קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סיקור] סימס 2 דברי חגיגות (חבילת הרחבה)
    על ידי LoaCker בפורום כתבות וסיקורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 05-06-2007, 16:50
  2. אחים שלי אני חייבבבב את השיר של בועז שרבי ושושן דברי
    על ידי TimbeRland בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 20-03-2006, 13:51
  3. כנסו ותשמעו קצת דברי חוכמה..
    על ידי אור בפורום דיבורים
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 04-12-2005, 18:47
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 28 מתוך 28

דברי האפפיור והתתגובה - עמוד 2

GaM3oVeR
    אורח

אני לא מכיר שום ערבי אישית , כי אולי אתה צודק ואני מכליל בשבילי הערבי שהולך ברחוב הוא לא יותא טוב מאחמיניג'אד בין לאדן או סדאם חוסיין .

נמאס לי לנסוע באוטובוס לראות ערבי ולחשוש שהוא עוד 10 דקות יתפוצץ עליי נימאס לי לפתוח עיתון לשמוע שמנהיגים ערבים קוראים לפגוע ביהודים
    וראות מאחוריהם המון ערבי ששורף דגלי ישראל .

מה דעתך על הערבים בכנסת ? , הינה ערבי שהוא אזרח מדינת ישראל ! ותומך ברעיונות של החיזבאללה .
    והיה מצחיק ששנפלה הרקטה הראשונה בחיפה ראיתי בחדשות ששאלו כמה ילדים מה לדעתם צריך לעשות והם אמרו " להרוג אותם"
    ועמד שם ליד ערבי ואומר להם " אתם דור של מלחמה " .
    מי בידיוק דור של מלחמה האלה ששולחים קטיושות במטרה להרוג או האלה שאומרים שאת מי ששולח קטיושות ומי שמחביא טילים ונשק בתוך הבית צריך להרוג ?

בשק לחטיפת חיילים תמורת אסירים , מי בכלל צריך תאסירים האלה או שיחזירו אותם לערבים או פשוט להרוג , צריך לעשות עונש מוות במדינה הזאת ולא רק מאסר עולם .

2. קישורים ממומנים

המשביר לסטלן
    אורח

הלוואי שיתחילו בינהם מלחמה שיעזבו קצת את ישראל בשקט!!!!

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אמונה וכוח רצון הם חומרי הבניין הטובים ביותר כדי לבנות

ציטוט נכתב במקור על ידי GaMe#oVeR
    אני לא מכיר שום ערבי אישית , כי אולי אתה צודק ואני מכליל בשבילי הערבי שהולך ברחוב הוא לא יותא טוב מאחמיניג'אד בין לאדן או סדאם חוסיין .

נמאס לי לנסוע באוטובוס לראות ערבי ולחשוש שהוא עוד 10 דקות יתפוצץ עליי נימאס לי לפתוח עיתון לשמוע שמנהיגים ערבים קוראים לפגוע ביהודים
    וראות מאחוריהם המון ערבי ששורף דגלי ישראל .

מה דעתך על הערבים בכנסת ? , הינה ערבי שהוא אזרח מדינת ישראל ! ותומך ברעיונות של החיזבאללה .
    והיה מצחיק ששנפלה הרקטה הראשונה בחיפה ראיתי בחדשות ששאלו כמה ילדים מה לדעתם צריך לעשות והם אמרו " להרוג אותם"
    ועמד שם ליד ערבי ואומר להם " אתם דור של מלחמה " .
    מי בידיוק דור של מלחמה האלה ששולחים קטיושות במטרה להרוג או האלה שאומרים שאת מי ששולח קטיושות ומי שמחביא טילים ונשק בתוך הבית צריך להרוג ?

