השיטה עבדה זה לא אומר שזה רק בזכותו ..קאפלו בנה שיטה עליו הוא לא ממש סיפק את הסחורה בסופו של דבר .. אני לא בטוח שלמאנצ'יני תיהיה כזאת סבלנות .. כי חלוץ נמדד לפי השערים שהוא כובש .. ובזה זלאטן לא ממש הצטיין
השיטה עבדה זה לא אומר שזה רק בזכותו ..קאפלו בנה שיטה עליו הוא לא ממש סיפק את הסחורה בסופו של דבר .. אני לא בטוח שלמאנצ'יני תיהיה כזאת סבלנות .. כי חלוץ נמדד לפי השערים שהוא כובש .. ובזה זלאטן לא ממש הצטיין
Indianapolis colts Champions!!!
|
|
מממ בסדר לא רק בזכותו אבל הוא חלק מהמערכת
לא הייתי אומר שהוא המצטיין אבל להגיד שהוא גרוע זה מוגזם
ולא חייב למדוד חלוץ לפי השערים שהוא כובש
זה חלק חשוב אבל לא היחיד
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
חח אמרתי את זה נראה לי במשחק שבדיה מול אנגליה נמדה לי או שבדיה מול מישהו....כי רציתי שהם ינצחו.נכתב במקור על ידי Ran
היה משחק אחד העונה שזלאטן נתן גול יפה ובכלל כל המשחק היה טוב אז רק במשחק הזה התלהבתי ממנו.
הוא לא הביא ליובה אליפות, אם כבר תאמרו טרזגה , נדבד, אפילו ויירה...אבל לא הוא....דל פיירו כבש כמעט את אותה כמות שערים שזלאטן כבש והוא לא שיחק רבע ממה שזלאטן שיחק. אל תאמרו שקפאלו לא ידע איך לנצל אותו הוא היה במקום שלו ליד טרזגה רק טרזגה שם גולים והוא החמיץ ועשה שטויות בלי הכרה. הוא עושה יותר נזק מאשר טוב...זה חור בהתקפה:\ לפחות היה בשביל יובה.
מאנצ'יני לא יעיז לשים אותו על הספסל רכש כזה לא שמים על הספסל....אם כבר אדריאנו יעזוב..
זלאטן אפס!!!
הוא אשם בכישלון של יובה בליגת האלופות כמה החמצות, כמה איבודי כדור סוף סוף הוא עזב
רכש לא רע.
אינטר תהיה קבוצה לא רעה בכלל השנה.
זלאטן דווקא שיחק חלוץ כמו שחלוצים בגובה הזה צריכים לשחק
הוא משך אליו את רוב ההגנה וככה יצר מצבים נוחים יותר לטרזגול והחבר'ה
הוא לא סקורר מטורף,לפחות לא היה.הוא מוכשר אבל לא מנוצל ועם שכל של אגוז
יאללה מכבי![]()
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
חבל שהוא לא סקורר מטורף, יש לו כישרון אדיר שלא הצליח לפרוץ ביובה כמו שחשבו.
ברגע שהוא יהיה החלוץ הבלתי מעורער בקבוצה שלו (כמו באייאקס) הוא אולי יפרח מחדש.
אדריאנו עבר למנצסטר
אם הוא היה נשאר באינטר אז הייתה לה התקפה חלומית ! קרספו אדריאנו זלאטן ומרטינס
התקפה שתעשה טרור לכל קבוצה
העיקר בעונה הראשונה שלו ביובה שהוא כבש 16 שערים כולכם היללתם אותו והוא היה מקום שני בשחקן העונה של יובה אחרי אמרסון או קנאבארו
תפסיקו להיות צבועים זלאטן שחקן מעולה שליטה מדהימה בכדור זה שיש לו בעיה רצינית בשכל זו בעיה שלו אבל אם מדברים על כישרון נטו זלאטן ענק ואני רוצה לראות מה יהיה איתו באינטר...
חח אלירן מה קורה אחי ?? מה קורה בצבא בימים הקשים האלה ??
ולגבי זלאטן תראה תמיד זוכרים את הסוף הוא בא כהבטחה ענקית יובה שילמו עליו לא קצת .. ואם מסתכלים לא רק על השנה הראשונה אלה בכלל הוא לא עשה את מה שציפו ממנו פלוס המונדיאל הגרוע שלו ויוצא שחקן שמי יודע מה יהיה איתו .. כישרון זה לא הכול שחקנים שיש להם בעיה בשכל יכולים להרוס אותך ..
דוגמא של רוני תמיד טובה ..
Indianapolis colts Champions!!!
קצת תמונות להמחשה
![]()
נערך לאחרונה על ידי Orhan; 12-08-2006 בשעה 12:38.
השחור לבן היה הולם אותו יותר
כחול לא בא עליו בטוב
אבל שיהיה לו בהצלחה
וואלק מה אתם מדברים שטויות
זלאטן שחקן בןןןן זונה כישרוני גבוהה מהיר ויודע להעביר יפה מאוד
רכוש טוב מאוד
שחקן מצטיין
אתה בטוח שאנחנו אלה שמדברים שטויות?
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
טוב אבל דיי לתת דין וחשבון לקבוצות אחרות ותתמקדו בקבוצות שלכם...
כי להגיד שהשחקן הזה או השחקן הזה לא טובים לא יעזור לקבוצה שלכם וגם לא לקבוצה השנייה.
אז דיי להיות צבועים ולהגיד כשזלאטן היה ביובה הוא היה תותח ובאינטר הוא אפס עוד לפני שהספיק להתאמן עם אינטר.