שמע אחי מבחינה חיצונית אתה צריך להיות פשוט אתה.
אם אתה אוהב ללבוש כובעים - תשים זין מה אחרים חושבים תלבש כובעים
אתה אוהב צמידים ושרשראות וטבעות וכל זה - תשים זין ותמשיך לשים
אם אתה בחור גדול - מה תעשה ניתוח להקטנת מימדים ? לא. תהיה עצמך.
בקשר לדברים כמו עישון ואלכוהול - זה מזיק לבריאות ש'ך אחי אבל תעשה ת'שיקולים ש'ך...
בקשר למסיבות אחי - אם מרביצים לחברים ש'ך סבבה תגן זה משמעות של חבר אבל אחי - אני כבר מכיתה ה' לא רבתי מכות (וסיימתי תיכון כבר...). לא בגלל שאני שפן ולא בגלל שאני פחדן אלא בגלל שחברים שלי לא רבים על כל שטות ולא הולכים מכות רק מתי שצריך וגם אז מסדרים ת'מצב ועושים סולחה כמו גברים בסוף, ואני גם לא עושה פיל מזבוב במסיבות. לדעתי תסתכל על חברים ש'ך כמה הם הולכים מכות מה כל אחד בא אליהם ומתחיל איתם אולי הם מגזימים וצריך להראות להם שאתה חבר אבל כמה אפשר ללכת מכות למענם יש גבולות כמו שנגיד אתן לך דוגמא חבר שלי שמתשתכר פעם אחת סחבתי הביתה סבבה פעם שנייה עזרתי לו פעם שלישית הוא יודע שאני לא אסחב אותו הביתה (אלא אם כן אין עוד חברים - ואז אני אעשה את זה סה"כ אני חבר) אני אתן את זה לשאר. ברוך השם הבן אדם יודע שמעכשיו אחרי שאמרתי לו פעם הבאה אני לא מרים אצבע הוא הפסיק לשתות כמו משוגע- המשיך לשתות אבל בלי הגזמות. כי הבין שהוא מושך ת'חבל יותר מידי וזהו. (אם הוא ישתכר שוב אני אעזור כי אני יודע שהוא למד ת'לקח).
שוב - ההופעה שלך אתה לא צריך לשנות למען אפחד... אבל אתה יכול להראות לאנשים שאתה אחלה גבר ואחלה בן אדם... עם כל הכבוד אבל אם ת'הולך מכות כמעט כל מסיבה אחי זה מרתיע אנשים ואם אתה שותה הרבה זה מרתיע אנשים ואם אתה מעשן הרבה זה מרתיע אנשים - וזה הרבה יותר מאשר המראה החיצוני ש'ך.
תוכיח שאתה בן אדם תמכור את עצמך לאחרים כדי להוכיח שאתה לא ערס, לא באמצעות החלשת ה"חולשות" שלך אלא ע"י הבלטת הנק' החזקות בך.

ציטוט ההודעה
)