בשק לחטיפת חיילים תמורת אסירים , מי בכלל צריך תאסירים האלה או שיחזירו אותם לערבים או פשוט להרוג , צריך לעשות עונש מוות במדינה הזאת ולא רק מאסר עולם .
    אם אתה לא מכיר שום ערבי אישית אז אני חושב שזה צבוע מבחינתך להכליל ככה מבלי שתכיר כי אתה חסר ידע והפחד משתלט עליך זאת על פי דעתי. במקום לתת לשכל לחשוב אתה מכליל כי אתה מפחד מהם בסוף. יותר נוח לך להגיד שהם מפגרים מאשר לחקור ולהבין שהם אנשים בידיוק כמוני וכמוך.

ליסוע באוטובוס עם ערבים אתה מפחד ? אתה ניראה לי או שמגזים או שפרנואיד. ותאר לך ערבי שעובר ליד חייל בשבילו כל חייל הוא מגבניק שיפוצץ לו ת'צורה עוד 2 שניות... ותאכלס מזיינים אותם שם מכות במחסומים יש לי מספיק חברים בצבא שיודעים מה הולך שם ומה שהולך שם אסור ללכת. תאר לך מה הערבים מרגישים...

ערבים בכנסת - הם לא תומכים ברעיונות של החיבאללה הם תומכים במדינת ישראל דמוקרטית בעלת פן דמוקרטי שולט ומחיקת הפן הדתי. המטרה שלהם היא ליצור פרובוקציות. זה הקטע שלהם ליצור פרובוקציות... פוליטיקה זה משחק. כל פוליטיקאי הוא שחקן.

לגבי הקטיושה - למה אנחנו לא רושמים מוות לערבים ? ועזוב ת'קטע של מי התחיל את זה. זה לא משחק ילדים... אנחנו צועקים מוות לערבים אז איך הם יגיבו ? מוות ליהודים. חוץ מזה טלוויזיה כמו פוליטיקה מחפשת פרובוקציות - זאת תקשורת לכן אני מתייחס יותר לעובדות מאשר מספר אנשים. אל תשכח שעל כל קטיושה שהם הורידו הפכנו את כל לבנון... ד.א. יש שם קרוב ל 1 מיליון פצצות שלא התפוצצו מרקטות מצרר... כלומר בערך מיליון מוקשים באזורים מיושבים... מגניב לא ? נגמרה המלחמה ועכשיו מפחדים לצאת מהבית (אם יש בית) כי אפשר להתפוצץ בחצר כשמשחקים כדורגל... כן אנחנו דור של מלחמה כל העולם זה עולם של מלחמה זה מה שיש... במלחמה הזאת האנשים חסרי הריסון היו אנחנו ולא הם.

לגבי עונש מוות - על מה ? רוב האסירים הם אסירים בטחוניים משפחה של מבוקשים... עונש מוות נועד לאנשים עם דם על היידים והם בחיים לא ישתחררו. חוץ מזה עונש מוות לא קיים בישראל בגלל שאנחנו יהודיים ואצלנו רק ה' יכול להרוג אדם. "שופך דם אדם באדם דמו ישפך" אני חושב שזה הציטוט המדוייק למרות שאני לא בטוח.
    למה ה' לוקח את הטובים ?

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ

http://news.walla.co.il/?w=//976418

אדם חכם... אדם חכם מאוד יש לי הערכה למעשה שלו... כל הכבוד לדעתי !
    למה ה' לוקח את הטובים ?

משתמש כבוד
    שם פרטי
    סעיד
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    סעיד סמל המין של השלום

אתה באמת רוצה שאני אגיב?:s45:
    תאמין לי שלא כדאי לך

GaM3oVeR
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי DaRk GoD
    אם אתה לא מכיר שום ערבי אישית אז אני חושב שזה צבוע מבחינתך להכליל ככה מבלי שתכיר כי אתה חסר ידע והפחד משתלט עליך זאת על פי דעתי. במקום לתת לשכל לחשוב אתה מכליל כי אתה מפחד מהם בסוף. יותר נוח לך להגיד שהם מפגרים מאשר לחקור ולהבין שהם אנשים בידיוק כמוני וכמוך.

