סעמק
"אמנם זה קשה בהתחלה, אך אני מבטיח לך שאם תתגבר ארבע או חמש פעמים, אחר כך יהיה לך קל יותר להתגבר"
לא נכון. היית לי תקופה שלא הבאתי ביד שבועיים כמעט שלוש.. ולא הרגשתי יותר טוב בפנים ההפך הייתי מת להביא פי 10
אמרת שאחרי שמאוננים יש את הרגשה שמרגישים אשמים ? אז זהו שלא ההרשה הזאתי זאת הרגשת סיפוק ולפי דעתי הרגשה טובה ולא רע.
אוקיי להביא ביד אסור . אבל גם לקיים יחסי מין עם חברה שלך או כל מישהי אחרת זה גם חטא וכפי שתם מתארים אז זה חטא גדול =\ לא יודע אני אפילו לא רוצה לנסות לא לזיין עד החתונה וגם אחרי החתונה אתם מזדיניים עם סמיכה בניכיים.
קיצר שמע אני לא קורא לזה חיים כבר אני קורא לזה סבל. כל החוקים האלה זה סבל . לא רק שיש עלינו חוקים בבית בבצפר בחיים ברחובות אז עכשיו גם יש חוקים של התורה.. זה קשה מדיי
אבל שמעו יש לי שאלה. בני אדם מביאים ביד רק בגיל ההתבגרות .. אחרי זה מתחתנים ומזדיניים בכיף. אז נגיד שאדם מביא ביד בין הגילים 13-21 בערך ואז מ 21 עד מוות לא מביא ביד. וצם ביום הכיפורים ומבקש סליחה מה'.. מה יקרה ? כי יעני 0.00000001% מכל העולם לא מביא ביד ולא מזיין. אז מי יזכה לקום בתחיית המתים. 200 - 100 אנשים ?