קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סקר פתוח] באיזה חודש נולדתם ?
    על ידי MaoReal בפורום סקרים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 25-12-2011, 03:55
  2. באיזה חודש יש לכם יום הולדת ?
    על ידי Gal Gadot בפורום דיבורים
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 15-01-2011, 09:25
  3. [מי שמגלה] באיזה חודש נולדתי
    על ידי D@nIeL בפורום לילה לבן 2009
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 18-12-2009, 12:08
  4. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 11-10-2009, 16:12
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 38

הימורים: באיזה חודש ארה"ב תתחיל לממש את הסנקציות שלה על איראן? - עמוד 2

XsPPaX
    אורח

צריך להשמיד את כל הערבים האלה וזהו הם מביאים רק צרות לישראל..

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מכבי או מוות

ציטוט נכתב במקור על ידי Jacoby
    ממתי יש לנו כאלה? לא נראה לי שקיימים, קראתי כתבה שהF-22 והF-35 שהולכים לצאת בשנים הקרובות, הם דור מטוסי הקרב המאויישים האחרון.

vntbhe - ב1981 לא היה לנו שלום עם ירדן, ולמרות זאת טסנו מעל השטח שלהם, וגם מעל השטח של ערב הסעודית, ולא גילו אותנו, תסמוך על חיל האויר שלנו, יש לנו טכנולוגיות שאין לך מושג שהן קיימות.
    אהה ועיראק? אין להם נ"מ בכלל נראה לי והמשטר הוא דמוקרטי תומך ארה"ב ככה שהם לא יתקפו אותנו.
    וכן צריך עשרות תקיפות, אבל מה לעשות? לחכות שיהיה להם אטום?
    דבר ראשון כן ראו את המטוסים שלנו פשוט לא הספיקו לדווח לעירקים וישראל אפילו שיש לנו חיל אוויר מצויין לא יכולה לעשות את זה לבד כי צריך מאות מטוסי קרב בשביל זה אבל אני מאמין שבסוף האמריקיאים יתקפו הם היו תוקפים מזמן אם הם לא היו תקועים בבוץ בעירק
    נערך לאחרונה על ידי vntbhe; 27-08-2006 בשעה 05:05.

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    1,074

בקשר לזה שדיברתם שאין למטוסים מספיק דלק...קראתי שישראל קנתה מארצות הברית לא מזמן מטוסים שיתדלקו באוויר מטוסי קרב ככה שיכול להיות שזה למבצע עתידי על איראן...נראה כבר, בכל מקרה, אמריקה לא תעשה את זה, אלא אם כן ממש לא יהיה לה ברירה, הקומוניסטים בעולם מתרבים, צ'אווז התחיל לפתוח תפה, לצפון קוריאה כבר יש גרעין ככה שארצות הברית לא תהיה כזאת יהירה הפעם והיא תצא למלחמה רק אם לא תהיה לה ברירה...

ישראל צריכה לטפל בזה

ממתי יש לנו כאלה? לא נראה לי שקיימים, קראתי כתבה שהF-22 והF-35 שהולכים לצאת בשנים הקרובות, הם דור מטוסי הקרב המאויישים האחרון.

vntbhe - ב1981 לא היה לנו שלום עם ירדן, ולמרות זאת טסנו מעל השטח שלהם, וגם מעל השטח של ערב הסעודית, ולא גילו אותנו, תסמוך על חיל האויר שלנו, יש לנו טכנולוגיות שאין לך מושג שהן קיימות.
    אהה ועיראק? אין להם נ"מ בכלל נראה לי והמשטר הוא דמוקרטי תומך ארה"ב ככה שהם לא יתקפו אותנו.
    וכן צריך עשרות תקיפות, אבל מה לעשות? לחכות שיהיה להם אטום?
    האגדה מספרת שחוסיין ראה את המטוסים ממש מעל מעונו וזיהה את המגן דויד שעליהם.
    מעבר לזה, אני חושב שהתגובות שלך ושל עוד משתמשים אחרים הם קצת ילדותיות. מלחמה זה לא משחק מחשב ולכל הכל עובד כמו באגדות.
    לידיעתך, העידן שבו הערבים הם מפגרים ונחותים חלף מן העולם.
    תתעדכן

