ליום אחד לא יותר מזה אני בעד
|
|
אני מסכים עם יואב >.>
סורי אין לי 20 שקל :/ אם היה לי הייתי קונה שווארמה
לדעתי הדבר לא נכון.
אנחנו לא יושבים שבעה ואסור לנו לדמות את עצמנו ליושבים שבעה...
בגלל שאנחנו לא יושבים שבעה אלא מתאבלים כל אדם יעשה את השיקוליים שלו אבל שוב - אסור לנו לסגור פורום כאילו אנחנו יושבים שבעה כי זה אסור ע"פ היהדות.
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אפשר עדין לסגור ליום אחד של כבוד.נכתב במקור על ידי DaRk GoD
זה כן... שוב אסור לנו לדמות את עצמו ליושבי שבעה... אנו מתאבלים ומשתתפים בצער המשפחות...נכתב במקור על ידי gangi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
למה אתה מתכוון ללדמות את עצמך ליושב שבעה ?נכתב במקור על ידי DaRk GoD
למה אסור?
אם תסגרו את הפורום לשבוע אנשים יבינו שהם יכולים בלי אטרף ולא יחזרו פשוט
כנ"לנכתב במקור על ידי LinkinH
חג סוכות הוא חג שמצווים לשמוח בו והוא דוחה שבעה
למשל קרוב שלך נפטר ביום חמישי הזה[ובשבת היה חג] אז יושבים עד שבת ואז קמים מהשבעה=אין מנהגי אבלות
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
זה הדבר האחרון שמעניין אותנו עכשיו לדעתי... בן אדם מת נער נהדר בן אדם נפלא ואתה חושב שאכפת לנו מהאנשים שלא יחזרו יבואו טובים מהם במקומם... בן אדם מת ואם אנשים לא מבינים את הסיבות שאנחנו פועלים על פיהם לי אישית זה אומר שהם לא מתאימים לפורום ולעולם לא יתאימו אז באמת עדיף שיעזבו.נכתב במקור על ידי טאקו שמחרבן גלידה
לגבי האיסור לשבת שבעה - אני לא בטוח שזה איסור אבל זה בהחלט לא טוב לעשות - יש את המשפחה שהיא יושבת שבעה. אנחנו יכולים להתאבל והכל אבל לסגור ת'פורום לשבוע זאת לא הדרך לנצור את שמו. אנחנו צריכים לדבר על כמה שהבן אדם היה מיוחד והפורום זה הכלי שקישר בנינו לבינו ואם נסגור אותו אז לא יהיה אמצעי קשר בנינו לבין יצחק ז"ל.
שוב - כפי שמישהו אדם - הדרך להתאבל עליו היא לדבר על כמה טוב היה האדם בחייו.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אני חושב שבחול המועד סוכות מותר לשבת שבעה. בחג עצמו (לא בחול המועד) בהחלט אסור לשבת שבעה.נכתב במקור על ידי LinkinH
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אני מציע לעשות את זה יום אחד >.>נכתב במקור על ידי Medvednic