-נמחק-
-נמחק-
נערך לאחרונה על ידי Taimors; 03-12-2012 בשעה 21:47.
|
|
"שטות שהכדור נתקע ברובה " ? זה אחד מהדברים שמוסיפים לריאלסטיות של המשחק, זה קורה במציאות לחיילים הכי מנוסים בעולם, לא עובר שום גבול.נכתב במקור על ידי Taimors
אם תוריד עכשיו את גירסת 2.7 תבין שגרפיקה של המשחק שודרגה, לא נראה כמו CS עלוב זה ברור לגמרי, גם החיילים שודרגו.
אתה מת ואתה צריך לחכות, זה לא קורה גם במשחקים כמו CS ?! אז במקום לרוץ כמו מטומטם ולהיות רמבו צריך טיפה יותר טקטיקה ואז אולי לא תשתעמם.
CS זה משחק לילדים קטנים וצי'טרים, משחק פשוט כל כך שהוא הפך להיות פופלרי.
פשוט תיקח רובה ותתחיל לתקוע כדור אחרי כדור לראש של היריב, תקפוץ עם רובה צלפים ענק ותתקע למישהו כדור ישר לראש, כן זה ממש ריאליסטי.
על BF אני לא מדבר כי אף פעם לא שיחקתי.
-נמחק-
נערך לאחרונה על ידי Taimors; 03-12-2012 בשעה 21:46.
מי שאומר שבAA יש גראיפיקה חרה או שהוא עיוור או שהוא שיחק ב 1.0 .
בכל מקרה אני חייב להודות שהגרסא הזאת היא חרה של דבר , נכוןהמפות שהוספו בגירסא הזאת הם הטובות ביותר שהוסיפו מכל הגרסאות
אבל למה יש לי 20 FPS בתפריט ? למה הדפדן של השרתי עושה בעיות למה יהה צריך לגעת בתפריט ?! למה ?!
שיעשו 2.7.0 B דחוף ויזירו את התפריט ומערכת הדפדפן הישנה דחוף .
-נמחק-
נערך לאחרונה על ידי Taimors; 03-12-2012 בשעה 21:41.
תאמין לי אני לא צריך שום שיעור בהבנת הנקרא. וכן קורה שאחרי שאתה יורה מחסניות כדור פתאום נתקע לך, זה מאוד ריאליסטי.
אומנם אני מתחיל לשנוא את הגירסה החדשה בגלל הלאגים והבאגים הקטנים המעצבנים שמתגלים לך בכל פינה אבל עדיין הגרפיקה עלתה ברמות.
חיילים אנורקסים ? אני לא מבין בכלל למה זה אמור להיות טענה נגד המשחק (למרות שאתה טועה בגדול אולי תסדר את הרזולוציה או משהו לא יודע).
גם AA הוא משחק להעביר את הזמן רק שהוא יותר כייף לשחק בגלל שלא כל שנייה דופקים לך HS מחורבן מ100 מטר באמצע קפיצה עם אקדח.
-נמחק-
נערך לאחרונה על ידי Taimors; 03-12-2012 בשעה 21:38.
ת'אמת נראה לי פעמיים שיחקתי CS אחרי ששיחקתי כבר הרבה AA ופשוט השינוי היה לי גדול מדי, הייתי רגיל כל כך לריאליסטיות לזה שאתה לא סופג כדורים בראש בשנייה שאתה לא מאחורי קיר.
שיחקתי איזה 4 ימים ומאז פשוט שכחתי מהמשחק עד שרציתי קצת מקום במחשב אז מחקתי..
-נמחק-
נערך לאחרונה על ידי Taimors; 03-12-2012 בשעה 21:34.
כן זה נשאר והוסיפו עוד 3 אימונים שהם לא חובה לעבור.
בקיצור הם מה זה הרסו [ הספקתי לשחק 3 ימים ב2.7] חרא גירסא!
המשחק ריאליסטי. אין כזה דבר 'יותר מידי ריאליסטי' . הוא פשוט ריאליסטי, מציאותי.
ותאמין לי שה FIX JAM הזה מציאותי. חוץ מזה, אני כבר משחק כמה ימים וזה לא קרה לי עדיין אפילו פעם אחת.
הגראפיקה מעולה. החיילים לא אנורקסים ולא בטיח. אם כבר, הם יותר 'שמנים' מהשחקנים בCS.
לא הרסו שום דבר ב2.7. מה אתם מתבכיינים?
2.7 זה בדיוק כמו 2.6 רק עם כמה תוספות:
- ב AA BROWSER יש אפשרויות FILTERS רבות שמאוד עוזרות בבחירת השרת האולטימטיבי
- יש רדאר במשחק. לא מעפן כמו בCS, אלא רדאר מושקע מאוד. זה שילוב של מפה+רדאר.
פשוט גאוני...
-הכפתורים שונו. עכשיו זה יותר נוח. במיוחד ה E ו Q
G לתוספות של כל רובה, במקום H.
J ל JAM במקום F
F פתיחת דלתות, ריפוי וכו'..ונראה לי שב 1.6 זה היה E ..
-נמחק-
נערך לאחרונה על ידי Taimors; 03-12-2012 בשעה 21:34.
Hunter מה שהרס זה פשוט הרבה באגים קטנים ומעצבנים, לקחו הרבה זמן לפתח אבל עדיין באגים קטנים ומעצבנים.
חוץ מזה שהדרישות של המשחק עלו וכתוצאה מכך הרבה שחקנים (כמוני) עם מחשבים פחות חזקים מבחינת זיכרון או כרטיס מסך סופגים לאגים מטורפים. אומנם זה בעיקר במפות החדשות של הCo-op אבל עדיין זה מעצבן.
זמני טעינה ארוכים וכו'.
זה לא שאני עצבני על המפתחים אלא פשוט לא משחק במשחק יותר, פעם בכמה זמן נכנס ועושה רבע שעה חצי שעה משחק.
חחח אני רושם חרה ואתה לא תגיד לי איך לרשום בכל מקרהנכתב במקור על ידי Taimors
אין פה עניין ויכוח את לא רוצה לשחר אל תשחק את לא מפחיד אף אחד
אני ועוד חלק מהאנשים פה אוהבים ורוצים לשחק במחשב הזה , זה הכל .
בקשאר לזה שאמר שהוא לא יודע אל מה מתלוננים בשבוע הראשון גם אני לא התלוננתי אבל עכשיו הFPS בילתי ניסבל
יש לי בתפריט 20 FPS תמיד היה 100 + , בכל מקרה אני ימשיך לשחק ויחכה ל2.8![]()