אלכס אני לא חושב שמישהו בן 12 יודע מה זה מוכן נפשית .
אלכס אני לא חושב שמישהו בן 12 יודע מה זה מוכן נפשית .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
|
|
אתה והיא צריכים לדבר על זה אם אתם מוכנים לזה וכו'
אם כן אז בכיף כי היחידים שמחליטים אם תעשו או לא זה אתם...
3.10 מתאשפז=[
4.10 הניתוח=[[
מקווה שהכל יהיה בסדר
אני מתגעגע כבר מעכשיו
ביי אל תדאגו אני ישאר מנהל וכשאני יחזור
ב"ה אני ימשיך לעזור לכולם
יצחק, מכל משפחת אטרף, הלוואי ושערי גן עדן יפתחו לנשמתך, אנחנו אוהבים אותך.
לא החברים שלי הם סתומים חבל"ז הם בקושי היו עם פיסטוק וחצי (וזה כולל את מידות איבר המין והשכל יחד...) אבל זה לא מוכן נפשית... אני רק הגדרתי מצבים קיצוניים...נכתב במקור על ידי AvixTz
נערך לאחרונה על ידי DaRk GoD; 21-09-2006 בשעה 23:57.
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
בכל מקרה גם אם הוא מוכן גופנית עם 39 ס"מ שהוא שוכב
בגיל 12 אני לא חושב שהוא יכול לדעת מה זה מוגן נפשית :|
אני מכין מישהו שהוא לא בטול מגיל 11 שכולם עדיין "איכסס" :\
זה יפה זה ?! טימטום .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
העובדה שאתה שואל את זה מראה שאתה לא הכי מוכן לקיים יחסי מין מלאים, ע"פ החוק אסור לך לשכב עם מישהי שההפרש בניכם עולה על שנתיים, חוץ מזה שההגיון הבריא אומר שזה לא בסדר לשכב עם מישהי בת 14-13
נערך לאחרונה על ידי newname; 23-09-2006 בשעה 20:43.
בעקרון לפי החוק זה מעל גיל 16 אנשים לא שמים על זה..
אבל נגיד ת'תשכב עם מישהי שהיא פחות מהגיל וההורים שלה יגלו הם יוכלו להגיש תלונה..
תגיד לי מה את פסיכולוג שתגיד מי מוכן ומי לא ?!!? רק שאלתי שאלה....!!!!!נכתב במקור על ידי newname
לא פסיכולוג ואל תתנפל בסך הכל שאלת וקבלת את דעתי, רק תחשוב על זה למענך, זכותך גם לא להסכים.נכתב במקור על ידי ROTEM111
אבל תודה שהשאלה לא עלתה לך סתם בלי סיבה כי אין דבר כזה בלי סיבה, אתה לא תקבל כאן תגובות שיאשרו לך את התחושות או לא, כי רק אתה יודע מה טוב ונכון לך.
כתבת שאתה לא רוצה תגובות כמו "אין גיל מסויים" אבל זאת התשובה הנכונה, זה לא תלוי בכלל במספר אלא רק באנשים.
מקווה שתעשה את הבחירות הכי נכונות עבורך.
שמע.. זה הכל עניין של תחושות בטן
אם אתה מרגיש שאתה רוצה ומסוגל וחייב את זה. אז תעשה
אני במקומך לא הייתי עושה את זה בגיל כזה..
יש לך את כל הזמן בשעולם..
אבל אם יש לך חברה, ושניכם מוכנים ודיברתם על זה
אז לך על זה..
בתכלס, באמת אפשר בכל גיל.. השאלה אם זה באמת כ"כ רצוי..