סליחה? למה שאוהדי הפועל(כולל אותי) נצטרך לעשות סולחה עם סכנין? זה ידוע שיש לנו קשר טוב עם אוהדי סכנין, וזה ידוע שהיה משחק אפילו שסכנין באו ועודדו ביציע של הפועל..נכתב במקור על ידי GaM3oVeR
סליחה? למה שאוהדי הפועל(כולל אותי) נצטרך לעשות סולחה עם סכנין? זה ידוע שיש לנו קשר טוב עם אוהדי סכנין, וזה ידוע שהיה משחק אפילו שסכנין באו ועודדו ביציע של הפועל..נכתב במקור על ידי GaM3oVeR
|
|
נכתב במקור על ידי Solid Snake
נו בטח זה אחוות הערבים
זאת בידיוק הבעיה , במקום לפוצץ אותם כל פעם אתם חברים שלהם !! בושה !!נכתב במקור על ידי Solid Snake
תלמדו קצת מאוהדי ביתר
פחח...נכתב במקור על ידי GaM3oVeR
עזוב.. שאני לא אתחיל פה איזה ריב...
סכנין ירדו ליגה לבית''ר אין את מי לקלל
יאללה מכבי שלי תתנו הכל בישבילי כי עד המוות זה את ואני
מה פחח מה ?!נכתב במקור על ידי Solid Snake
זה ידוע שאתם קהל פחדן שפוחד מערבים ובגלל זה ההקרשר בניכם , אפילו השוטרים מרביצים לכם בגלל זה .
בזיון
להעיף את ארדילס להעיף תזרים
לבנות הכל מהתחלה בושה וחרפה התואר בורח לנו
בחיית מדד בשתי שקל את מי זה מעניין
"חבר אמיתי זה חבר שקונה 2 בזוקה ולא זום 1.."
אתה רב עם אחבט שחושב שהוא הקים את הפועלנכתב במקור על ידי GaM3oVeR
הוא אוכל סרט של איזה אוהד
אני מקלל את מי שאני צריך לקלל זה אומר אוהדי הפועל אוהדי חיפה וכו'. תפסיק לזיין את המוח מול סכנין גם אוהדי מכבי הלכו מכוצ ( אני לא נסעתי למשחק הזה כי לא היה כסף) ומי אתה בכלל שתגיד אם אוהדי מכבי ניסו לעשות סולחה או לא?!נכתב במקור על ידי GaM3oVeR
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
GaM3oVeR חמודי לך לטייל לך בגן שעשועים עוד שנה תבוא עלינו
בטח אחי.. בית"ר האלה כאלה מעפנים... אבל אתה יודע מי עוד יותר מעפנים?? אלה שהפסידו למעפנים... קוראים להם הפועל, הם לובשים אדום וכל האוהדים שלהם מקבלים בתחת...נכתב במקור על ידי Solid Snake
וחוצמזה סתכל במדד בית"ר לא מקום ראשון, נראה לי שהתבלבלת עם ליגת העל...
בלי קללות ולכלוכי פה בבקשה
נראה לי שאתם מספיק בוגרים כדי להבין את זה לבד
האמת המכבי יצא לי בטעות ובכל מקרה אני שם על מכבי זין ככזה גדול .
חמוד לך תמצא לך איזה גן שעשועים להעביר תזמן עוד שנה תגדל קצת ותבוא עלינונכתב במקור על ידי GaM3oVeR