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    97

ציטוט נכתב במקור על ידי ליאו מנהיג הצבים
    מעבר לזה, אני חושב שהתגובות שלך ושל עוד משתמשים אחרים הם קצת ילדותיות. מלחמה זה לא משחק מחשב ולכל הכל עובד כמו באגדות.
    תתעדכן
    אז בואו כולנו נחכה שיהיה להם אטום ואז נצטרך לוותר על האטום שלנו כדי שהם יוותרו על שלהם.
    ככל שמחכים הם משתדרגים עוד ועוד.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

זה שחוסיין ראה את המטוסים מעל מעונו זאת לא אגדה, אבל גם לא מדוייק.

חוסיין לא ראה את המטוסים מעל מעונו, אלא מעל סירתו בזמן שהפליג במפרץ ליד ירדן, ושם המטוסים עברו לעיראק, בגלל שזה בדיוק בין הגבול לירדן וסעודיה.

משתמש כבוד האוואטר של Alonh
    שם פרטי
    אלונח
    לייקים
    1
    נקודות
    8,094
    משפט מחץ
    Winners always want the ball when the game is on the line

תתעדכן
    אף אחד לא אמר שהערבים הם מפגרים ונחותים
    אבל הטכנולוגיה שלהם בטוח לא ברמה שלנו :\

God loves to tease

"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."

ציטוט נכתב במקור על ידי Alonh
    אף אחד לא אמר שהערבים הם מפגרים ונחותים
    אבל הטכנולוגיה שלהם בטוח לא ברמה שלנו :\
    במלחמה הנוכחית הלוחמה האלקטרונית האיראנית שמשמשת את חיזבאללה הוכיחה את עליונותה.
    הסירוב להכיר בעובדות שישנם תחומים בהם אנחנו לא כל כך מוצלחים כמו שאנו נוטים לחשוב רק פוגע בנו כבומרנג.
    לידיעתך טילי הנ"ט שהשתמש בהם חיזבאללה כמו גם הC802 שנורה על הסער 5 הם מהטכנולוגיה המתקדמת ביותר בעולם. כדי לנצח במלחמה לא צריך תמיד עליונות טכנולוגית אלא תוכנית מסודרת שיודעת למצות את היתרונות במלואן.
    במלחמה הנוכחית העליונות האווירית של צה"ל לדוגמא הייתה משנית וכדי לנצח היה צורך לתקוע דגל בקרקע. גם המרכבה סימן 4 שנחשב לאחד מהטנקים הטובים בעולם הראה שהוא נחות בשדה הקרב הלבנוני אל מול טילי הנ"ט (שהניבו תוצאות טובות יותר ממנו במחיר נמוך בעשרות מונים).
    הסירוב להכיר בעובדות הוא מה שמקבע את צה"ל בתודעה שהוא לנצח הטוב ביותר. זה מה שמונע מצה"ל להיות באמת הטוב ביותר.

אז בואו כולנו נחכה שיהיה להם אטום ואז נצטרך לוותר על האטום שלנו כדי שהם יוותרו על שלהם.
    ככל שמחכים הם משתדרגים עוד ועוד.
    הדברים הם הרבה יותר מורכבים מאיך שאתה רואה אותם.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    97

אין ספק שהם מורכבים יותר משכולנו יכולים לראות אותם.
    אבל מעצבן לראות איך איראן בונים ובונים. נקווה שיש לנו תוכניות לפחות.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

