אצלי חישוקים עם יהלומים בשני האוזניים.. כדאי לך![]()
אצלי חישוקים עם יהלומים בשני האוזניים.. כדאי לך![]()
|
|
לא אוהב זה טיפה הומואי
יאללה מכבי שלי תתנו הכל בישבילי כי עד המוות זה את ואני
נערך לאחרונה על ידי ArIeL; 16-09-2006 בשעה 21:05.
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL
חחחחחחחחחחחחחחחחחח מה קשור??? חחחחחחחחחחח....נכתב במקור על ידי ArIeL-BaRcA
29894362
קיצר תאכלס דעתכם חשובה לי אבל היא לא זאת שתיקבע..כי אני לא מיסתובב איתכם וזה..אני מיסותבב עם חברים שלי היום ישבתי עם חברים ודיברתי עם כמה ידידות...
קעקוע===>ירד מהנושא..
עגיל באוזן השנייה===>יבוצע מחר\מחרתיי\יום שלישי גגגגג...
תודה על הדעות שלכם ..אני ישמח לישמוע עוד אבל לא חושב שהם ישנו את דעתי אבל לכו תדעו..
חבברים שלי כולם אמרו שאני יעשה..כל הידידות שלי אמרו גם שאני יעשה..חוץ מאחת שלא..שאותה אני גם לא ממש לוקח בחשבון בתור ידידה כי היא חברה שלי לשעבר ואני שונא אותה רצח היא חיה בסרט שאנחנו בדרך לחזור אז היא לא רוצה שאני יעשה עגיל חחח אבל שתלך תחפש..
קיצר תודה לכם..
ולזה שאמר שעגיל בגבה זה בעיה בביצפר אז ממש אבל מממממש לא..בביצפר שלנו מותר עגיל בכל מקום וחימצון וכל מה שתרוצה העיקר חולצה עם סמל של הגימנסיה וזהו..
נוסף על הפרק עגיל בפיטמה..לאדע אחד מהחברים שלי עשה וזה יפה רצחח ואני מקנא בו אחושרמוטה אבל הוא עובר כאלה כאבים...אבל זה כזה יפה היינו בים כל החב'רה והוא הוריד חולצה וזה פשוט אחד הדברים היותר יפים שאפשר לעשות..אבל זה סיפור אחר כבר....
נערך לאחרונה על ידי בוני; 16-09-2006 בשעה 21:36.
לנצ'יה תמה 93 2000 טורבו(לא סטנדרטית) גודשת 0.7 באר
תעשה גם באוזן השניה וגם קעקוע וגם בגבה.... כל הדברים האלה זה בן זונה וגם יפה...
גם אני עשכיו בדיוק כמוך יש לי באוזן אחת ואני חושב איזה לעשות עוד עגיל וואלה גם מת לקעקוע אבל אמא שלי תאכל אותי אם אני יעשה חחחחחחח
אללה גבר עודדת אותי...עוד אחד שתומך=]נכתב במקור על ידי matan009
מה בעיה לשכנע הורים? אבא שלי קעקוע עוד שאל אותי ליפני חצי שנה אם אני רוצה לעשות כי בן דוד שלי הלך לעשות והוא בן 14 רק..אז קעקוע אין בעיה..עגיל בגבה אמא שלי עשתה קצת בעיות אבא שלי הסכים..אמרתי לאמא שלי שאני לא שואל אותה ואני יעשה מה שאני רוצה ואיפה שאני רוצה..יומים לא דיברנו אחרי יומים היא אמרה לי שליפני שאני עושה אני רק יבדוק אם המחט חדשה וזה מקום סטרילי=]..ככה גם עם העגיל עכשיו בפיטמה עושה לי שאני לא עושה (אבא שלי הכלי עולם הזה הסכים ישר הוא מרשה לי הכל לעשן בבית הכל רק אמא שלי זאת הבעיה)...קיצר תגיד לה שתלא שואל אותה ותעשה לה ככה בחייאת אני עוד שנה וחצי מיתגייס ללבנון לקרבי לא רואה תבית 3 שנים ואת פה חושבת אני ילד קטן...תראה איך זה עובד..
לנצ'יה תמה 93 2000 טורבו(לא סטנדרטית) גודשת 0.7 באר
רק עבדים וגויים עושים עגילים... אנחנו בנים שלך מלך!
לא עגיל ולא קעקוע :|
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת