לא היית צריך להמשיך את המשפט בכלל...פשוט תשאל :"יש בארץ קבוצה ברמה..?" אז זהו שלא...נכתב במקור על ידי LinkinH
לא היית צריך להמשיך את המשפט בכלל...פשוט תשאל :"יש בארץ קבוצה ברמה..?" אז זהו שלא...נכתב במקור על ידי LinkinH
|
|
חאלס לחשוב שישראל היא לא רמה, 2 קבוצות בשלב הבתים של גביע אופ"א זה רמה טובה.נכתב במקור על ידי lolx
לא נשווה את עצמנו לאנגליה או ספרד או ליכטנשטיין (חס וחלילה ) אבל יש פה רמה.
אני אומר לך שעם ישראל תעלה ליורו 2008 על חשבון אנגליה או קרואטיה יש לנו רמה גבוהה...נכתב במקור על ידי Hoobastank
אתמול אבי מילר אמר שאנגליה היא קבוצה בינונית... ולא יותר... ודווקא אני חושב כמוהו כי אנגליה
עד היום לא הראתה מי היא... כולה דיבורים... ועם ישראל רוצה לעלות ליורו 2008 חייבים לנצח אותם..
וגם את קרואטיה שנראית קבוצה טובה, אבל בדוגרי הם לא כאלה משהו...
הובה..אני יודע שיש ניקוד ע"פ קבוצות..חשבתי שכשאמרת ארצות התכוונת לנבחרות..מה שנשמע לי תמוה..
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL
מה אתם חושבים שאת ישראל אף אחת לא חושבת ישראל נחשבת גם קבוצה מכובדת וטובה
גם הקבוצות שלנו כמו הפועל ת"א,מכבי חיפה וביתר יש להם שם באירופה
מתוקי , ישראל היא לא רמה...ולא משנה מה תגיד...נכתב במקור על ידי Hoobastank
אולי רק הנבחרת הצעירה עושה קצת כבוד...אבל זה תמיד אמרתי. בן שושן טוטו וכל החברה אני תמיד אמרתי והייתי עם שרף בדעה שצריך לשתף אותם במקום כל הזרים הזבלה שיש לנו פה אבל בגלל שאין רמה לא משתפים אותם מספיק...(את טוטו משתפים יותר כי הוא היה החלוץ העיקרי בפ"ת אבל דיברתי על צערים בכללי)...
חחחחחחחחח יש לנו שם באירופה חחחחחחחח...
תגידו יצא לכם לראות כדורגל בזמן האחרון?...
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 13-10-2006 בשעה 03:05.
חחחחחחחח גם אתה רואה יציע העיתונות חחחחחנכתב במקור על ידי lolx
גם אני חושב שצריך לשתף את כל הצעירים האלה אבל בן שושן וטמוז הם עשו טעות שהם הלכו לביתר עם כל הכסף והזרים שמביאים הם ישבו הרבה על הספסל
אחי נכון ראית את V For Vendetta?נכתב במקור על ידי הבוס
איזה סרט חזק? :]
בכל מקרה מגיע לישראל 2 נציגות בצ'מפיונס כמו שהיה בשנה שמכבי עלו [חיפה ורוזנבורג כולנו זוכרים...כלבים]...לפורטוגל מגיע...פורטו עשו כבוד.
אתם יודעים מה מעצבן? אני חושב שיש 2 דירוגים אחד של גביע אופ"א ואחד של הצ'מפיונס...כי אם לא היו דירוגים שונים חיפה היתה אמורה להיות לפחות דרג 4 בהגרלת הבתים של אופ"א...לא?
אל תחיו בסרטים שתהיה העפלה אוטומטית...דנמרק לא מקבלת העפלה אוטומטית.....גם צ'כיה לא...וכי למה? כי הקבוצות שלהם לא עושות כלום באירופה וכל השחקנים הולכים לארצות אחרות...אצלנו אותו דבר רק בלי החלק שהשחקנים הטובים הולכים לארצות אחרות...:\