ליסוע באוטובוס עם ערבים אתה מפחד ? אתה ניראה לי או שמגזים או שפרנואיד. ותאר לך ערבי שעובר ליד חייל בשבילו כל חייל הוא מגבניק שיפוצץ לו ת'צורה עוד 2 שניות... ותאכלס מזיינים אותם שם מכות במחסומים יש לי מספיק חברים בצבא שיודעים מה הולך שם ומה שהולך שם אסור ללכת. תאר לך מה הערבים מרגישים...

ערבים בכנסת - הם לא תומכים ברעיונות של החיבאללה הם תומכים במדינת ישראל דמוקרטית בעלת פן דמוקרטי שולט ומחיקת הפן הדתי. המטרה שלהם היא ליצור פרובוקציות. זה הקטע שלהם ליצור פרובוקציות... פוליטיקה זה משחק. כל פוליטיקאי הוא שחקן.

לגבי הקטיושה - למה אנחנו לא רושמים מוות לערבים ? ועזוב ת'קטע של מי התחיל את זה. זה לא משחק ילדים... אנחנו צועקים מוות לערבים אז איך הם יגיבו ? מוות ליהודים. חוץ מזה טלוויזיה כמו פוליטיקה מחפשת פרובוקציות - זאת תקשורת לכן אני מתייחס יותר לעובדות מאשר מספר אנשים. אל תשכח שעל כל קטיושה שהם הורידו הפכנו את כל לבנון... ד.א. יש שם קרוב ל 1 מיליון פצצות שלא התפוצצו מרקטות מצרר... כלומר בערך מיליון מוקשים באזורים מיושבים... מגניב לא ? נגמרה המלחמה ועכשיו מפחדים לצאת מהבית (אם יש בית) כי אפשר להתפוצץ בחצר כשמשחקים כדורגל... כן אנחנו דור של מלחמה כל העולם זה עולם של מלחמה זה מה שיש... במלחמה הזאת האנשים חסרי הריסון היו אנחנו ולא הם.

לגבי עונש מוות - על מה ? רוב האסירים הם אסירים בטחוניים משפחה של מבוקשים... עונש מוות נועד לאנשים עם דם על היידים והם בחיים לא ישתחררו. חוץ מזה עונש מוות לא קיים בישראל בגלל שאנחנו יהודיים ואצלנו רק ה' יכול להרוג אדם. "שופך דם אדם באדם דמו ישפך" אני חושב שזה הציטוט המדוייק למרות שאני לא בטוח.
    אל תשכח שהם לא יכולים להגיד ככה כי הם כבר עושים את זה !

יש שול ערבים בחיפה ביפטו שהולכים רגיל בין יהודים
    אני רוצה לראות אותך ניכנס לעזה או רמאללה .

ובקשר לחברי כנסת , תירא קצת חדשות .. בזמן המלחמה לאהיה כל כך מה לעשות אז ראינו כל היום חדשות ותאמין לי שנאי יודע .

משתמש כבוד
    שם פרטי
    סעיד
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    סעיד סמל המין של השלום

זהו עכשיו הרגזתי אותי
    מאוד מאוד

אני אתאפק ואגיב לך בצורה שקטה
    אתה פועל לפי שיטת הנאציזים
    ולכן צריך לחסל אותך

שבוע טוב

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אתה חושב שלא הייתי בכל המקומות האלה שאמרת ? הייתי... פאק אני הולך ללמוד בע"ה עוד חודש וטיפה בחיפה עם כל הערבים האלה
    עזה או רמאללה - אם בע"ה אני לא אלך ללמוד - אני הולך להיות קרבי ואל תדאג עזה ורמאללה יהיו תחנות ביינים שם. חוץ מזה אחרי הלימודים אני רוצה ללכת לקרבי אז אני יודע שבסוף גם לחורות האלה אני אגיע.