במלחמה הנוכחית הלוחמה האלקטרונית האיראנית שמשמשת את חיזבאללה הוכיחה את עליונותה.
    הסירוב להכיר בעובדות שישנם תחומים בהם אנחנו לא כל כך מוצלחים כמו שאנו נוטים לחשוב רק פוגע בנו כבומרנג.
    לידיעתך טילי הנ"ט שהשתמש בהם חיזבאללה כמו גם הC802 שנורה על הסער 5 הם מהטכנולוגיה המתקדמת ביותר בעולם. כדי לנצח במלחמה לא צריך תמיד עליונות טכנולוגית אלא תוכנית מסודרת שיודעת למצות את היתרונות במלואן.
    במלחמה הנוכחית העליונות האווירית של צה"ל לדוגמא הייתה משנית וכדי לנצח היה צורך לתקוע דגל בקרקע. גם המרכבה סימן 4 שנחשב לאחד מהטנקים הטובים בעולם הראה שהוא נחות בשדה הקרב הלבנוני אל מול טילי הנ"ט (שהניבו תוצאות טובות יותר ממנו במחיר נמוך בעשרות מונים).
    הסירוב להכיר בעובדות הוא מה שמקבע את צה"ל בתודעה שהוא לנצח הטוב ביותר. זה מה שמונע מצה"ל להיות באמת הטוב ביותר.

סליחה שאני שואל, אבל באיזה סיטואציה הלוחמה האקלטרונית האיראנית הופעלה נגד צה"ל?

לסער 5 יש יכולות להפיל טילים טובים בהרבה מ C802, ישנן הרבה סיבות למה המערכות לא הופעלו נגד הטיל שנורה על הספינה ולא נכנס לזה עכשיו.

כדי לנצח מלחמה נגד מדינה, כמו סוריה, לא צריך הרבה מלבד עליונות אווירית, בגלל שאתה לא צריך לעשות את הסבסוד של המטרות כמו שאתה חייב לעשות כשאתה נלחם נגד אירגון גרילה.

בקשר למרכבה סימן 4, בדיוק ההפך הוא הנכון.
    אף לא מרכבה סימן 4 אחד הושמד בקרב מול החיזבאללה, מספר טנקים נפגעו, ובאף אחד מהם לא נהרגו חיילים, מתול כל הטנקים שנפגו \ הושמדו, 95% היו טנקי מרכבה סימן 2, ומספר קטן מאוד של טנקי מרכבה 3.

אין פה שום קשר לטכנולוגיה, יש פה את העניין שאנחנו נלחמים מול אירגון גרילה שכביכול לא נתמך על ידי מדינה, ופועל מתוכה.

צה"ל יכול לשטח את דרום לבנון ולהפוך שם כל ס"מ לכלום במידה וזה היה הרצון של הצבא.
    עקב העובדה שפעולה כזאת הייתה הורגת אלפי אזרחים, צה"ל נמנע מכך.

אי אפשר להשוות את חיזבאללה לצה"ל, שאחד מהם לא עושה חשבון על מה הוא יורה והשני כן.
    אין דבר כזה 100% נגד גרילה, אין דבר כזה.
    כמו שארה"ב תקועה כבר שלוש שנים בעיראק בדיוק בגלל הסיבה הזאת, אנחנו העפנו אותם יפה מאוד מהגדר שלנו בחודש אחד.
    זה שרוב הישראלים הם מטומטמים ולא מצליחים להבין מה השגנו פה זה כבר עניין אחר.

משתמש כבוד האוואטר של Alonh
    שם פרטי
    אלונח
    לייקים
    1
    נקודות
    8,094
    משפט מחץ
    Winners always want the ball when the game is on the line

וואו ליאו אתה מדבר כאלה שטויות זה כואב
    הלוחמה האלקטרונית הוכיחה את עליונתה ?
    אתה צוחק עליי נכון ?
    זה כמו שתגיד שהלוחמה האלקטרונית של העירקאים הוכיחה את עליונתה על של האמריקאים
    מה לאמריקאים לא נפגעו המון אנשים ?

זה מלחמה לא דום 3 שאפשר להרוג חצי יקום בלי להיפגע %?@&@?

שיט veet הקדים אותי :X
    נערך לאחרונה על ידי Alonh; 27-08-2006 בשעה 17:01.

God loves to tease

"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."

