הפיוד שלו עם גרגורי הלמס זה על הקרוזרוויט (מאט הארדי)נכתב במקור על ידי GalBm
הפיוד שלו עם גרגורי הלמס זה על הקרוזרוויט (מאט הארדי)נכתב במקור על ידי GalBm
|
|
אפחד שאמרתם הוא לא ג'ובר!!!!!!!1
ןJBL הוא ממש לא ג'בר!!היתה לו את האליפות זוכר?!
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
לאאאא ג'וברים זה אלא שיש פעם אחת וזהו!!!!!!!!!!
אפחד לא מכיר ג'וברים!!!!!!!!!1
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
נורמן סמיילי - גם ג'ובר נצחי וגם דורש כאפה.
חחחחחחחחחחח הוא היסטריייייי ^_______________^נכתב במקור על ידי Frost
Bring the Violence-
נכתב במקור על ידי thecamishere
יאו אין לך מושג מהחיים שלך.. אתה הג'ובר של הפורום הזה
ג'י בי אל היה מתאבק ענק ואגרסיבי עד ליום שבו הוא פרש, והוא גם היה מיין איבנטר עד ליום שהוא פרש. וגם כשהוא יופיע בספיישלים הוא לא יעשה ג'ובים לאף אחד.
חחחחחח הג'ובר של הפורום , חחח אהבתי...
זהו ג'וברים הם בדרך כלל די קטנים(180 סנטימטר,קטן שם,ממוצע בשאר העולם=\)
JBL הוא 2 מטר והוא 134 קילו אז הוא ממש אבל ממש לא קטן...הוא באמת ענק ואגרסיבי(בפלב מינוס=])
![]()
עזבו אותו הוא לא מבין שגובר זה אחד שאין לו חוזה והוא לא במיין אבנטים והוא מופיע רק לקרב אחד או שנים...
אני זוכר שהיה איזה גובר אחד שנכנס לזירה כאילו הוא פיראט תתקנו אותי אם הוא לא גובר...
סליחה על ההקפצה אבל אחרי זה מוטב שתנעלו כדי שלא יהיהו יותר הקפצות וספאם...
warblood מי שהיתכוונת עליו הוא לא ג'ובר....זה ההוא זהיה עוזר לוויליאם ריגל....אמממ
בעע אני לא זוכר אבל הוא הביא גימיק מגניב של פיראט...חוצמזה לא יכול להיות שהוא ג'ובר כי יש לו גימיק=\
ג'וברים בדרך כלל באים פשוט בתחתונים או מכנסיים,מקבלים מכות,משלמים להם והם הולכים הביתה=]
תנעלו זה ייצור ספאם=]
![]()