חברי כנסת - הם לא יותר גרועים מחברי כנסת דתיים שקוראים לטרנספר (אפילו לא חרידים אני מדבר עם איחוד לאומי לפני אולי שבועיים...). למה חברי כנסת יהודים לא קראו קריאות גזעניות גם קודם ? ערבושים במשטרה בעצרת של ערבים בטול כרם... "15000 ערבושים" והעונש על זה - דין משמעתי והרחקה ממקום האירוע. קיצר זה כלום...
    הייתי רוצה לראות כשיקראו לך יהודון איך תגיב... אני לפעמים יכול להבין אותם אבל כמובן כמו כולם הם מנסים לעורר פרובוקציות כדי להשיג תמיכה. זה התפקיד של חברי כנסת.

והמצב של הערבים בחרא - לא רק שם אלא גם פה. אחר כך מתפלאים שהם גיס חמישי... החינוך שלהם בזבל יותר מ 60% אצלם לא זכאים בכלל לתעודת בגרות... בקושי יש להם מחשבים בבצפר כדי ללמוד הבדואים בנגד והדרוזים חלקם ללא אזרחות למרות שהם זכאים לאזרחות ע"פ חוק האזרחות.
    אתה פעם היית בחיפה וביפו בשכונות של הערבים ? ראית איזה חור זה ? ראית פעם ת'בתים בחיפה של היהודים למעלה לעומת הבתים של הערבים למעטה ? איך אפשר בכלל להשוות...הם חיים בתנאים שאם היית חי בהם היית מתחרפן. אהה ואל תשכח שזה לא כמה מתנחלים זה מספר ששווה למיליון אזרחים בערך (ושוב- יש גם לא קצת אזרחים ללא אזרחות... ללא זכויות ללא כלום). המצב שלהם זה לא המצב שלי ושלך... לחלקם אין מחשב להגיב לדברים שלך... ואתה לא יכול להגיד להם סתם להסתלק כי מלבד העובדה שהם שונים בדעות הדתיות שלהם ממך - הם עדיין בני אדם.

תאר לך חיים בעזה... מיליון אנשים בצפיפות פי 5 מבארץ... תאר לך בחדר שלך במקום רק אתה תכניס עוד 4 אחים... תאר לך אין לך כסף לפעמים לקנות לחם יש מלחמות יש התקפות אין חינוך ואין אוכל. אין לחם אין תורה...

מה שאני רוצה להגיד זה לא שהערבים הם צדיקים ואנחנו האנשים החרא אני לא תומך בדעות של מרץ בכלל...
    מה שאני כן רוצה להגיד זה שכולנו אשמים כולנו דופקים ת'מצב בין כולנו... ולכן אני לא אומר שה צריכים למות אני קורא לכך שהם צריכים להבין וגם אנחנו צריכים להבין - שאנחנו כולם באותו בוץ... ואם יוצאים אז יוצאים יחד אף פעם לא לבד.
    למה ה' לוקח את הטובים ?

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    30
    פוסטים בבלוג
    9
    משפט מחץ
    אין חדש תחת השמש, ואם עכשיו לילה ?

שמע מה שאתה עושה עכשיו זאת הכללה גסה.
    ת'אומר לחסל ת'ערבים ת'שוכח שלפני 60 שנה צעקו מוות ליהודים.

תאכלס לשרוף את כל הפנאטים האלה בהחלט אבל מה אנחנו מדברים כשאצלנו בתורה רשום שצריך להרוג את כל הגויים שבארצנו ללא הבחנה גבר אישה או ילד...

מה ההבדל ? אנחנו לוקחים ת'דברים בפרופוציות (חוץ מקיצונים...) והם לא.
    או שבעצם הפרופורציות הן אותו דבר פשוט אנחנו עם קטן לכן שומעים עלינו פחות על קיצונות אבל הם גדולים אז שומעים יותר... אבל גם לנו לא חסר על מה להגיד שאנחנו קיצונים.

אתה מתלונן על הקוראן שלהם ? לך חפש בתנ"ך על אותו דבר...

