אנחנו לא חברים...
ובונבון - בר כוסית אש.. אבל יש לה משו עקום בפנים לאדעת... אבל היא כוסית פצצות.. ואנלא מכירה אותה :\
אנחנו לא חברים...
ובונבון - בר כוסית אש.. אבל יש לה משו עקום בפנים לאדעת... אבל היא כוסית פצצות.. ואנלא מכירה אותה :\
|
|
אין הרבה בנות בבית שמש הא?
בבצפר אצלנו זה אם יש לך גישה ופוזה של Gangsta אחושילינג אבל שומר על פרופיל נמוך.. אם אתה סתם כזה ערס שעושה הרבה רעש אין לך מה לחפש..נכתב במקור על ידי Marlboro
נערך לאחרונה על ידי wArezm0n; 04-09-2006 בשעה 18:48.
חח מכיר אותו ראיתי אותו אצל חבר
3.10 מתאשפז=[
4.10 הניתוח=[[
מקווה שהכל יהיה בסדר
אני מתגעגע כבר מעכשיו
ביי אל תדאגו אני ישאר מנהל וכשאני יחזור
ב"ה אני ימשיך לעזור לכולם
יצחק, מכל משפחת אטרף, הלוואי ושערי גן עדן יפתחו לנשמתך, אנחנו אוהבים אותך.
חחחחחחחחחחח בוני ימכוער...ולזה שאומר שנופר יותר יפה אח שלו חכה תבוא לבצפר סתכל על בר תגיד לי בפנים שהיא לא יותר יפה...לך שב ברעש
אני נראה לך חבר שלך?נכתב במקור על ידי המשביר לסטלן
אז סתום תפה ושב בשקט
זכותי לחשוב מה שאני רוצה
ואני מבקש להבא לדבר אליי בנימוס
1 כי אני לא בגיל שלך
2 אני לא חבר שלך
טוב אולי די?
כאחד שלא קשור לשניי הצדדים, אפילו שאני לא מכיר את נופר ולא יודע איך היא נראית, די בטוח שהיא נראית יותר טוב מהבר הזאת כי לי היא נראית כמו סתם אנורקסית עם צלעות בחוץ >_>
להוסיף כמה קילו עוד לא הרג אף אחד
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
חחח נופרXD
בהצלחה לכם (?)![]()
.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple
נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל
או לפחות את עורו-
מפאת חוסר ביקוש,
והכל מתפרק עלינו.
להגיד לך משהו? גם מישהו בן 17 עם בת 20 זה אפשרי, זה תלוי הרב בבחור =) (כן יש מקרים כאלה, אני לא ממציא)נכתב במקור על ידי Marlboro
DimA
רוני התמונה הזאת שהבאת פיי איזו כוסית עליו עלי אחת כזאת אחי רק בשכבה אני לא מוריד את העיינים ממנה נשבע לך למה אתה לא מנסה לזיין אותה?
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
חחח למה אני לא מנסה לזיין אותה?..זה בדיחה אחי שמע א. היא לא כזאת זורמת יענו אם תחבר שלה סבבה אמרו לי אפשרי לזיין אותה..אבל אם לא אז לא..ובמקרה חבר שלה הקודם הוא אחד שעבד בסנדביץ'..אחד שאנחנו מכירים בן 22 אם אני לא טועה =|...
שמע לזיין תאכלס לא חסר שרמוטות בשכבה שלנו בביצפר ובעיר הזאת..אבל כולם מכוערות רצח וחרושות...חחח איזה בעסה זה שאין איזה שרמוטה כוסית הא..
קיצר אין על בר מרום בשכבה שלנו..בביצפר יש יותר כוסיות אבל לא בשכבה היא הכי שווה גבר
רוצים שנייה לאכול תלב?יש לי תמונה שלה שרואים לה תכוס =]...יענו היא יושבת על נדנדה עם מיני לבן בלי תחתון ורואים את כל הכוס שלה חחחח רואים תפס הזה גם שבחורות עושות כזה צורה יפה בשיער שם...
נערך לאחרונה על ידי בוני; 05-09-2006 בשעה 20:51.
לנצ'יה תמה 93 2000 טורבו(לא סטנדרטית) גודשת 0.7 באר
נכתב במקור על ידי Ch3MiCaL
חחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי מצחוק
לאדע למה
פשוט היה חזק![]()
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
חחח, מאיפה השגת תמונה שלה, אנלא יודע, ומה עשית בשביל זה, בכלל לא רוצה לדעת.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
קרטר מה זה משנה מה הוא עשה אולי כדאי שהוא יעלה את זה?
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!