אבל סתכל את הגישה שלך..נכתב במקור על ידי Las3r
זה לא מה שהוא רוצה..הוא לא רוצה להגיע למצב שהוא מתחבר למישהי שאוליי תתחיל לתפוס עליו תחת...זה לא מה שהוא רוצה...
אני צודק?
אבל סתכל את הגישה שלך..נכתב במקור על ידי Las3r
זה לא מה שהוא רוצה..הוא לא רוצה להגיע למצב שהוא מתחבר למישהי שאוליי תתחיל לתפוס עליו תחת...זה לא מה שהוא רוצה...
אני צודק?
|
|
אחי רק שתדע משהו , אם אתה ניכנס אז אתה ניכנס עד הסוף למה כי אם תיזרוק אותה אתה מזה מת ! אבל ווואההה ואוווהה ! איזה מת ! ירדפו אותך , ואני יודע מסיפורים חחח !
תיזכור את זה !
-------------------------------------------------------------------------------------------
-----* ~* ~הקב"ה אנחנו הילדים שלך ~* ~*
אז מה אני אומר..שילמד להכיר אותה אם היא בכלל כזאת אליו..ואז יפעל בהתאםנכתב במקור על ידי Oman
אישית אחי לא סובל ערסיות יענו אני הכי בעולם שוננא את האופי הזה של ה"כפרה","עיניים" וכל זה במיוחד אצל בנות חח אצל בנים זה סבירשוביניסט אז מה..
אבל אם נדלקת עליה או שאתה חושב שהיא שווה את המאמץואת ההתנהגות של העריסיות כמו שאתה אומר אז למה לא
בליה מה נסגר איתכם אנשים....תגיד לי בן כמה אתה? מה אתה מחפש קשר רציני? עוד יהיו לך מספיק כאלה בחיים...תשחק בה ככה שהיא תרצה אותך כם אם היא לא רצתה אותך לפני זה...תתחבר אליה דבר איתה כמו ידיד טוב...ואז תתחיל לשחק בה תתחיל עם חברות שלה תגרום לה לקאנות כדי שהיא תרדוף אחריך...אחרי הכל מה אתה עוד תרצה להוציא ממנה חוץ מכוס...ואחרי הכל...כל חור בלילה שחור וזה באמת אמיתי אנשים זה לא כל כך משנה מי היא ואיך היא מתנהגת ליד חברים שלה...העיקר שאתה תיהיה יותר חכם ממנה ותלמד שלקח בה כך שהיא תרדוף אחריך ואך ורק אז זיין אותה...ודגרום לה להמשיך לרדוף אחריך ואם אחרי איזה כמה פעמים אתה עדין תחשוב שאתה רוצה אותה(שרוב הסיכויים לא...מניסיון...) תשאר ואם לא אז וואלה זיינת מה יש'ך להתלונן...
ואם מישהו יבוא אליך בטענות תגיד לו תשמע בחורצ'יק אל תזיין לי בשכל היא באה אלי זה לא שאני לחצתי עליה לעשות משהו....העיקר תחשק אותה חכם...והכל ייסתדר מעצמו...מדבר פה מניסיון...בהצלחה...
![]()