לגבי טרור - אתה יודע איך בכלל הוקמה המדינה למה נתנו לנו להכריז על עצמאות למה הבריטים עזבו ת'ארץ ?! פיגועי התאבדות זאת תופעה שכבר הייתה ממזמן... אתה יודע מי זה אצ"ל ? ואם תגיד שזה היה למען מטרה - גם להם יש מטרה עד כמה שהיא קדושה להם או לנו...

אם היו לנו מספיק אנשים ואותו אחוז של קיצוניים בהתאם אז תאמין לי שגם אנחנו היינו חלק נכבד במלחמת הדתות הזאת.

ורוצה לשמוע משהו מצחיק - אם יש לי איזה נטייה פוליטית - היא דווקא לימין, והנטייה הדתית שלי היא מסורתית.

מה שאני מנסה להגיד זה - כולנו בני אדם... כולנו שווים וחוטאים ורעים ואת כולנו צריך להרוג. ההיסטוריה מלמדת שכולנו נמות נורא מהר כי ככה זה... זה רק עניין של זמן...
    .

מצד שני יש בתנך מיקרים רבים שבהם שלום בין עמים וזמנים בלי מלחמה יצרו הצלחה רבה
    כמו בניית בית המקדש הראשון
    קרא חוקים

GaM3oVeR
    אורח

אתה חושב שלא הייתי בכל המקומות האלה שאמרת ? הייתי... פאק אני הולך ללמוד בע"ה עוד חודש וטיפה בחיפה עם כל הערבים האלה
    עזה או רמאללה - אם בע"ה אני לא אלך ללמוד - אני הולך להיות קרבי ואל תדאג עזה ורמאללה יהיו תחנות ביינים שם. חוץ מזה אחרי הלימודים אני רוצה ללכת לקרבי אז אני יודע שבסוף גם לחורות האלה אני אגיע.

חברי כנסת - הם לא יותר גרועים מחברי כנסת דתיים שקוראים לטרנספר (אפילו לא חרידים אני מדבר עם איחוד לאומי לפני אולי שבועיים...). למה חברי כנסת יהודים לא קראו קריאות גזעניות גם קודם ? ערבושים במשטרה בעצרת של ערבים בטול כרם... "15000 ערבושים" והעונש על זה - דין משמעתי והרחקה ממקום האירוע. קיצר זה כלום...
    הייתי רוצה לראות כשיקראו לך יהודון איך תגיב... אני לפעמים יכול להבין אותם אבל כמובן כמו כולם הם מנסים לעורר פרובוקציות כדי להשיג תמיכה. זה התפקיד של חברי כנסת.

והמצב של הערבים בחרא - לא רק שם אלא גם פה. אחר כך מתפלאים שהם גיס חמישי... החינוך שלהם בזבל יותר מ 60% אצלם לא זכאים בכלל לתעודת בגרות... בקושי יש להם מחשבים בבצפר כדי ללמוד הבדואים בנגד והדרוזים חלקם ללא אזרחות למרות שהם זכאים לאזרחות ע"פ חוק האזרחות.
    אתה פעם היית בחיפה וביפו בשכונות של הערבים ? ראית איזה חור זה ? ראית פעם ת'בתים בחיפה של היהודים למעלה לעומת הבתים של הערבים למעטה ? איך אפשר בכלל להשוות...הם חיים בתנאים שאם היית חי בהם היית מתחרפן. אהה ואל תשכח שזה לא כמה מתנחלים זה מספר ששווה למיליון אזרחים בערך (ושוב- יש גם לא קצת אזרחים ללא אזרחות... ללא זכויות ללא כלום). המצב שלהם זה לא המצב שלי ושלך... לחלקם אין מחשב להגיב לדברים שלך... ואתה לא יכול להגיד להם סתם להסתלק כי מלבד העובדה שהם שונים בדעות הדתיות שלהם ממך - הם עדיין בני אדם.