באשר לנתונים שהעלית בנוגע לטנק מרכבה סימן 4 הרשה לי לעדכן אותך שטנקים נפגעו ונפגעו קשות. קצין ושני לוחמים מגדוד 9 של השיריון אף קיפחו את חייהם בפגיעה כזו של נ.ט בטנק על נהר הסלוקי.
    אני אכן מודע ליכולות של סער 5 ולא הזכרתי אותו בכוונה כנחות אל מול הC802, איזכור הC802 בא בכדי להראות לחבריי הפורום שחיזבאללה משתמש באמל"ח חדיש ואינו פרימיטיבי כמו שרבים חושבים.
    באשר ליכולות השיטוח של צה"ל הם כלל לא רלוונטיות והם מועלות כתירוץ פעם אחר פעם. אני מצטער להגיד לך שכאשר אני יושב במקלט ואני שומע נפילות ושומע על בתים של חברים ומכרים שנפגעו, שאני יודע ששליש מהמדינה משותק וצה"ל נמצא במערכה ללא כל מענה איכותי לירי ממש לא מנחם אותי שצה"ל מסוגל לשטח את כל דרום לבנון. אני מבטיח לך שביום שבו צה"ל יחליט לשטח איזור מסויים זה יהיה אחרי שמדינת ישראל תושטח בעצמה ככה שהיכולת הזאת היא בלתי רלוונטית בעליל עד שלא תיכנס לידי שימוש. האימרה הזאת שלך מאפיינת את כל המדיניות המתרפסת של צה"ל של ביריון בשכונה שעושה שריר ומתחנן שיחזיקו אותו.
    אתה לא צריך להסביר לי מזה גרילה ולהראות לי שגם האמריקאים וגם הרוסים לא מצליחים יותר מדי עם הגרילה שלהם. זה לא מנחם כי לא האמריקאים ולא הרוסים כרגע בסכנת קיום.
    באשר ללוחמה האלקטורונית של חיזבאללה כבר שמענו על מערכות סיבים אופטיים שנמצאו ומכשירי האזנה והצפנה שהפתיעו את המודיעין הישראלי. החטיפות והמארבים הרבים מעידים על כך שרשת הקשר של צה"ל הייתה פרוצה לחלוטין ושהחיזבאללה ידע בכל עת את מיקום הכוחות. ישנם ספוקולציות שונות שאני שומע באמצעי תקשורת בנוגע למלחמה האלקטרונית אבל אני לא אתייחס אליהם בכוונה.

אם אתה חושב שזה שהעפנו אותם מהגדר שלנו זה הישג, אז לדעתי זה עצוב ועצוב אפילו מאוד. ראשית, בגלל שהטענה הזו היא פשוט בלתי נכונה ולראייה המרגמות שנורו על קריית בשמונה ויישובי הצפון ברגעים האחרונים של המלחמה. שנית, בגלל שהזרוע האסטרטגית של חיזבאללה עדיין מאיימת גם ברגעים אלו על ישראל. שלישית, בגלל שהכוח הבינלאומי במתכונתו הנוכחית רק יגביל את חופש הפעולה של ישראל בעתיד ולא ימנע שום חימוש עתידי של חיזבאללה.
    ההישג היחידי במלחמה הזו איך שאני רואה אותה הוא שהציבור נחשף לחולשתו של צה"ל ולשחיתות האדירה שהורסת אותו מבפנים כמו גם לקומבינות ולריקבון שנודף מהמערכת הפוליטית שלו.
    המלחמה הזו היא כישלון וכישלון מהדהד, אני לא מבין היכן אתה מצליח לראות כאן הצלחה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מכבי או מוות

v33t נראה לי שאתה טועה איך שאני זוכר נפגעו ואפילו השמידו לנו טנקי מרכבה 4
    ובקשר למלחמה כל מי שאומר שהפסדנו תראו האמריקאים תקועיים כבר 3 שנים בעירק וכל יום מתים להם 2-3 חיילים

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

אני יכול לעבור נקודה נקודה אחר ההודעה שלך ולתת סתירות מהצד השני של העניין

אבל אני אשאל אותך פשוט שאלה אחרת,

נכון שהיו ושיש בעיות עם מערך המילואים, שאף אחד לא הכין אותם מספיק ושלחו אותם מהר מידי לקרב.
    נכון שהיו בעיות עם חימוש לקוי של טנקים ונגמ"שים ששלחו אותם להתאבדות בשדה הקרב, ואלה שני הדברים שלדעתי צריך לעבוד עליהם.

