זה עוד יותר מפחיד אין בכלל גובה אני בדוק עף על המפרקתנכתב במקור על ידי BaLaGan
זה עוד יותר מפחיד אין בכלל גובה אני בדוק עף על המפרקתנכתב במקור על ידי BaLaGan
|
|
תנסה סלטה לבריכה באמא שזה קל לאללה ואין ממה לפחד
=\
אני עושה סלטה כזו רק קדימה..אבל תאר לך ..על הסף של הבריכה..שאני דופק שם ת'רגל או משהונכתב במקור על ידי SaPaK_HaMaNuShIm
הקיר נראה לי הכי טוב כי בקיר יש גובה..אם אני אנחת על מיזרון זה יהיה סבבה אחושקשוקה
אחוקי
אם אתה ממש מעיף ת'ראש אחורה אתה תעוף יותר רחוק ממה שאתה חושב..
=]
אני עושה את זה..
קודם כל זה לא טריק, זה תרגיל והוא לא ממש מסובך אם אתה יודע לעשות סלטה מהמקום/ערבית סלטה חלק.
אם אתה לא יודע לעשות סלטה רגילה או ערבית סלטה יהיה לך הרבה יותר קשה ללמוד את הרתגיל הזה.
בהתחלה רק צעד אחד על הקיר ואז לצאת לסלטה אבל לשים את הידיים לבטחון
אתה לא אמור לקפוץ לקיר, אתה אמור לדרוך על הקיר ולקפוץ ממנו.
כל הקטע שהקיר צריך לדחוף אותך למעלה באלכסון ומשם פשוט לצאת לסלטה רגילה.
אם יש לך איפה להתאמן שהנחיתה תיהיה לדשא/למזרון עדיף לך להתאמן שם.
אגב, איפה אתה גר?
עריכה:
שכחתי, לדעתי אם תקפל את הרגליים זה לא יצא לך טוב ויהיו יותר סיכויים שתפול. אם תשאר בגוף יחסית ישר תוכל לשים את הידיים לשמירה ולהתחיל בפליק פלק.
עוד משהו,אני שם את הרגל החזקה על הרצפה ואת הרגל החלשה על הקיר זאת אומרת רגל שמאל שלי קופצת מהקיר למרות שרגל ימין יותר חזקה.
תעשה מה שנוח לך, רק אני מציע לך לא להתחיל ישר עם 3 רגליים כי הגובה יכול לגרום לך להסס באמצע התרגיל וזה ממש מסוכן ואם אתה גם לא יודע לעשות סלטה רגילה אתה לא תצליח לשים ידיים לשמירה בפעמים הראשונות
נערך לאחרונה על ידי Hermonethic; 06-08-2006 בשעה 15:56.
חבר שלי יודע לעשות את זה..האמת שהוא עושה את זה ממש בקלות...תן לו רק מזרון וקיר והוא עושה בלי בעיה
אתה עושה את זה בשביל שהרגל החזקה תתן יותר תנופה כאילו??נכתב במקור על ידי Yozem55
ולא 3..בעיטה אחת מהקיר זה הכל..
אני עושה את זה מתוך הרגל, יכול להיות שלך יהיה יותר נוח ברגל השניה. פשוט רגל חזקה שלי ימין אבל רגל גמישה שלי והצד לגלגלונים וכאלה היא שמאל. אני פשוט מעביר את ימין במהירות כשרגל שמאל מנטרת (מנתרת?) על הקיר.נכתב במקור על ידי Las3r
עוד משהו שיוכל לעזור לך, אתה יודע מזה מוחטל? שאתה רץ שלוש צעדים ובועט רגל לסלטה?
אני לא יודע לעשות סלטות זה היה נראה לי אחלה התחלה מאחר ואני מאומן כזה בקפיצות על קירות וכאלה..נכתב במקור על ידי Yozem55
ואני יודע מזה מוחטל..נראה עצבני
אחי אם אתה לא יודע סלטה מהמקום או אפילו ערבית-סלטה אתה בברוך רציני...
סתם... זה שטויות ללמוד... צריך להתחיל מקטן... עצה שלי לך למכון וינגייט 3 מפגשים שמה באקרובטיקה ואתה כבר עושה סלטה מהמקום....
ואני מדבר מתוך נסיון של 4 שנים בקפואירה ואקרובטיקה...
זה הכל קטע של אומץ בלע..נכתב במקור על ידי Duck My Sick
אני צריך להתגבר..
איזה וינגייט אחי..
אני רק צריך למצוא מישהו שיתמוך לי בגב בזמן שאני עושה כי אין לי אומץ לעוף אחורה
תתאמן על מקצפה יש לי טראומה עישתי בים והאף שלי השתפשף בחול וכואב לי מאז =|
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
Las3r, אתה רוצה לבוא לווינגיט יום ראשון לשעתים עולה 40 שקל אני יוכל לומר לך שילמדו אותך שם הכל במהירות מנסיון.
אם אתה הולך שלח לי פרטית אולי גם אני אבוא באות יום