קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [אתר] שליחת SMS אנונימי - פשוט גדול!
    על ידי orsol1 בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 23-12-2008, 17:26
  2. פשוט גדול, חתולXD
    על ידי Toxicity בפורום סרטונים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 23-08-2008, 12:06
  3. [תמונות ] פארודיה על הסרט 300 - פשוט גדול
    על ידי eden176 בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 16-12-2007, 23:45
  4. [הודעה] מוות מוזר שהיה לי עכשיו בסורס
    על ידי KoraN בפורום Counter Strike
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 24-04-2007, 22:20
  5. חחח קבלו קטע שהיה לי עכשיו
    על ידי vcr בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 10-04-2007, 00:48
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 34

חחחחחח פשוט גדול מה שהיה פה עכשיו.. - עמוד 2

nsh
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Nigga
    אךך איזה נקמה מושלמת
    נצחון מתוק
    הכי הרג אותי התמונה של 10 אוהדי הפועל שכובים על כר הדשא מתים וליד תמונה של אין מצב לאלימות
    אני מקווה שיהיה כמה שיותר נפגעים מצד הפועל, חבורה של שמאלנים מסריחים תופסים עלינו תחת בטדי.. עד לפני כמה שנים היו צריכים לחלץ אותכם במסוק מהיציע ועכשיו יש לכם תביצים להגיע עם מקלות? לצייר מנורות ואריות בצבע אדום? מה לעזאזל חשבתם לעצמכם..
    אני לי מכיר אותך ולא אחפת לי מי אתה או מה אתה אבל אתה מדבר כמו ילד בן5
    היו שם הרבה פצועים מזג מדמיע(הדבר שמשתמשים בו נגד ערבים) היו נשים פצועות ילדים בני 5 פצועים ממגז מדמיע שכל הפנים שלהם היו נפוחות.
    איך אתה יכול לאחל לאנשים שאתה לא מכיר להיפצע למות או איך שבא לך?
    הם אוהדי כדורגל כמוכך(?) הם באו לראות משחק ולעודד את הקבוצה שלהם ואתה מאחל להם להיפצע מהמשטרה שאמורה להגן עליהם..

דרך אגב אני אוהד את חיפה ולא הייתי במשחק ניכנסתי לפורומים של הפועל וראיתי שכתובים שם דברים נוראים.. תיכנס לאחד הפורומים ותבדוק אם את הדברים האלה הייתה מאחל לאוהדים האלו..
    בפורומים של מכבי ת"א השונאים אחי גדולים שלהם הרוב מזדעזעים וחושבים שצריך לשתף פעולה אם כל הקבוצות הליגה נגד המשתרע. גם בפורומים של חיפה כולם נגד המשטרע ומקווים שאוהדי הפועל יהיו בריאים..

סליחה על החפירה אבל זה נושא חשוב

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של IdaN.RoX
    שם פרטי
    IdAn
    לייקים
    6
    נקודות
    137

יאללה בית''ר!!!!!!

ציטוט נכתב במקור על ידי nsh
    אני לי מכיר אותך ולא אחפת לי מי אתה או מה אתה אבל אתה מדבר כמו ילד בן5
    היו שם הרבה פצועים מזג מדמיע(הדבר שמשתמשים בו נגד ערבים) היו נשים פצועות ילדים בני 5 פצועים ממגז מדמיע שכל הפנים שלהם היו נפוחות.
    איך אתה יכול לאחל לאנשים שאתה לא מכיר להיפצע למות או איך שבא לך?
    הם אוהדי כדורגל כמוכך(?) הם באו לראות משחק ולעודד את הקבוצה שלהם ואתה מאחל להם להיפצע מהמשטרה שאמורה להגן עליהם..

דרך אגב אני אוהד את חיפה ולא הייתי במשחק ניכנסתי לפורומים של הפועל וראיתי שכתובים שם דברים נוראים.. תיכנס לאחד הפורומים ותבדוק אם את הדברים האלה הייתה מאחל לאוהדים האלו..
    בפורומים של מכבי ת"א השונאים אחי גדולים שלהם הרוב מזדעזעים וחושבים שצריך לשתף פעולה אם כל הקבוצות הליגה נגד המשתרע. גם בפורומים של חיפה כולם נגד המשטרע ומקווים שאוהדי הפועל יהיו בריאים..

