ברוך השב אחי
|
|
קצת התגעגעתי אלייך.
רק קצת?נכתב במקור על ידי LoO
![]()
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
כבר דאגנו מה קרה לך (:
כמה זמן תיהיה בבית?
עד יום ראשון ואז שוב חוזר לתקופה לא ידועה...
....
הווו מי פה חחח נדיר נדיר
ולא ידעתי שאתה בקורס מכים פשש כבוד רצח עוד כמה זמן לשרוך הדרכה??
ותפסתם כוננות רק בצפון ובלבנון או גם באיזור רמאללה שכם??
בעעע שרוך הדרכה... מה עשיתי שאתה מקלל אותי?נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
![]()
וכוננויות.... תמיד את כוננות סוריה, ולרוב גם את כוננות לבנון.. רמאללה שכם זה בעיקר מג"ב וחירמ"כ..
אמממ בעיקרון ב 3/11 הקורס מסתיים, ואז אני אוכל להיות מ"כ [אבל בלי שרוך הדרכה טפו טפו טפו..]
ד"א, רציתי לשאול אותך אם אתה מכיר איזה מישהו מהבאר-שבעים שלנו... אמממ... מי יש לנו..
ארז סמפסון [890]
אלון כהן [צבר]
ואייל מימון [שקד]
מכיר במקרה?
....
את ארז אני מכיר הוא למד איתי ביסודי ויש לנו חבר משותף אז מדי פעם יוצא לי לצאת איתו תמסור לו בהצלחה מאלירן חבר של ליאור הוא יזכר בי בטוח את השתיים האחרים אנלא מכירנכתב במקור על ידי LoverBoy
ואממ אמור להיות איתך בקורס מכים עוד אחד מגבעתי איציק וקנין נמוך כזה אף די בולט הוא אחד השפיצים נראה לי מרותם או צבר לא סגור איזה גדוד הוא אם אתה רואה אותו יום ראשון מסור לו גם בהצלחה
וחשבתי שתפסתם כוננות ברמאללה כי הפלוגה שלי תפסה שם אבל לשבוע החלפנו א הפלוגה של מג"ב שם ואז חירמ"כ באו והחליפו אותנו
וסתם גם רציתי לשאול אם יצא לך לעבוד עם הצוותים של מוד"ש 636 או 869 אולי פגשת שם במקרה כאלה או בקורס מכים או בפעילות שלך כי הצוותים של הפלוגה שלי[636]עובדים יחסית הרבה עם גולני לפי מה שאני יודע.
חחחח ומה רע בשרוך הדרכה[חוץ מזה שזה ג'ובניקי אחושרמוטה ובושה לשים אותו כי ישר חושבים שאתה איזה מדריך בלה בלה בלה חחח סתם אחי מבין אותך פשוט אצלנו המכים חייבים שרוך הדרכה על א' ועל ב' בגלל הרס"ר בסיס האידיוט חחח]
אמממ..... בוא בוא למירק, אלירן...
אמממ..אני אמסור לו... כה... איציק... נראה לי הבנאדם הזה מכיר את כל באר שבע או משו כזה... גם לו אני אמסור..
בקשר לצוותים של מוד"ש... אני לא נמצא כרגע עם הגדוד, לפחות עד סוף הקורס... אז אני לא מכיר כל כך...
שרוך הדרכה... אצלנו מי שחוזר לחטיבה לא הולך עם שרוך, אלא רק מי שנשאר מודרך בביסל"ח...בעעע...
בוא בוא למירק :/
....
איציק שפיץ עולמי וכן הוא מכיר את כול באר שבע חח
מירק יותר מאוחר אולי אני צריך להוריד ואין לי כוח
ברוך שובך אחי !
ברוך שובך![]()
ברוך השב
איך בקורס מכי"ם?
ונוב 05 סתם צעירים
P: