חב רשלך בסדר גמור..ישלך צפיות יותר מדיי גבוהות בשבילו אם כך חח תכניסי ת'עצמך לפרספקטיבה בנים יוכלים לגמור משיחת טלפון אירוטית..בלי נגיעות בלי כלום..
חב רשלך בסדר גמור..ישלך צפיות יותר מדיי גבוהות בשבילו אם כך חח תכניסי ת'עצמך לפרספקטיבה בנים יוכלים לגמור משיחת טלפון אירוטית..בלי נגיעות בלי כלום..
|
|
אז מה את רוצה שנגיד לך ? הוא גומר מהר זרקי אותו...אמרו לך מה הסיבות מה את רוצה אנלא מבין...נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי
קודם כול , אני כמעט גמרתי מאיך שאת סיפרת את זה
אז אל תדברי על בנים שגומרים מהר..
וגם אני לא מבין מה הבעיה
שעה התחרמנם?! נו מה את חושבת שאחרי שעה הוא פשוט יפסיק וזהו
נערך לאחרונה על ידי ImPoSSiBle; 20-09-2006 בשעה 10:18.
אפשר לשאול בת כמה את ?
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אני מצטער מאוד שאני אומר את זה כך אבל שמעי אני לא יודע מה פה לא בסדר...
את אמורה להיות שמחה מזה שסיפקת אותו מינית רק מסקס יבש... זה אמור שהגבר (ניראה לי יותר נער אבל זה סוביאקטיבי...) שלך חם עליך... אין שום דבר רע בזה. להפך רק טוב יכול להיות. את אמורה להיות שמחה מכך שגרמת לו סיפוק כי אם את אוהבת אותו אז את אמורה להיות שמחה משמחתו - ותאמיני לי שהוא שמח :]]] שמח מאוד :]]]]]]]]]]]
דבר שני - תביני שמערכת המין של גבר שונה ממערכת המין שלך. את כבחורה לא יכולה לגמור מבלי איזה מטען רגשי חזק (קיצר אם את חרמנית כמו שצריך - רק אז את יכולה להגיע לסיפוק), גם אם גבר יכנס ויצא כמו כלי שעה אבל את לא תהי מחוממת כמו שצריך אז פשוט לא תהי מסופקת. אתן לך עוד דוגמא - באקט של אונס ברוב המקרים ניתן לזהות את זה ע"פ שיפשופים באזור הנרתיק כי מערכת הנוזלים הפנימית שאמורה לתת חיכוך נעים מבלי לפגוע בכלי הדם - לא עובדת בכלל מחסום נפשי. ככה זה אצלכם.
אצל הגברים זה שונה... גבר יכול לא לחשוב על סקס בכלל אבל אם ישפשף (זה נשמע מפגר מבחינה ריאלית אלא פיזיולוגית זה נכון) את איבר מינו בצורה מתאימה הוא יגמור. הקטע של החרמנות מעודד גמירה מוקדמת יותר כמובן וישנם גברים שרק מגע קטן על איבר המין של האישה ממריץ להם את הגמירה. אם גבר לא יהיה מחורמן זה אומר שהוא יגמור - אבל מאוחר יותר.
אצלך הגבר שיפשף את איבר מינו שעה עליך... גם אם זה עם גינס תחתונים ומה לא - זה עדיין מגרה אותו ובמיוחד אם זאת פעם ראשונה או שנייה ושלישית... לאחר זה כבר זה יהיה פחות מחרמן עם הזמן והוא יתרגל ולכן יקח לו יותר זמן לגמור (או שהזמן יגמר והוא לא יגמור).
