הלו הלו 1.78 כבוד!
הכל באהבה
הלו הלו 1.78 כבוד!
הכל באהבה
|
|
יא ארוך :]
אין אתה תותח אחי עוד מתאמן?
הייתה לי הפסקה של חודשיים אבל חזרתי שבוע שעבר.. צריך להתרגל שוב [; אבל המצב טוב.. צריך רק להוריד את המשקולות מהחג (וואחד משקולות) ואז הכל יהיה בסדר [=
מה איתך?
בנתנזון הלכתי לחורבה אבל היה מפוצץ
מישלו מבין מדובר במועדונים בחיפה
יאללה מכבי שלי תתנו הכל בישבילי כי עד המוות זה את ואני
ביום חמישי הייתי בפיין ,
וביום שבת בקמפוס
ירושלים ..
[center]
אחלה אחי, יש הרבה מה להוריד מהחג אה חח?
בהצלחה אחי האמיץ :]
נערך לאחרונה על ידי אור; 24-09-2006 בשעה 15:17.
הייתי בתחנת דלק של שדרות!!!!!!!!!!!!!!!
וואלה אחי החג הרג אותי! אם לא העלתי 7 קילו אני זונהנכתב במקור על ידי Yellow Slider
כמה אתה לוקח לשעה?נכתב במקור על ידי teChno barzel
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
מי היה בבארקה? (ב"ש)
נכתב במקור על ידי Carter
תשאל את אמא שלך היא יודעת. גם אבא שלך רצה אבל נתתי לו ככה 2 סטירות להחזיר אותו לפרופורציה![]()
חח עזבו אמהות ספרו על המסיבותת יותר מעניין
בסוכות בדום עופר ניסים באא...אם המכוער הזה יביא את הבנות אז סבבה שיבוא חחח
בקשר לVIP של הדוםם בסוף נסגר או משו ומצאתי תצמי בסטודיו 49..חרא מקום מזל היה כניסה של בנות חינםם
גם לא היו כוסיות אש שם אבל נחמד... קיצר מישו צריך לפתוח אשכול על המועדונים איזה מומלצים איזה פחות וכאלה ואפילו גם כל מיני מידע על מסיבות וכאלה יכול להיות נחמד ושימושי מאוד...אז מנהלים יאללהאו כל אחד שמביןן
היינו בTLV היה חריף...זה שראה אותנו איך זיהית אותנו?...חחח קיצר היה חזק אבל הדיג'י האחרון זה אותו אחד שהיה במטרוק אבל במטרוק בסוף בסט של השירים של סקאזי הוא הביא איזה שעה וחצי רק סקאזי ופה כמו זין הוא שם רק היט אנד ראן..הוא לא שם מוב אווי ופיינל קאונט דאון=\
קיצר שבוע הבא סילברון נשוויץ עם האולסטאר הורודות החדשות יהיה קרנבל חחחח ככה מדברים הסטייליסטים בפורום של עופר ניסים..
אבל שבוע הבא אנחנו מתכננים ללכת עוד יותר חברים יענו משו' קאנטה של 20-25 ילד ..=]
לנצ'יה תמה 93 2000 טורבו(לא סטנדרטית) גודשת 0.7 באר
דווקא אתה יודע... הייתי בסטודיו 49 ביום העצמאות אני חושב.. מקום קטן, אבל הייתה מסיבה טובה לאללה הרבה עלו שם גם וויד ואני לא זוכר אבל היו מוכרים.
laבוני אחי מה איבדת בסילבר ? בוא בסוכות לדום בעזרת השם... יהיה שם עופר ניסים..ובטח עוד כמה ... ושהקוקס הזה בא הוא יודע לעשות מסיבה וגם גורר את כל הבנותובטח כל אלה שהיו באומן והתבאסו יבואו גם לדום ... קיצר ים כוסיות אני מרגיש את זה
Techno, מקום קטן , אם שמת לב איפה שיושבים כולם אין תקרה(!!!) , הדיג'י שהיה כשאני הייתי היה איזה DJ יוסף או משו כזה יענו מהאלה הלא מוכרים סתם איזה אפס ששם מוזיקה דיי טובה אבל כל שניה עצר את הזרימה לאדע מה יש לאמא שלו... ואם יצא לך פעם לרקוד כזה ולהתקרב לילדה מולה(שהיא מחייכת אליך ויודעת שאתה מתקרב אליה) כאילו אתה בא לרקוד איתה כמו שקרה לי ופתאום המוזיקה עוצרת(זיןןן) אתה תראה איך פתאום עולה לך החשק לגרום לאיזה קרש להתעופף לכיוון הדיג'יי מהפדיחה שאכלת![]()
קיצר ממש לא אהבתי...היו בנות לפחות אבל עדיין חרא מקום אין מה להשוות לדום...בני זונות שביטלו שם את הVIP איך הם עושים דבר כזה בכלל מה זה שילמנו לא שילמנו?
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 26-09-2006 בשעה 19:49.