א. בהתחלה את הצודק במאה אחוז,ואני איתך,בסבל ובעולנכתב במקור על ידי v33t
.
ב.האמת,אין לנו על מי לסמוך אלא על אבינו שבשמיים.
אבל על צה"ל אני גם סומך.
כן ירבו כמוך,בעלי דעה,השכלה,מחשבה וניסוח מעולה.
א. בהתחלה את הצודק במאה אחוז,ואני איתך,בסבל ובעולנכתב במקור על ידי v33t
.
ב.האמת,אין לנו על מי לסמוך אלא על אבינו שבשמיים.
אבל על צה"ל אני גם סומך.
כן ירבו כמוך,בעלי דעה,השכלה,מחשבה וניסוח מעולה.
|
|
אני לא יודע איפה אתה היתה אבל אנחנו כבר ישבנו שבועות ארוכי במקלטים ואני לא שום שקט שאמור לבוא .
אני במקרה ויצא לי להיות בארה"ב בטיול שהכנתי בפברואר בדיוק מרגע התחלת המלחמה וחזרתי יום לפני הפסקת האש, ככה שלהגיד שאני ישבתי במקלטים אני לא יכול, אומנם חברים שלי ישבו.נכתב במקור על ידי GaMe#oVeR
אם אתה משווה מלחמה עם איראן וסוריה, עם פוטנציאל לעוד כל כך הרבה מדינות שיכולות להצטרף, לחיזבאללה שמשגר רקטות מסכנות שמעולם לא היה אפשר לכוון אותם, לדעתי תכרטס לעצמך כבר עכשיו כרטיס פתוח להוואי שתוכל לטוס ברגע שהמלחמה תתחיל.
אתה בכלל לא מבין על מה אתה מדבר, ועל הגודל של העסק הזה.
לא מפלד ממש..לא יהיה כלום
איראן מאיימת אם משו יקרה הם אכלו אותה
כול עוד ישראל לא תשתוק ותגיב נכון!
כה אבל לאירן יש צבא צבא... ממש צבא.. יש להם הרבה טילים ארוכי טווח .. צי מטוסים ומסוקים.. לא יותר מתקדם מצהל אבל עדיין יהיה קשה להביס אותם ..אין להם בעיה לשלוח טילים עד ת"אנכתב במקור על ידי Hitman
כולכם בסרטים, לאיראן אין יכולת גרעינית בנתיים, אלה שם שמועות שמעודדות קניית כרטיסים לחופשה, תרגיל שיווקי והנה ההוכחה :
http://www.tapuz.co.il/end
האתר הזה מזהיר אותנו מהרע מכל, אבל אם תשימו לב באמצע הדף יש כבר הדרכות לטיולים ללונדון וכו', לעשות כסף על הדאגות שלנו.
Puta los ches!
![]()
לפי דיתי ב 22 באוגוסט אירן תחריז שיש לה חומר גרעיני או אוראניום מושר שלפחות 4.5 בר קיימא מספיק בשביל ליצור פצצה גרעינית אחד.
הא אפשר לעצור פיצוץ גרעיני לא.
הדרך היחידה זה טיל שירסק את הטיל למשל החץ.
זה רק אני לא יודע מה יקרה ב22 לאוגוסט?