אתה חושב שלא הייתי בכל המקומות האלה שאמרת ? הייתי... פאק אני הולך ללמוד בע"ה עוד חודש וטיפה בחיפה עם כל הערבים האלה
עזה או רמאללה - אם בע"ה אני לא אלך ללמוד - אני הולך להיות קרבי ואל תדאג עזה ורמאללה יהיו תחנות ביינים שם. חוץ מזה אחרי הלימודים אני רוצה ללכת לקרבי אז אני יודע שבסוף גם לחורות האלה אני אגיע.
חברי כנסת - הם לא יותר גרועים מחברי כנסת דתיים שקוראים לטרנספר (אפילו לא חרידים אני מדבר עם איחוד לאומי לפני אולי שבועיים...). למה חברי כנסת יהודים לא קראו קריאות גזעניות גם קודם ? ערבושים במשטרה בעצרת של ערבים בטול כרם... "15000 ערבושים" והעונש על זה - דין משמעתי והרחקה ממקום האירוע. קיצר זה כלום...
הייתי רוצה לראות כשיקראו לך יהודון איך תגיב... אני לפעמים יכול להבין אותם אבל כמובן כמו כולם הם מנסים לעורר פרובוקציות כדי להשיג תמיכה. זה התפקיד של חברי כנסת.
והמצב של הערבים בחרא - לא רק שם אלא גם פה. אחר כך מתפלאים שהם גיס חמישי... החינוך שלהם בזבל יותר מ 60% אצלם לא זכאים בכלל לתעודת בגרות... בקושי יש להם מחשבים בבצפר כדי ללמוד הבדואים בנגד והדרוזים חלקם ללא אזרחות למרות שהם זכאים לאזרחות ע"פ חוק האזרחות.
אתה פעם היית בחיפה וביפו בשכונות של הערבים ? ראית איזה חור זה ? ראית פעם ת'בתים בחיפה של היהודים למעלה לעומת הבתים של הערבים למעטה ? איך אפשר בכלל להשוות...הם חיים בתנאים שאם היית חי בהם היית מתחרפן. אהה ואל תשכח שזה לא כמה מתנחלים זה מספר ששווה למיליון אזרחים בערך (ושוב- יש גם לא קצת אזרחים ללא אזרחות... ללא זכויות ללא כלום). המצב שלהם זה לא המצב שלי ושלך... לחלקם אין מחשב להגיב לדברים שלך... ואתה לא יכול להגיד להם סתם להסתלק כי מלבד העובדה שהם שונים בדעות הדתיות שלהם ממך - הם עדיין בני אדם.
תאר לך חיים בעזה... מיליון אנשים בצפיפות פי 5 מבארץ... תאר לך בחדר שלך במקום רק אתה תכניס עוד 4 אחים... תאר לך אין לך כסף לפעמים לקנות לחם יש מלחמות יש התקפות אין חינוך ואין אוכל. אין לחם אין תורה...
מה שאני רוצה להגיד זה לא שהערבים הם צדיקים ואנחנו האנשים החרא אני לא תומך בדעות של מרץ בכלל...
מה שאני כן רוצה להגיד זה שכולנו אשמים כולנו דופקים ת'מצב בין כולנו... ולכן אני לא אומר שה צריכים למות אני קורא לכך שהם צריכים להבין וגם אנחנו צריכים להבין - שאנחנו כולם באותו בוץ... ואם יוצאים אז יוצאים יחד אף פעם לא לבד.