אבל השאלה שלי אליך היא כזאת,
    במידה ואתה היית מי שצריך להחליט, מה היית עושה אחרת? היית מעקב את מערך המילואים ונותן לחיזבאללה את הייתרון הזה, אפילו הייתרון המספרי מול מדינה שיכולה לגייס כ 600,000 חיילים?
    היית שולח את כל הנגמ"שים וטנקי המרכבה 2 ו3 לתעשייה הצבאית בזמן המלחמה כדי שייתנו להם מיגון נוסף? ושוב מעקב את הצבא, ובעצם מפקיר את יחידות הסדיר לבדם מול אויב חזק כמו שאתה בעצמך תיארת בתגובה שלך?

היית מפחית את השימוש בחיל האוויר שהוא החיל היחידי שנמצא בחזית הטכנולוגית וחיזבאללה לא יכול לעשות דבר מולו? כמו שראינו גם אחרי 3000 גיחות של מטוסי F-16 ו F-15 אפילו אחד לא הופל, וגם טילי קרקע אוויר יש לחיזבאללה שהם קיבלו מאיראן, ועדיין לא הצליחו להפיל מטוס אחד.
    מטוס היסעור שהופל, הופל על ידי טיל נ"ט שניות ספורות אחרי ההמראה, ולא היה מופל במידה והיה כבר באוויר.

אז בעצם השאלה שלי, מה היית עושה אחרת?

ובנתיים אני אתן את התגובה שלי למה הייתי עושה אחרת,

למה אתה חושב שיכולות השיטוח של צה"ל היא לא רלוונטית? לפי דעתי לפחות, צה"ל היה צריך להוציא הצהרה לכל ישובי דרום לבנון שיוציאו את עצמם מהבתים ולרצף את השטח בנפל"ם 24 שעות אחרי.

הרבה אומרים שחיל האוויר לקח חלק גדול מידי במלחמה, ושמנו עליו נטל שהוא לא יכול לעמוד בו, אבל אני אומר בדיוק ההפך, לא השתמשנו מספיק, ולא השתמשנו טוב בחיל האוויר.
    אם לא היו כל כך מפחדים מהתגובה הבין לאומית, אין שום סיבה שהיה נשאר עץ אחד בדרום לבנון שמתחתיו יכולים להסתתר חיזבלונים, ואז במשגרים הארוכי טווח ליד ביירות היינו יכולים לטפל כמו שעשינו יפה מאוד ביירוט טיל הזילזאל ובהריסת כל משגרי הפאג'ר שניה אחרי ששוגר הטיל, ומשגרים כאלה יש להם מעט מאוד.
    למה לא לעשות שימוש אמיתי בסט"ילים סער 5 וסער 4.5 שיכולים להמטיר טילים במטרות של מאות ק"מ וביזבזו זמן בפגזים שלא עשו כלום.
    למה לא לעשות שימוש אמיתי במנת"ץ שלפי דעתי אף אזרח לא מבין בכלל את היכולות של הנשק הזה?

צה"ל היה רך מידי זה נכון, אבל להגיד שנכשלנו לגמרי זה פשוט לא נכון, חיזבאללה התחיל את כל העסק כדי לחטוף חיילים ולקבל אסירים, אני לא ראתי שהם קיבלו אסיר אחד.
    מהצד השני יש להם את כל כלכלת לבנון ההרוסה על הידיים שלהם, ואלף שלושת מאות אזרחים גם כן.
    הם לא יחזרו לעולם למצב שהיה להם לפני המלחמה שהם יישבו לנו על הגדר, וכל המוצבים ואמצעי ההאזנה שהיו להם 2 ק"מ מהגבול, שהרוסים כולם.

תסתכל גם על הצדדים החיוביים ולא רק על הצדדים השליליים.
    כי אנחנו השגנו הרבה יותר מהם,
    ואולי לא נצחנו את המלחמה, אבל הם בהחלט הפסידו.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,141 | הודעות: 8,173,728 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect