גם אתה מהגימנסיה?O_O
איך עוד לא הבנתי את זה..?
גם אתה מהגימנסיה?O_O
איך עוד לא הבנתי את זה..?
|
|
ביי
גם אתה לוקח פלטות איך שלא קוראים לזה
קיצור אחיי יאללה ביי
גשם של עופרת יצוקה.
אוף אדירוששששששש חשבתי תישאר וישארו הצחוקים :\
נתגעגע.. או שלא? מקווה שנדבר באייסי... ושאני אהיה סוף סוף בבצפר שלך O_O תעשה לי בייביסיטר? חחחחחחחח
בהצלחה בהמשך הדרך.. ומקווה שתחזור :]
אוהבתתתתתתתת...![]()
you dont know how deep you can ride ,untilyou cant get outS U R F
רק רציתי להגיד לכם למה הוא עזב...וכל הקוקסינלים "ביי זנב" מה הקשר בלי רוני משעמם כאן...אז בואו אני יגיד לכם את הסיבה שבוני עזב "הרוב שם קוקסינלים חושבים הם גברים חשים מעצמם במחשב וואלה אין לי עצבים לקוקסינלים כאלה...שיבואו יגידו לי בפנים ..שולח נושא כולם ישר משחקים אותה גברים...שולח תמונה אומרים פוזה שיזדיינו"
וואלה הוא צודק הרבה כאן קוקסינלים ומדברים באויר "גבש דעה בעצמך אי פעם" סתמו תפה יא ילדי מחשב
בוני? ההוא עם הגיטרה?
מה הקטע לשכנע אותו לחזור מי שישמע מי הוא
יאללה שילך כולה משתמש אחד מסכן בפורום מוצף בכאלה
"סתמו תפה יא ילדי מחשב"
ואתה לא מחפש צומי מהם שולח מכתב פרישה שכולם יגידו לך אוי נו תשאר לא אל תפרוש כמו ילד מסכן כנראה אמא שלך לא מביאה לך מספיק תשומת לב
נערך לאחרונה על ידי Haviv; 07-10-2006 בשעה 14:20.
שלום
שונא ת'אלה
"יא ילדי מחשב"
והוא בפורום חצי שנה
איזה קוקס יאללה..
די נו אל תעלב..אז אומרים לך שאין לך דעה
זה לא אמור להעליב
רק להראות לך איפה תה נמצא
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
לדוד שלי יש כלבה שקוראים לה בוני
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
בואנה אתה פשוט מתנהג כמו ילד קטן, מה אתה מזדנב אחריו, מה זה אם הוא לא פה אז לא כייף, מה זה פה קייטנה? זה פורום, היה כייף לפניו ויהיה כייף אחריו, לא צריך להתרגש מזה שמישהו עוזב פורום
חוץ מזה שאני חושב שכל הקטע של הסמים זה אשכרה התלהבות, עוד לא ראיתי בנאדם שמצלם תמונות של הסמים שהוא מעשן ושם אותם באינטרנט, שיא הטימטום, בטח עוד מעט הוא יצלם את עצמו מעשן ובשיא הסטלה ויעלה את זה ל youtube
זה אשכרה פשוט בשביל להתלהב, ושימשיך להתלהב, עד שזה ידפוק אותו פעם אחת כי ככה זה עם סמים
חחחחחחחחחחחחחחחחח אשכרה קוקסינלים וואלה הוא צודק...לא נגיד שאין כאן ילדים גברים וואלה יש הרבה...אבל בואנה בתאלכס יש כאן צו'קסים אחושרמוטה (חביב וראול)
קיצר... אמרת שאתה הולך - לך....
אין לי זין לזיוני שכל האלה...
**נעול**
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.