סליחה על החפירה אבל זה נושא חשוב
    חחחחחח אל תעשה לי משחקי מצפון הזיוני שכל של האוהדים העלובים האלה לא עושים עליי רושם
    שום אישה וילד בן 5 לא קיבלו כלום.. המשטרה עשתה מה שצריך לעשות פשוט עכשיו שזה אוהדי הפועל אז נותנים להם במה לבכות
    שאנחנו כל מחזור אוכלים מכות משוטרי מגב אף אחד לא מדבר על זה
    יש לאוהדי הפועל מזל שלא נתנו להם לצאת למה כולנו יודעים מה היה קורה להם בחוץ [חחח תשתמשו בדמיון], ואם הם החליטו שהם רוצים להתפרע אז אין מה לעשות צריך להשתמש באמצעים הרלוונטים :]
    בסה"כ מי שעשה בלאגן ורצה לצאת למרות שהחליטו שלא מוציאים קיבל מכות וגז מדמיע ושום אוהד שישב במקום והתבכיין על ההפסד בשקט לא נפגע
    ד"א מבחינתי אין הבדל בין ערבים ורוב אוהדי הפועל, ליד הבית שלי יש מין גרפיטי ענק "אני חופר קבר אחים כדי לקבור תצהובים" וזה ככה בסיכום על האוהדים המגעילים האלה, שכל הקללות שלהם זה עם קונוטציה לשואה פשוט להקיא עליהם ולכן אם אתה אומר שהתייחסו אליהם כמו לערבים חבל שלא ירו בהם גם כדורי גומי

אה ובקשר לגיל שלי אני עוד חודשיים מתגייס אז ...
    נערך לאחרונה על ידי Nigga; 11-09-2006 בשעה 19:27.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    שתוק יא מניאק!

אךך איזה נקמה מושלמת
    נצחון מתוק
    הכי הרג אותי התמונה של 10 אוהדי הפועל שכובים על כר הדשא מתים וליד תמונה של אין מצב לאלימות
    אני מקווה שיהיה כמה שיותר נפגעים מצד הפועל, חבורה של שמאלנים מסריחים תופסים עלינו תחת בטדי.. עד לפני כמה שנים היו צריכים לחלץ אותכם במסוק מהיציע ועכשיו יש לכם תביצים להגיע עם מקלות? לצייר מנורות ואריות בצבע אדום? מה לעזאזל חשבתם לעצמכם..
    פשש מה יענו אתה גבר אה?

כל מי שמדבר ככה בדוק או ילד קטן או ילד כאפות או שבחיים לא היה במשחקים
    כולם אוהבים מכות אבל אף אחד לא אוהב לראות תתוצאות שבאו מהמכות ורק ילדי אינטרנט כמוך מבסוטים מזה

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    שתוק יא מניאק!

חחחחחח אל תעשה לי משחקי מצפון הזיוני שכל של האוהדים העלובים האלה לא עושים עליי רושם
    שום אישה וילד בן 5 לא קיבלו כלום.. המשטרה עשתה מה שצריך לעשות פשוט עכשיו שזה אוהדי הפועל אז נותנים להם במה לבכות
    שאנחנו כל מחזור אוכלים מכות משוטרי מגב אף אחד לא מדבר על זה
    יש לאוהדי הפועל מזל שלא נתנו להם לצאת למה כולנו יודעים מה היה קורה להם בחוץ [חחח תשתמשו בדמיון], ואם הם החליטו שהם רוצים להתפרע אז אין מה לעשות צריך להשתמש באמצעים הרלוונטים :]
    בסה"כ מי שעשה בלאגן ורצה לצאת למרות שהחליטו שלא מוציאים קיבל מכות וגז מדמיע ושום אוהד שישב במקום והתבכיין על ההפסד בשקט לא נפגע
    ד"א מבחינתי אין הבדל בין ערבים ורוב אוהדי הפועל, ליד הבית שלי יש מין גרפיטי ענק "אני חופר קבר אחים כדי לקבור תצהובים" וזה ככה בסיכום על האוהדים המגעילים האלה, שכל הקללות שלהם זה עם קונוטציה לשואה פשוט להקיא עליהם ולכן אם אתה אומר שהתייחסו אליהם כמו לערבים חבל שלא ירו בהם גם כדורי גומי

