לברון שחקן הגנה יותר טוב, יותר מהיר ואתלטי, יותר בריא, חדירה הרבה יותר טובה, וקליעה מבחוץ קצת פחות טובה, שלא נדבר על ראיית משחק וריבאונד שעובר אותו בכמה רמות.
לברון זה ה-שחקן כרגע, אין מישהו יותר טוב ממנו.
לברון שחקן הגנה יותר טוב, יותר מהיר ואתלטי, יותר בריא, חדירה הרבה יותר טובה, וקליעה מבחוץ קצת פחות טובה, שלא נדבר על ראיית משחק וריבאונד שעובר אותו בכמה רמות.
לברון זה ה-שחקן כרגע, אין מישהו יותר טוב ממנו.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
|
|
שיט איך הוא ישן בלילה עכשיונכתב במקור על ידי blizzard41
![]()
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
נכתב במקור על ידי Alonh
אמא תשיר לו שירים והוא ירדם :s45:
וטימאק השנה אם יצליח להגיע ל70 משחקים ויהיה בריא ויקח את הטילים לפלאוף אז אולי יהיה איזה קאמבק לא שזה קשה מאוד שיש לך יאו ועכשיו גם בונזי ועוד מספיק שחקנים טובים כדי להגיע לפלאוף ..
בקיצור יהיה מעניין אני לא יכול לחכות ..
Indianapolis colts Champions!!!
שיט אני לא מבין איך הוא עדיין לא שלט שצריך להסביר למה הוא ואמר דברים כמו "אני שונא אותו" אז בגללל ...נכתב במקור על ידי Alonh
אין בכלל השוואה שלברון יהיה בטוח יותר טוב מטימאק .
השאלה מה יקרה ללברון בשנים הקרובות, כי יש פציעות ויש עוד דברים ,ולשחקן כמוהו יש הרבה סיכוי להיפצע .
-------------------------------------------------------------------------------------------
-----* ~* ~הקב"ה אנחנו הילדים שלך ~* ~*
שוב ..
טעות בידיך
לברון לא "יהיה" יותר טוב מטימאק
הוא כבר עכשיו יותר טוב מטימאק
ואתה יודע מה
נהיה לארג'ים ...
גם אם טימאק כשיר ב 100% ובכושר טוב
לברון עדיין לוקח אותו
לגבי הפציעות..
ברור שאי אפשר לדעת
יכול להיות שגם הוא יאבד רגל ( צריך וואחאד מסור בשביל לחתוך רגל כזאת )
אבל על זה לא מדברים .. לפחות אם זה לא שחקן שנוטה לפציעות כמו טימאק נאש או אמרה
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
שוב, לברון יותר חזק, ריבאונדר יותר טוב שומר יותר טוב מנהל משחק ומוסר יותר טוב, היכולות חדירה שלו והאתלטיות שלו יותר טובות משל טי-מאק, המגוון מהלכים שלו מתחת לסל, הנקודה היחידה שיש לטי מאק יתרון זה הקליעה מבחוץ שבאמת הקליעה שלו ושל קובי בראיינט זה קאדר אחר זה משהו מדהים שהם פיתחו יכולות קליעה מטורפות, אבל גם את זה לברון יהיה יותר טוב תוך שנתיים שלוש.
כבודו של טי מאק מונח במקומו, שחקן שאני מאוד אוהב, אבל לברון זה פשוט משהו אחר, יותר טוב כבר היום.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!