תאר לך חיים בעזה... מיליון אנשים בצפיפות פי 5 מבארץ... תאר לך בחדר שלך במקום רק אתה תכניס עוד 4 אחים... תאר לך אין לך כסף לפעמים לקנות לחם יש מלחמות יש התקפות אין חינוך ואין אוכל. אין לחם אין תורה...

מה שאני רוצה להגיד זה לא שהערבים הם צדיקים ואנחנו האנשים החרא אני לא תומך בדעות של מרץ בכלל...
    מה שאני כן רוצה להגיד זה שכולנו אשמים כולנו דופקים ת'מצב בין כולנו... ולכן אני לא אומר שה צריכים למות אני קורא לכך שהם צריכים להבין וגם אנחנו צריכים להבין - שאנחנו כולם באותו בוץ... ואם יוצאים אז יוצאים יחד אף פעם לא לבד.
    למה שיראו לי יהודון ? איפה אני נימצא ? בצרפת ברוסיה ? אני נימצא במדינה יהודית בגלל זה אין שום סיבה שיקראו לי ככה ,
    זה שהם חיים בצפיפות בעיה שלהם משפחה 700 ילדים מזדיינים לי כמו שפנים כל 5 דקות עושים עוד ועוד ילדים ומתלוננים .

לא מתאים להם להיות ? אין בעיה יש הרבה יותר אדמה של ערבים בעולם הזה האדמה של יהודים , נם יכולים לנסוע לסוריה ודחוף אצבע לתחת ואף אחד לא יקרא להם ערבושים !

אגב בשקר לערבים בארץ שאמרת שהם מסכנים ,חחח כל אחד נוסע לי על מרסדס שגם עם אני יחסוך מעכשיו אני לא יצליח להשיג אחת כזאת ,ממש מסכנים חח .

טל המאאגניבה
    אורח

למה אתה סתם אומר 95%??
    למה סתם לזרוק מספרים אם אתה בכלל לא יודע?
    זה שאולי זה מה שנדמה לך זה לא אומר שזה נכון
    אז אל תגיד סתם דברים..

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יהודי, איפה שאתה ואיך שאתה, הקב"ה אוהב אותך!

אתם יודעים מה מצחיק במה שהוא אמר? שהנצרות בדיוק הייתה ככה....חחח כמו שאומרים "הפוסל במומו פוסל"
    נצרות לא מקור הרוע?? מה זה היה כל המסעות צלב שהם עשו?? הם רצחו פי עשרות אלפים של אנשים אז שיתחיל להרגיע האפיפיור הזה....גם לנצרות לא חסר....

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ

לאף אחד לא חסר מיכל לנצרות יש ת'קטעים שלהם הקודמים לאפיפיור הזה התעלמו מהשמדת עם ועכשיו אדון חסר טעויות (ככה מקובל בנצרות - אפיפיור חסר טעויות) טועה ומתנצל...

כולנו בני אדם כולנו טועים וכולנו לא צדיקים ממש...

ולגבי מרצדס - אני לא יודע איך אתה יודע שכל ערבי חי עם מרצדס כשאתה לא מכיר ערבים אבל הערבים שאני מכיר בקושי יש להם מכונית ו TV אחת בבית...

לגבי יהודון - לא משנה איפה אתה אסור לקרוא לך בשמות בגלל האמונות שלך... גם אם אתה תהיה ברוסיה או צרפת - כפי שאסור לקרוא לערבים ככה. זה נקרא זכויות אדם וע"פ זכויות האדם הם לא תלויות במקום אלא אוניברסליות ! ישראל או סוריה - יש להתייחס בכבוד לכולם ! אם זה יהודים אם זה ערבים ואם זה קוקסינלים ! זאת זכות אדם בסיסית...

לגבי ילודה של ערבים - מה אני אגיד לך צודק...
    למה ה' לוקח את הטובים ?

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,763 | הודעות: 8,206,356 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect