קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 10-10-2008, 00:57
  2. שאלה| השפכת זרע (13)
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 06-06-2008, 13:56
  3. [שאלה] בקשר לשפיכת זרע -שאלה שמטרידה אותי..
    על ידי elad_y_2006 בפורום יהדות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 17-03-2007, 22:29
  4. שאלה : מה נחשב שפיכת זרע לבטלה
    על ידי elad_y_2006 בפורום יהדות
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 22-02-2007, 22:31
  5. שאלה לגבי זרע לבטלה...
    על ידי ArIeL בפורום יהדות
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 30-04-2006, 10:52
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 19 מתוך 19

[שאלה] שפיכת זרע - עמוד 2

סעמק

"אמנם זה קשה בהתחלה, אך אני מבטיח לך שאם תתגבר ארבע או חמש פעמים, אחר כך יהיה לך קל יותר להתגבר"

לא נכון. היית לי תקופה שלא הבאתי ביד שבועיים כמעט שלוש.. ולא הרגשתי יותר טוב בפנים ההפך הייתי מת להביא פי 10

אמרת שאחרי שמאוננים יש את הרגשה שמרגישים אשמים ? אז זהו שלא ההרשה הזאתי זאת הרגשת סיפוק ולפי דעתי הרגשה טובה ולא רע.

אוקיי להביא ביד אסור . אבל גם לקיים יחסי מין עם חברה שלך או כל מישהי אחרת זה גם חטא וכפי שתם מתארים אז זה חטא גדול =\ לא יודע אני אפילו לא רוצה לנסות לא לזיין עד החתונה וגם אחרי החתונה אתם מזדיניים עם סמיכה בניכיים.

קיצר שמע אני לא קורא לזה חיים כבר אני קורא לזה סבל. כל החוקים האלה זה סבל . לא רק שיש עלינו חוקים בבית בבצפר בחיים ברחובות אז עכשיו גם יש חוקים של התורה.. זה קשה מדיי

אבל שמעו יש לי שאלה. בני אדם מביאים ביד רק בגיל ההתבגרות .. אחרי זה מתחתנים ומזדיניים בכיף. אז נגיד שאדם מביא ביד בין הגילים 13-21 בערך ואז מ 21 עד מוות לא מביא ביד. וצם ביום הכיפורים ומבקש סליחה מה'.. מה יקרה ? כי יעני 0.00000001% מכל העולם לא מביא ביד ולא מזיין. אז מי יזכה לקום בתחיית המתים. 200 - 100 אנשים ?

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    שם פרטי
    חיליק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "הפוך בה והפוך בה וכולה בה"

ציטוט נכתב במקור על ידי Bboy_Mastik
    סעמק

"אמנם זה קשה בהתחלה, אך אני מבטיח לך שאם תתגבר ארבע או חמש פעמים, אחר כך יהיה לך קל יותר להתגבר"

לא נכון. היית לי תקופה שלא הבאתי ביד שבועיים כמעט שלוש.. ולא הרגשתי יותר טוב בפנים ההפך הייתי מת להביא פי 10

אמרת שאחרי שמאוננים יש את הרגשה שמרגישים אשמים ? אז זהו שלא ההרשה הזאתי זאת הרגשת סיפוק ולפי דעתי הרגשה טובה ולא רע.

אוקיי להביא ביד אסור . אבל גם לקיים יחסי מין עם חברה שלך או כל מישהי אחרת זה גם חטא וכפי שתם מתארים אז זה חטא גדול =\ לא יודע אני אפילו לא רוצה לנסות לא לזיין עד החתונה וגם אחרי החתונה אתם מזדיניים עם סמיכה בניכיים.

קיצר שמע אני לא קורא לזה חיים כבר אני קורא לזה סבל. כל החוקים האלה זה סבל . לא רק שיש עלינו חוקים בבית בבצפר בחיים ברחובות אז עכשיו גם יש חוקים של התורה.. זה קשה מדיי

אבל שמעו יש לי שאלה. בני אדם מביאים ביד רק בגיל ההתבגרות .. אחרי זה מתחתנים ומזדיניים בכיף. אז נגיד שאדם מביא ביד בין הגילים 13-21 בערך ואז מ 21 עד מוות לא מביא ביד. וצם ביום הכיפורים ומבקש סליחה מה'.. מה יקרה ? כי יעני 0.00000001% מכל העולם לא מביא ביד ולא מזיין. אז מי יזכה לקום בתחיית המתים. 200 - 100 אנשים ?
    וואלה אתה יודע מה?מבחינתך סבלףמבחינתי חיים,כל אחד והדרך לו לקבל את זה,
    ואללה אולי באמת זה מה שיקרה,רק 100 איש מגיע להם לחיות בתחיית המתים,ואם יקרה שרק הם יקומו אז שנינו נצטער כנראה,כי אני לא חושב שאני אחד מה100 האלה שמגיע להם בכל מקרה :\

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

ציטוט נכתב במקור על ידי Bboy_Mastik
    סעמק

אחי הקטע שחרדים עושים את זה עם סדיו זו שטות גמורה!

תהה נשמתך צרורה בצרור החיים
    שם פרטי
    יצחק
    לייקים
    1
    נקודות
    807
    משפט מחץ
    "הקב"ה אנחנו הילדים שלך"

בסדר עכשיו לא נתווכח מה הם עושים אם זה שטות או לא ומה אתם עושים
    העולם חופשי אפשר לעשות מה שבא לך! אף אחד לא עוצר אותך רק צריך לחשוב טוב טוב לפני זה
    ואני רואה פה שנהיה בלאגן שלם אז נעול כי ראיתי כבר שנתנו פה תגובות ישר ולעניין
    ופותח האשכול אל תהסס לפתוח אשכול נוסף של עזרה\בעיה\הערה וכו'...
    ואני גם תמיד ב=ה.פ

3.10 מתאשפז=[
    4.10 הניתוח=[[
    מקווה שהכל יהיה בסדר
    אני מתגעגע כבר מעכשיו
    ביי אל תדאגו אני ישאר מנהל וכשאני יחזור
    ב"ה אני ימשיך לעזור לכולם

יצחק, מכל משפחת אטרף, הלוואי ושערי גן עדן יפתחו לנשמתך, אנחנו אוהבים אותך.

נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,874 | הודעות: 8,173,461 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect