נכתב במקור על ידי
אדיר הכריש
חלאס אתה יודע שאני צודק אבל זה לא מהכבוד שלך להגיד שטעית....וחלאס לשחק אותה אתה אמרת בכמה המנושאים שעברו אתה רוצה ציטוטים...אתה יכול לעבור להודעה שרשמתי לפני ששמתלי את המשיבר לסטלן בבאן...בוא נגיד ככה שעם אני הייתי הסמנכל ואתה היית מישתמש מתחיל לא הייתי שם לך את המישתמש בבאן בגלל שאתה רב איתי אבל אין מה לעשות אתה מנצל תמעמד שלך בפורום על כאלה שרק מתחילים.....
ויענו עזוב פעם ראשונה שהבאת לי באן והוצאת אותי מה כתבת לי בהודעה הפרטית רק היום ראיתי אותה עזוב אחי אין לי כבר כח לריב איתך עם אתה לא מבין שאתה זה שמשחק אותה כאן אין לי מה להגיד לך כבר....
קיצר סתכל בכל ההודעות ששלחת ותאמין לי שאתה תראה עד כמה אשם יצאת כאן...ואל תשחק לי אותה בפוזה במחשב למה זה לא עובד עליי אחי
ואמרתי לך עוד לפני זה תן תאייסיקיו שלך ניסגור את זה שם לא ליד כולם אבל אתה מסיבה אחת כנראה לא רוצה וזאת הסיבה שאתה רוצה להראות שיש לך עליונות בפורום הזה
הקיצר תן עוד 70 באנים מה הבעיה שלי לא להיות בפורום הזה??...פשוט רציתי להראות למנהלים שאתה משחק אותה יותר מידי בפורום הזה ויש בטח עוד אנשים שחושבים ככה אבל מפחדים מבאן הקיצר קח תמשביר לסטלן לעצמך אפילו סלמאט