למה לא דחפתם לו E6400 ?!?
|
|
יקר נכון לעכשיו(לא רק המעבד אלא הלוח גם... ואני לא אוהב את אינטל ואני חושב שבחיסכון של 600-700 שקל כשאתה קונה AMD אפשר להשפר כרטיס מסך והביצועים יהיו זהים או טובים יותר אפילו..)
משה יא fanboy אין לא אוהב זה פשוט יותר טוב .
אני לא אומר שהוא לא , ראיתי בנצ'ים והוא אכן מרשים מאוד , אבל תראה את המחירים של הלוחות ששוברים את ה1000 ש"ח , והמעבד עוד 1600 , זה פשוט לא עסק ככה
תן למוצר לשקוע , לעשות את שלו ואז לקנות אותו , אני חושב שבחיסכון הזה כשאתה קונה AMD אפשר לקנות עוד ג'גה זיכרון או כרטיס מסך יותר טוב והמחשב ישתווה לקונורו או אפילו יהיה טוב יותר בגלל החלקים האחרים המשופרים...
לא הבנתי... יש חיסרון במפרט שבניתה ?!
אהה ודרך אגב הרכבתי בדיוק אותו מפרט ב-ksp עם זיכרון של kingstone 1gb
ועשיתי 160 sata2 וזה 6680אז יותר עדיף נכון??
נערך לאחרונה על ידי ויצמן קטן; 01-08-2006 בשעה 02:27.
לא יכול להיות וקינגסטון שלא תחשוב שזה כזה טוב כולה שם של חברה זה כמו שתקנה מוצר של נייק או של ריבוק , כולה שם...נכתב במקור על ידי ויצמן קטן
בקשר למחיר ול SATA 2 , יש רק לוח אחד שתומך בSATA 2 עם AM2 והוא של ABIT מה שאמרתי לך להוסיף אליו 220 שקל אם אתה רוצה SATA 2(רק בדגמים שיש בKSP)
תגיד איזה לוח שמת , בטח לא שמת לוח תואם
אחי איך המחשב הזה:
http://www.ivory.co.il/product.asp?p...id=168&CatCode=
זה חוסך המון אבל השאלה איך הוא באמת..
כרטיס מסך
בנפרד מלוח האם !!!
ATI MSI RADEON RX1300 PRO 256MB
חלש מאוד
זיכרון פנימי
1G DUAL DDR II 667MHz
(לא DDR 400 !!!)
איזה?!
מארז
קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX
ג'ינרי ללא פתחי איורור
חרא לוח , וספק ג'ינרי שישרוף לך את כל המחשב ,ב קיצור גם חרא של חברה אייבורי רק רע תשמע מאנשים שקנו שם , לא ממליץ בכלל
אההה טוב אחי... חשבתי תמיד שהם אמינים..
ו ksp טובים? קניתה מהם משהו?
שאלה
אם אני יקנה רק את המעבד
Athlon™64 4200+ (Socket AM2) X2 DUAL CORE
זה יעבוד?
יש לי
AMD ATHLON XP 2.4 עכשיו אז עם אני יחליף יהיה טוב?
פאק זה מחיר ממש זול ועוד אפשרל ליקנות 256DDR
אני צריך וגם חרדיסק כי יש לי 40גיגה וזה קצת
פייייייי איזה חיהההה נראה עוד כמה זמן נקנה מחשב חדש
אפילו אתה רשמת שזה סוקט AM2.. איך לעזאזל זה יעבוד יש לך עכשיו 754 בטח.. או שזה 745? שכחתי כבר .. תצטרך לוח אם חדש לצערי..נכתב במקור על ידי MuLtI-FoCaL