ראסמי רופי סתום תפה למה תמדבר מלוכלך???...אל דבר ככה לחנוש שלי ימסכן
ראסמי רופי סתום תפה למה תמדבר מלוכלך???...אל דבר ככה לחנוש שלי ימסכן
|
|
את רצינה מעדיפה שיתעללו בך שאת בחיים מאשר שאת כבר מתה??נכתב במקור על ידי חנצ'וווק
את יודעת מזה כאב בכלל? והם עוד חיות הם לא חושבות כמוך להם לא אכפת על הגופה שלהם.. מה שמעניין אותם זה לחיות הם לא כמו בני אדם שמאמינים בדת וכל זה הם רק חושבות על הישרדות...
בואנה איזה גזור אתה באמא שלי..
אני אמרתי שאני מעדיפה שיתעללו בי כשאני חיה? לא אמרתי כזה דבר.
כוסעמק לא הזכרתי אפילו על התעללות בגופה שלי..
אני לא מבינה אותך, אתה מבין מה שאתה כותב? אתה רק מנסה להצדיק את עצמך וכל מה שאתה אומר .. למרות שכל מה שת'אומר פה לא קשור בשיט.. עלק יתעללו בי ..
עשה טובה, דחוף משחת שיניים לאף ושאף. רק אל תכתוב פה שטויות.. :|
ואדיר תודה נשמה שלי :]
אגב
"והם עוד חיות הם לא חושבות כמוך להם לא אכפת על הגופה שלהם......."
מה זה השטויות האלה בקשר לחיות??.. אפחד לא רוצה שיתעללו בו.. וגם להם לא נעים... מאיפה אתה מפליץ ת'שטויות האלה תעשה לי טובה מה ת'מבין בכלל מהחיים שלך
נערך לאחרונה על ידי חנצ'וווק; 15-10-2006 בשעה 21:50.
you dont know how deep you can ride ,untilyou cant get outS U R F
אשכרה מפגר חחחחחחחחחחחחחחחחחח...עם לא איכפת להם למות והכל למה הם טורפים אחד תשני??...בשביל הכיף אה צודק אחי
אשכרה יש כאן שרוטים אשששששששש
ואיך חיות יכולות להאמין בדת אח שלי לא נעים לי להגיד לך או לשאול אותך אבל אני חייב....בן כמה אתה??...עם תאומר לי יותר מ14 אני קופץ מהגג
אם הם לא יטרפו אחד ת'שנינכתב במקור על ידי אדיר הכריש
הם לא ישרדו הם ימותו מרעב
יותר אכפת להם מעצמם מאשר הכביכול "חברים" שלהם.
ואללה הסרטון הזה מזעזע .. אבל בדומה לחיות אנחנו גם חיים על השרדות
ומה לעשות אנחנו הגזע העליון בטבע .. ואנחנו חייבים להרוג אותם ולעשות הכל כדי לשרוד
And I never wanna say goodbye
But girl you make it hard to be faithful
With the lips of an angel
צודק אחי רק שהוא לא מבין את זה הוא חושב שסתם חיות אוכלות את השני בשביל הכיף והסטייל שלהם
יופי אני רואה שאני לא היחידי שלא חיי בבועהנכתב במקור על ידי Paradise
רופי אני באמת לא מבין אותך אחי דבר ברור!!!...אשכרה אתה עושה בלאגן ממה שאתה מדבר
יש לך מסנגר איסי?
למה אנשים צמחוניים הם צמחוניים
בגלל שהם משווים את עצמם לחיות
הם כאילו מנסים לדמיין את עצמם במקום החיות האלה ואז הם חושבים עד כמה זה רע זה יהיה להם וכ'ו...
אם אתם תבינו שחיות זה לא כמו בני אדם (זה לא שאחרי שהפרה הזאת מתה אז אז כל המשפחה שלה יושבת שבעה, וזה לא כואב להם הדברים האלה כמו שזה כואב לנו...
וזה לא שכל החלומות שהיו לעתיד מתנפצים פתאום וכ'וו וכ'ו....) אז אתם תבינו שגם הדברים האלה שרואים זה לא הכי נורא ומה לעשות נכון שעדיף על המצפון שלנו שזה יהיה פחות נורא אבל זה העולם שלנו וזה לא סיבה להיות צמחוני..
נערך לאחרונה על ידי xynet; 15-10-2006 בשעה 22:18.
חלק אתה צודק אבלנכתב במקור על ידי xynet
חיות מרגישות כאב פיזי בדיוק כמונו
איך אתה מסביר את זה שפילים מישהו מהעדר שלהם מת הם בוכים על העצמות שלו...לפעמים שמשעמם הכי כיף לראות נישונל גאוגרפיק על חיות
יואווווו !!
אתה סותר את עצמך אתה יוצא כ"כ טיפשש
בבקשה בבקשה תדחוף משחת שיניים לנחיר תעסיק את עצמך
נערך לאחרונה על ידי חנצ'וווק; 15-10-2006 בשעה 22:19.
you dont know how deep you can ride ,untilyou cant get outS U R F