אה ובקשר לגיל שלי אני עוד חודשיים מתגייס אז ...
    בעיקרון תצודק אוהדי הפועל מסריחים צריך לפוצץ תאמאמא שלהם
    אבל השוטרים הבני זונות עוד יותר גרועים שהם בכסח עם האישה שלהם אז הם באים למגרש להוציא תעצבים שלהם על האוהדים

חח הנה עוד אוהד מתוסכל שהקבוצה שלו הצליחה להשיג 2-2 נגד בני לוד אחרי שבני לוד הובילו 2-1 על מכבי ומכבי התחננה שימשיכו להם תמשחק כדי שיוכלו להשוות.. אני משתין עליך

אין קשר לאוהב מכות אבל להרבה מאוהדי הפועל מגיע מכות וכשמגיע מגיע

חחחחחחחח חבר אתה מפוצל אישיות אה?
    תאמין לי כמה שאני שונא שוטרים בעצמי, ב90% מהמקרים השוטרים לא מחלקים מכות סתם
    אם הם קיבלו הוראה לא להוציא תאוהדים מהיציע והאוהדים ניסו לצאת בכוח אני לא רואה דרך אחרת להחזיק אותם בפנים
    אני לא מאמין ששוטרים רצו לאמצע היציע והרביצו לאנשים שלא התפרעו

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    שתוק יא מניאק!

חח הנה עוד אוהד מתוסכל שהקבוצה שלו הצליחה להשיג 2-2 נגד בני לוד אחרי שבני לוד הובילו 2-1 על מכבי ומכבי התחננה שימשיכו להם תמשחק כדי שיוכלו להשוות.. אני משתין עליך

אין קשר לאוהב מכות אבל להרבה מאוהדי הפועל מגיע מכות וכשמגיע מגיע
    אז אני "אוהד מתוסכל" עם ביטחון וימשיך לעודד בכול מצב

עד לאיזה רמה הגעתה שאתה רושם למישהו שתלא מכיר "אני משתין עליך"
    בוא תגיד במציאות נראה אותך גבר

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    שתוק יא מניאק!

חחחחחחחח חבר אתה מפוצל אישיות אה?
    תאמין לי כמה שאני שונא שוטרים בעצמי, ב90% מהמקרים השוטרים לא מחלקים מכות סתם
    אם הם קיבלו הוראה לא להוציא תאוהדים מהיציע והאוהדים ניסו לצאת בכוח אני לא רואה דרך אחרת להחזיק אותם בפנים
    אני לא מאמין ששוטרים רצו לאמצע היציע והרביצו לאנשים שלא התפרעו
    מה אתה מבין מהחיים שלך
    אני אישית אהיתי במצב שאוהדים שלא עשו כלום קיבלו סתם מכות

ואני אומר שמי שרושם ושר ככה תקללות מהיציע של הפועל צריך לקבל ת'מכות האלה
    ולא כמו השוטרים הבני זונות שמוציאים תעצבים שלהם על נשים וילדים

כן שמענו עליכם אוהדי מכבי הגדולים.. יש לכם 10 מנויים וגם הם מגיעים עם חולצות שחורות ומקללים את לוני
    על איזה עידוד בדיוק אתה מדבר חחחח?
    אבל זה יפה יישר כוח שנה הבאה בליגה לאומית יצטרכו אוהדים כמוך שהולכים באש ובמים

חחחחח אתה בחור מצחיק.. חלפו הימים שאני יריב או יאיים על מישהו באינטרנט אבל אם אתה רוצה תכתובת שלי בבית לבוא להראות לי כמה כוח יש לך תבקש

ציטוט נכתב במקור על ידי itay
    מה אתה מבין מהחיים שלך
    אני אישית אהיתי במצב שאוהדים שלא עשו כלום קיבלו סתם מכות

ואני אומר שמי שרושם ושר ככה תקללות מהיציע של הפועל צריך לקבל ת'מכות האלה
    ולא כמו השוטרים הבני זונות שמוציאים תעצבים שלהם על נשים וילדים
    כן תיכף תגיד שממש בודדים בקרב הקהל של הפועל שרים שירים כאלה
    הראו תמונות של הנפגעים על הדשא ולא ראיתי שום ילד בן 5 או אישה
    זה מחזיר אותנו אחורה.. מי שהפעיל לחץ על השערים חטף מי שבכה בשקט לא קרה לו כלום

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    שתוק יא מניאק!

