עם אתה צריך עזרה אין לי בעיה לבוא איתך או משהו למרות שלא מכירים אבל בכיף אחי עוברים שטויות כאלה.
בקיצר לנושא,על פי חוק,ומניסיון,אם השגת את האישור שלה בהסכמה,והיא בעצם לא הייתה מודעת לסביבה (סם רוהיפנול וכל החרא הזה) אז אתה עלול להימצא אשם באונס.
אם אתה מעל גיל 16 והיא מתחת לגיל 16 אז זה בכלל בעילת קטינה שיכולה להיות בהסכמה או לא בהסכמה זה כבר לא משנה,ואתה עובר פה על חוק פלילי ללא מאסר כי אתה מתחת לגיל 18,אבל זה כולל תיק ורישום וכל זה.
אם אתה תגיע למצב של חקירה וזימון הורים ,תקפיד לשמור על כמה דברים חשובים:
א.לא לבוא עם כובע,גופייה,שרשרת,טבעות,וכל דבר אחר שכזה שלא תיראה בעייתי בעיני השוטרים החוקרים,שאולי אתה לא יודע אבל הם גורם מאוד משמעותי בגין החלטה להעמיד אותך לדין או לא.
ב.שאבא או אימא אם הם יוכלו להיות איתך בחדר חקירות,עדיף כי זה יוצר רושם של ילד טוב וכאלה,קיצר עדיף.
ג.אל תדבר עם המתלוננת,בכל צורה שהיא ליד השוטרים במקרה ותוזמנו ביחד או משהו.
ד.תשמור על קור רוח,אל תשחק אותה מסכן,תספר רק את האמת ורק מה שקרה,ותיהיה דבק בגירסא שלך,
כדאי לך לזכור את הגירסא שאמרת לשוטרים,וכדאי שזו תיהיה האמת,תירוצים כמו "זה קרה לפני הרבה זמן אז קצת קשה לי" לא יתפסו,במקרה שלי 8 חודשים שעברו ממקרה מסויים לא עזר,אז לא נראה לי שלך יעזור.
זהו אחי,לפי מה שסיפרת לא נראה לי שאתה אשם במשהו,גם אם היא מתחת לגיל 16,זה לא ביודעין ואתה יכול לטעון לשכרות אם זה נכון...
ורק שלא תיהיה קורבן,
קירצ באיזה מקיף אתה בחור?וגם היא