נכתב במקור על ידי BeN.
מצדיקקק
נכתב במקור על ידי BeN.
מצדיקקק
|
|
חחחחחחחחח אחי איזה הומו אתה בספר עלק עובד במטבח בסופרלנד יש שם כוסיות אש ..עבדתי שם יום אחד כולם שם מה מכוערות...וחבר שלי עובד שם קבוע וכל פעם חוזר עם טראומות מהכיעור של הבנות שם...או שאתה מכוער אחושרמוטה אז הם נראות לך כוסיות או שאתה נואש אחושרמוטה וכל בת שנייה נראית לך כוסע
ציון תשמור על העבודה שלך..לא רוצה לדפוק כלום או משהו
אבל אני הייתי מעדיף את העבודה שלי על אילת..
מה יש לך לעשות שם אתה אפילו לא הולך להתארח במלון...אלא באיזה אכסניה..
והכוסיות נמצאות לידך..אז מה הקטע
אה כן...ואל תריב איתו אחי יש לו חגורה שחורה בג'ודו..והוא מהמאפיה הראשלצית דאן 1נכתב במקור על ידי D4rKn3sS
![]()
נערך לאחרונה על ידי Li0rz; 27-07-2006 בשעה 19:07.
אולי אני ירד לאמא שך והיא תשכנע תבוס שלי לרדת לאילת...מה תה אומר?נכתב במקור על ידי KoRvIX
יניר שאמרו לי שהתקבלתי והיה תידרוך כזה אמרו שבאוגוסט הם לא נותנים חופשות :\
ומזתומרת תתקשר בשבוע שאתה יורד? אז הוא יקבע לי למחר מחרתיים אנערף...יענו אני יקבע שאני באילת או מה לא הבנתי...
darkness יוו אתה יודע כבר אין לי זין לאנשים כמוך אתה גר בראשון לא? מכיר קניון הבאר? בוא לאיסי שלי תקבל פלא שלי נקבע שם בוא מחר אם תה גבר במקום לזיין תמוח...מה אתה מבלבל בביצים יש שם פול כוסיות על הקופות יענו וגם באות לשם...אתה תגיד לי אני עובד שם לא אתה...אולי בשבילך כוסיות זה בנים אנערף
עבדת שם יום אחד חשבת אולי דווקא במשמרת שך לא היו שם כוסיות? אני ינסה להביא לכם תמונות אל דאגו אני יצלם בפלא או משו
וסבא שך הומו הקוקסינל הזה מי הומו
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 27-07-2006 בשעה 20:56.
אם אתה אוהב לעבוד תמשיך אתה גם מרביח כסף וגם נהנה..
בן כמה אתה?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בוא בוא 0545297928...חחח יא טמבל תחושב אתה יכול לדבר אליי בכלל?כן אני יודע טוב מאד איפה זה הקניון הזה...בוא בוא תקשר רק ורק תגיע מילה שאני מזיין אותך מילה איך אני?
עזוב שטויות גבר..נכתב במקור על ידי D4rKn3sS
הוא נמנה עם אור ונורמן נפגשת איתם נכון?
כולם חברים אחי עזוב שטויות ככה ריבים בתוך משפחת המאפיה הראשל"צית??