כן שמענו עליכם אוהדי מכבי הגדולים.. יש לכם 10 מנויים וגם הם מגיעים עם חולצות שחורות ומקללים את לוני
    על איזה עידוד בדיוק אתה מדבר חחחח?
    אבל זה יפה יישר כוח שנה הבאה בליגה לאומית יצטרכו אוהדים כמוך שהולכים באש ובמים

חחחחח אתה בחור מצחיק.. חלפו הימים שאני יריב או יאיים על מישהו באינטרנט אבל אם אתה רוצה תכתובת שלי בבית לבוא להראות לי כמה כוח יש לך תבקש
    אני מדבר על זה שגם נגד ביתר וגם נגד כפר סבא כולם (גם אלה שהם אנטי מכבי) אמרו ישר כוח שגם בפיגור מכבי מועדדים חזק
    ורק שתיהיה בענינים החולצות שחורות זה על זה שהעיפו את נמני
    ומי כמוך יודע כמה נמני חשוב לא רק במגרש אלה גם מאחורי הקלעים הוא זה שמגשר בן האוהדים לקבוצה.. ורק שבוע שעבר הוא זה שסידר למכבי תופים ודגלים למשחק, שבניגוד לשחקנים אחרים במכבי ששרק מזלזלים אז לאדם כזה מגיע הכול

ואל תדאג ביתר ירושים היא רק "צעצוע" של עשיר
    יום יבוא וימאס לו מהצעצוע ואז נראה אותכם עמוק עמוק בלאומית

ורק שתדע יוצא לי הרבה להיות במשחקים של ביתר ירושלים (למה כל הדודים שלי הולכים כמעט לכל המשחקים) איזה פינוק יש שם מחלקים שם אוכל בלונים קונפקטי הופועות חח בעזרת השם שנה הבאה אצל מכבי
    אז אם תכלכך רוצה לראות אותי אני בדוכן של האוכל

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    שתוק יא מניאק!

כן תיכף תגיד שממש בודדים בקרב הקהל של הפועל שרים שירים כאלה
    הראו תמונות של הנפגעים על הדשא ולא ראיתי שום ילד בן 5 או אישה
    זה מחזיר אותנו אחורה.. מי שהפעיל לחץ על השערים חטף מי שבכה בשקט לא קרה לו כלום
    כך תראה
    http://www.one.co.il/cat/articles/ar...id=80958&bz=20

ותלא מבין מה הלך שם
    היו כאלה שעמדו בסוף איפה שהיציאה ועכשיו "המופרעים" של אוהדי הפועל גם באו לשם ואז ריסיסו את כולם
    ואלה שעמדו שם מתחילת המשחק לא יכלו לחזור אחורה למה היו מלא אנשים

ככה זה היה לפני מה שהבנתי

חחחחח הקנאות נשפכת ממכם
    שכחת כבר שנה שעברה איזה כוכבים היו לכם ומה הוצאתם מזה
    אל תדאג ארקדי לא ילך כל כך מהר כמו שכולכם רוצים.. הוא יודע כמה הקהל אוהב אותו והוא בחיים לא יאכזב אותנו

ותשמע אני לא רוצה לבאס אותך אבל לא ממש נראה לי שבתנאים של ליגה לאומית תקבל קייטרינג והופעות

יאלללללללה עיתונות של שמאלנים אוהבי הפועל תפו עליכם
    הורג אותי שהם משחקים אותה תמימים בני זונות הצדק נעשה והם צריכים להודות למשטרה שלא נתנו להם לצאת

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:12.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,261 | הודעות: 8,173,848 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect