ערכתי את זה ואני שוב פעם חוזר סליחה אחי על ההאשמות לא ידעתי שבפורום הזה יכולים להישתתף גם משתחמשים אנונימים...
ערכתי את זה ואני שוב פעם חוזר סליחה אחי על ההאשמות לא ידעתי שבפורום הזה יכולים להישתתף גם משתחמשים אנונימים...
נערך לאחרונה על ידי WarBlood; 11-10-2006 בשעה 22:48.
|
|
לא חשוב :]
נערך לאחרונה על ידי next; 11-10-2006 בשעה 23:50.
בסדר ערכתי אני רק מקווה שאני לא יקבל אזהרה על דבר כזה...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח
יוווווו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
עלק כמה בעיות לבנאדם אחד חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחח אני לא נושם....זה אנונימי אחי כל אחד יכול להכנס ככה זה לא בנאדם אחד חחח
ההא לא???????????????????????????????
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח
סליחה אחי על זה שהאשמתי אותך בהודעה שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יוווווו למה ערכת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אוף רציתי להראות לכולם...איזה נדיר זה היה אחי שעה ישבתי פה צחקתי...יוו
תאמין לי אחי אם זה היה תלוי בי הייתי משאיר בשביל שתצחק מה יש הומור זה בריא אבל זה לא תלוי בי...
חח מצטער לא ידעתי שזה כל כך חשוב לכם חח
תן את האייסיקיו שלך...
אני? חח.. q.o
נערך לאחרונה על ידי next; 12-10-2006 בשעה 01:37.
טוב אתה לא רוצה לא צריך
שאלתי אם התכוונת אלי חח..קח גבר 1801829
חח תודה מותק..שטויות בקטנה לא יעשו לך כלום מה אתה גנוב...? מה אזהרה מה זה פה כלא...כולה לא הבנת נכון...אל דאג אני מאחוריךנכתב במקור על ידי WarBlood
חחח תהנה אחי
אויש נווו באמתתת אנשיםםםם יש ילדות בנות 14 שעשו יותר בנים ממה שאנחנו ביחד נעשה בנות כל החיים שלנו ואני מדבר על הרבה אבל ממש ממש הרבה אז אל תגידו ילדה בת 14 היא לא היא תפנים ילדה בת 14 מפותחת כמו ילד בן 16 לא תמיד אבל לרב ככה זה כי הבנים מתפתחים לאט..
לגבי ה"בעיה" שלך אחי כמו שאמרו לך נישוקים וזה ולא אגרסיבי עדין עדין ותתן להם נשיכות בצוואר ונשיקות שם זה מקום טוב יעני לחרמן אותן ואז לאט לאט ותגיד לה לפני זה שאתה אוהב אותה אבל עכשיו אתה באמת מרגיש שאתה אוהב אותה ואתה לא אומר את זה סתם עכשיו זה משו אחר ואז תנשק אותה ותגע ולא מצליח עוד פעם לא מצליח תספיק לעוד פעמיים ואז תנסה עוד פעםם
וחברים בנות בגיל 14 כבר מנסות ואין להן בושה בשיט גברברים ילדות בנות 14 מזדיינות מילה הייתם אומרים 12 או 13 הייתי מבין ב14 הן חרמניות אחושרמוטה פשוט לא אומרות את זה יאלה דבר תי מואהה