לדעתי אם את רוצה להמנע מהגמירה שלו את יכולה להחליף תנוחות ומצבים ודברים שונים לעשות כי למען האמת שעה לעשות אותה פעולה זה כבר לא מרתק כל כך אלה אפשר תמיד לגעת במקומות אחרים להתמזמז אפשר לקרוא לזה הפסקה קלה זה ירגיע לו את העבודה שם למעטה וטיפה יצירתיות במיטה לא תזיק אף פעםהייתי ממליץ פעם ב 10 15 דקות ככה להחליף מקומות מי למעלה מי למעטה בצדדים להתקע על מקום מגרה אחר לשנות דברים ע"פ הדברים המוסכמים בניכם כמובן שזה יהיה מקובל על שניכם... אפילו אפשר לעשות אותו דבר אבל בצורה שונה... לדוגמא להפגין שליטה על בן הזוג בפעם אחת ובפעם אחרת לבקש שהשני יהיה שולט... אני לא מתכוון סאדו מאזו אלא באופן יותר נחמד... להשתמש ביצירתיות
זה יתן לשניכם יותר סיפוק מיני מאשר אותו דבר שעה.
ד.א.
עוד משהו - אם את אומרת שזה לא היה כיף אל תתביישי להגיד לחבר שלך כי הוא בסוף יחשוב שהוא עושה נכון ואם את רוצה לגמור קשה מאוד לגמור כשאת עם בגדים ושעה עושה משהו שאת לא אוהבת... תנתבי אותו לכיוונים המתאימים שלך זכרי שמערכת המין שלך יותר מורכבת משל גבר ובשבילו גירוי זה שפשוף בשבילך זה הרבה יותר מזה... אז תגידי לו אני בטוח שזאת פעם ראשונה שהוא במצג אירוטי כזה "מעמיק" אז תדריכי אותו
שיהיה המון בכיף
שלך, אלכס![]()
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
נורמלי
פפפפפפפפפפפפפפפעעעעעעעעעעאני יגיד לך דוגרי למה לא באלי לבוא?עשיתי שישלכו לי
SMS לטלפון של תחזית יומית מה יהיה היום לפי המזל שלי ורשמו לי שהיה לי יום ארוך ובערב אני צריך לנוח
- שנה טובה , שנה בלי מלחמות ומריבות (: -
אין מה להוסיף ואלכס מה אתה רוצה ליהיות כשתיהיא גדולנכתב במקור על ידי DaRk GoD
חח?
בתחום האלקטרוניקה מחשבים הייטק...נכתב במקור על ידי .:SilVeR:.
בתור התחלה אני אשמח לעבוד בפיתוח נשקים כמנהל פרוייקט או מנהדס (חומרה או תוכנה לא אכפת...)
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
פעם ראשונה שאתה כותב תגובה קצרה נראה לי...נכתב במקור על ידי DaRk GoD
שכחת "שלך, אלכס"
חחחחח סתם אחי...
ובקשר לנושא זה נורמלי לגמרי רוב הסיכויים שהוא היה מאוד חרמן...
מעצב גראפי לכל מטרה.
אלכס לא אמרת כלום O.o
ישר נתחיל באיזה מפתח נשקים או מנהל פרוייקט חחח זה נראה לי בשבילך לא רק חלום כי שפריסמת פה את הבגרות הייתי בהלם
עריכה של DaRk GoD
מצטער שאני עורך על ההודעה ש'ך אבל לא בא לי להפריע לאשכול הזה... לגבי בגרויות יש אנשים עם בגרויות ששלי ניראת כמו עובר בקושי לעומתם תאמין לי... ואיפה - לא יודע...
אם גרמת לו לגמור במצב הזה סימן שאת ממש עושה לו את זה והוא ממש נמשך אלייך
אז תהיי שמחה
מצב נורמלי לחלוטין אין לך ממה לחשוש הוא בסדר גמור.
אבל כמו שציינו פה אתם יכולים גם לגוון קצת זה יכול רק להיות יותר טוב כי בנתיים את לא נהנית בכלל ולו אין מושג על זה, תכווני אותו כדי שיעשה את מה שטוב לך (זה גם יגרה אותו תוך כדי) .
בהצלחה:]
בסדר, לא צריך להתנפל.
אני לא ידעתי, מה אתם רוצים, בגלל זה שאלתי.
כל קרה תוה רבה על התשובות הנרחבות.
וכל י שהתנפל לא צריך היה להתנפך, לא כולם יודעים הכל בנושא.
תודה לכם, אני.