שהם משתמשים רק ב20% מהיכולת שלהם..
    טוב אבל אין מה לעשות לשם כך יש את כל התחמושת הזאת.. דרך אגב 23 טון של פצצות אמור להחריב לא רק בונקר שנמצא 10 מטר מתחת לאדמה אלא גם ליצור מכתש בעומק 30 מטר וברדיוס של איזה 100 מטר לפחות..
    זאת פעולה רצינית ביותר..
    ולדעתי החיזבאללה גם אם נסראללה בעצמו היה נפגע לא היו מודיעים על זה בחיים
    והצבא עצמו מנצל רק 5% מכל הכח שיש לו (מקום מוסמך לא אמרתי באוויר)
    וחוץ מיזה שהיינו יכולים לזיין אותם אבל אין אישור של הרמטכ"ל

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אסף ס
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    יהודי חייך לעולם אתה בן של מלך רוסי מה אתה מחייך אתה בן

חברה אני מקווה שכולם יראו את ההודעה הזאת!!!!!!
    תשמעו ישראל יכול להוריד על הבונקר של חיזבללה גם מליון טון של פצצות ולא יקרה כלום הפצצות לא חודרות לבונקר הם יגרמו להרס רב מעל הבונקר כי הבונקר מתחת לאדמה 30 מטר ועם הכמות של הפצצות שהפילה ישראל על הבונקר לא ניראה לי שעשה בכלל משהו עד שאני לא יראה אני לא יאמין
    לעומת זאת........יש לי לאחי חבר טוב בחייל האוויר התפקיד שלו זה להטעין את המטוסים עם טילים ויוצא בזה........הוא אמר שיש לישראל טיל מיוחד שעוד לא ערכה אפילו ניסוי איתו מרוב שהוא מסוכן הפצצה לאחר שהיא מוטלת היא יוצרת וקום על אותו מקום שהיא נוחתת וגרמת לחנק לאותו מקום שהיא מוטלת יענו ניתן דוגמא: אם הפילו תפצצה על בניין לבניין לא יקרא כלום אבל כל מי שנמצא בבניין יחנק ולא יהיה לא חמצן לי זה בכלל לא נשמע הגיוני....בקיצור זה המצב

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    97

ציטוט נכתב במקור על ידי A-41
    מצטער להגיד לך, אבל שנהרג חייל ולא אומרים את החיל שלו תדע שהוא אחד מהסיירות.
    וכן נכנסו כבר עם סיירות והיום עשו כמה מבצעים איתם עם האביזרים הכי משוכללים שיש להם.
    WORMS? מה הייתה לכם ילדות עשוקה? תגידו red alert, משהו.. מה הקשר וורמס לחיים?
    פעולה קרקעית באה כרגע בחשבון מאוד, לא אומר שאני תומך בה, כי אנחנו לא מוכנים ל30 חיילים הרוגים ביום, אבל זה משהו ששוקלים אותו בקפידה בימים האלה.

מופז אמר שהרסנו 50% מהיכולת של חיזבאללה, אני לא מסכים עם זה בכלל. אולי 50% מהתשתית שלהם, אבל כל הלוחמים נמצאים בבונקרים שכרגע מהאוויר קשה מאוד להרוס וקשה לדעת גם כמה הרסנו, ולכן לא ניתן לדעת כמה באמת הרסנו ביכולת שלהם.
    אבל לפי ידיעות מודיעניות מתוך 300 (או 350 לא זוכר בדיוק) הרגנו רק 30-50 מחבלים של החיזבאללה, זה רק מראה כמה הם מקצוענים, ואסור לזלזל בהם, לכן צריך לחשוב לא פעם ולא פעמיים אלא 10 פעמים לפני שנכנסים לפעולה קרקעית, אבל זה עומד על שולחן הדיונים, תאמין לי שזה כן.

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    Be Aware of the Bear

ציטוט נכתב במקור על ידי Jacoby
    מצטער להגיד לך, אבל שנהרג חייל ולא אומרים את החיל שלו תדע שהוא אחד מהסיירות.
    וכן נכנסו כבר עם סיירות והיום עשו כמה מבצעים איתם עם האביזרים הכי משוכללים שיש להם.
    WORMS? מה הייתה לכם ילדות עשוקה? תגידו red alert, משהו.. מה הקשר וורמס לחיים?
    פעולה קרקעית באה כרגע בחשבון מאוד, לא אומר שאני תומך בה, כי אנחנו לא מוכנים ל30 חיילים הרוגים ביום, אבל זה משהו ששוקלים אותו בקפידה בימים האלה.

מופז אמר שהרסנו 50% מהיכולת של חיזבאללה, אני לא מסכים עם זה בכלל. אולי 50% מהתשתית שלהם, אבל כל הלוחמים נמצאים בבונקרים שכרגע מהאוויר קשה מאוד להרוס וקשה לדעת גם כמה הרסנו, ולכן לא ניתן לדעת כמה באמת הרסנו ביכולת שלהם.
    אבל לפי ידיעות מודיעניות מתוך 300 (או 350 לא זוכר בדיוק) הרגנו רק 30-50 מחבלים של החיזבאללה, זה רק מראה כמה הם מקצוענים, ואסור לזלזל בהם, לכן צריך לחשוב לא פעם ולא פעמיים אלא 10 פעמים לפני שנכנסים לפעולה קרקעית, אבל זה עומד על שולחן הדיונים, תאמין לי שזה כן.
    מסכים..

ופעולה קרקעית זאת החלטה חרא..חיזבאללה רק רוצה שתיהיה פעולה קרקעית ..
    אם תיהיה פעולה קרקעית, לי נראה שישראל תפסיד.. הם מכירים תשטח שלהם יותר טוב, הם לא מהססים ללחוץ על ההדק, הם לא מהססים לפוצץ את עצמם.. והכל שם ממולקד עם מטענים

יששששש

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,721 | הודעות: 8,173,308 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect