הוא לא כזה ישן:|
הוא לא כזה ישן:|
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL
|
|
בטח ששהוא ישן יש לו איזה שנתיים אני זוכר עוד במחשב הישן היתי משחק שזה לפני שלוש שנים =\
וואלק פעם הייתי משחק ET
RTCW : Enemy Territory
מי היה משחק ? :]
מי שהיה משחק בטח מכיר אותי
iTp|Screwball
ns|Screwball
cD-Screwball
ועוד..
תן לי חשבון להוריד חינם וכמה קבצים שאני רוצה מראפידשר ואני משחק איתך.
אין לי חשבון..תוריד כמו שאני הורדתי יא עצל...לינק אחרי לינק...אחרי שאתה מסיים להוריד לינק 1..אתה מחליף אייפי ומוריד את השני וכך הלאה.
אני שונא לעשות את זה ://
תשתף את זה בביטורנט או משהו כזה, גם טוב.
איך?
אחרי שחילצת את כל הקבצים של הראר איזה קובץ היה לך ?
אם יש לך את התוכנה utorrent לך למעלה לשרביט קסם תעשה add file ואז תסמן את start seeding
תלחץ create and save as ותביא לי את קובץ הטורנט שנוצר.
אני יחפש באימיול ..
Indianapolis colts Champions!!!
אור אל תסבך אותי יש לי ביטלורד ואין לי כוח עכשיו שיורידו ממני כל היום על 12-13 חחחחחח המהירות העלאה חרא ובשביל שמישהו יצליח להוריד אני אצטרך לשים את זה 35 שנים חחחח
תוריד מראפידשר כמוני נו תוך 3-4 שעות יש לך משחק.
אז תשיג לי חשבון חינם לראפידשר ואני מוריד.
יש לך את התוכנה הזו לא ?
היא מודיעה מתי הם פותחים חשבון ליומיים לי בעצמי אין כרגע חשבון אנלא משאיר אותה פתוחה אין לי כוח...הורדתי ככה התנתקתי כל לינק.
אני אסביר בערך מה קורה במשחק...הוא בסגנון דום..אתה לא רואה את עצמך..אתה בוחר לעצמך דמות וכך היריב רואה אותך..עכשיו שניכם מפוזרים במקום כלשהו בשלב..המשחק זורק אתכם במקום רנדומלי..ואתם צריכים להרוג אחד את השני אבל אתם לא יודעים איפה האחר נמצא אין ראדאר או מפה מחפשים פשוט....יש מלא אפשרויות..הנשקים החזקים כמו סנייפר או RPG נמצאים במקומות שקשה להגיע אליהם..הסנייפר בדר"כ על גגות..שם אתה מחכה עד שאתה רואה ת'יריב גם מרחוק ופשוט מגדיל את הכוונת עליו ומוריד לו את הצורה..בקיצור אחד הדברים הכיפים..כל הריגה מזכה בנקודה נגיד הרגת את חבר שלך...יש לך נקודה ואתה נשאר עם אותה אנרגיה ונשקים שהיו לך כשהרגת אותו אבל הוא מאבד את כל הנשקים אך האנרגיה מתמלאת לו..+הנשק שהוא החזיק באותו רגע שהרגת אותו=-אתה יכול לקחת ממנו...בשלב מפוזרים המון נשקים וצריך לאסוף אותם וזה נשמר לכם במאגר..ואתם מחליפים נשק לפי מידת הצורך+מרחק+יעילות מטווח מסויים..הכי כיף זה שרואים מישהו והוא לא רואה אתכם...ואתם רצים מאחוריו בלי שהוא יודע ופשוט מורידים לו ת'צורה חחחחחח יש מיליון מפות להורדה וזה קל רצח להוסיף למשחק את המפות האלה...משחק ענק.
אני אסביר בערך מה קורה במשחק...הוא בסגנון דום..אתה לא רואה את עצמך..אתה בוחר לעצמך דמות וכך היריב רואה אותך..עכשיו שניכם מפוזרים במקום כלשהו בשלב..המשחק זורק אתכם במקום רנדומלי..ואתם צריכים להרוג אחד את השני אבל אתם לא יודעים איפה האחר נמצא אין ראדאר או מפה מחפשים פשוט....יש מלא אפשרויות..הנשקים החזקים כמו סנייפר או RPG נמצאים במקומות שקשה להגיע אליהם..הסנייפר בדר"כ על גגות..שם אתה מחכה עד שאתה רואה ת'יריב גם מרחוק ופשוט מגדיל את הכוונת עליו ומוריד לו את הצורה..בקיצור אחד הדברים הכיפים..כל הריגה מזכה בנקודה נגיד הרגת את חבר שלך...יש לך נקודה ואתה נשאר עם אותה אנרגיה ונשקים שהיו לך כשהרגת אותו אבל הוא מאבד את כל הנשקים אך האנרגיה מתמלאת לו..+הנשק שהוא החזיק באותו רגע שהרגת אותו=-אתה יכול לקחת ממנו...בשלב מפוזרים המון נשקים וצריך לאסוף אותם וזה נשמר לכם במאגר..ואתם מחליפים נשק לפי מידת הצורך+מרחק+יעילות מטווח מסויים..הכי כיף זה שרואים מישהו והוא לא רואה אתכם...ואתם רצים מאחוריו בלי שהוא יודע ופשוט מורידים לו ת'צורה חחחחחח יש מיליון מפות להורדה וזה קל רצח להוסיף למשחק את המפות האלה...משחק ענק.
סבבה 2 כבר מורידים תורידו!!