נכתב במקור על ידי GaM3oVeR
חחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי GaM3oVeR
חחחחחחחחחחחחחח
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
|
|
איך הגעת לרונלדיניו פתאום???|::|:|::|נכתב במקור על ידי GaM3oVeR
מה זה קשור
מה זה שחקן מסחרי? אתה קונה בשוק 2 בשקל?
שחקן משחק איך שהוא יודע לשחק מה זה אמור להיות :\
כתבת עכשיו את ההודעה הכי לא קשורה שראיתי בזמן האחרון חחחחח
נערך לאחרונה על ידי AND; 17-10-2006 בשעה 00:32.
אריאל, תסביר איך זה ששמים אוהדים של בארסה לשפוט בגמר ליגת האלופות? למה השופטים הצטלמו לאיזה מגזין עם חולצות של בארסה ולא עם חולצות של ארנסל?
כולם זוכרים שההרחקה של יינס למהאן לא הייתה מוצדקת ולא נדבר על "התיאטרון של בארסה" נגד צ'לסי ומילאן
כל נגיעה בשחקן בארסה זה פאול
רונאלידיניו נותן איזה מסירה טובה פעם ב10 משחקים שגיא כהן ונדב יעקבי מתלהבים ממנו כאילו הוא איזה גאון
ברוב המשחקים הגדולים של בארסה הוא פשוט נעלם...
חבל על צ'ך אתה מתחיל משחק אחרי 30 שניות חצי שנה נגמרה כמה אכזרי יכול להיות הכדורגל ..
אני מקווה שיהיה משחק טוב כולם שונאים את צ'לסי האנשים הרעים בסיפור ויש מלא סיבות אז אם כולם אומרים שבארסה ינצחו אז אני הולך למלאות ויינר ולשים על צ'לסי ...
ואריאל וכל אוהדי בארסה אתם צריכים להבין שזה אופנה חדשה פה כל ילד אוהד בארסה ,כל ילד אוהד ברזיל ויש אנשים כמוני ובטח אלה שיגיבו שזה מגעיל אותם וזה גורם לנו או לפחות לי לשנוא את בארסה ועכשיו אני שונא אותם קצת פחות כי אני אוהב את סביולה ומסי יש לה אהבה מוזרה לארגנטינאים קטנים אבל אתה הקבוצה אמן יקבלו בראש מחר ושכל האוהדים האלה שעד לפני שלוש שנים שלא היה בארסה לא ידעו מה זה בארסה ופתאום איזה אהבה ..
Indianapolis colts Champions!!!
בדיוק!נכתב במקור על ידי RaUl
אני לא אשכח את המילים של אוחנה לפני המשחק קרואטיה במונדיאל "ברזיל יכולה להבקיע מתי שהיא רוצה"
כנראה שהם לא רצו להבקיע נגד צרפת![]()
נערך לאחרונה על ידי One Man Army; 17-10-2006 בשעה 13:48.
מילה אחת:
קימנטי.
בארסה תיקח את צ'לסי פשוט מהסיבה שצ'לסי לא פוגעת בגרוש [למרות שדרוגבה בכושר טוב, הוא בכל זאת דרוגבה].
עכשיו, אם שבה יחליט להתעורר מתישהו, זה יהיה המשחק שהוא צריך להתעורר בו.
אה ומישהו כתב פה שזה יפגע בצ'לסי בליגה האנגלית...ממש לא...השוער השני יחזור וזה לא משנה מי יהיה בשער של צ'לסי בכלל הם צריכים קונוס לא מגיעים נגדם להרבה מצבים במשחקים....ובינואר אברמוביץ' יביא איזה שוער בכמה לירות יסדר אותו כמו שצריך. אולי יחזיר את בארטז מפרישה חחח זה השוער הכי בכיר שפנוי [טפו צרפתי אטישמי].
איזה חפרנים אתם
מיכאל אתה מדבר פול שטויות
הדבר היחיד שאני מסכים איתכם זה שיש הרבה ילדים שקוראים לעצמם אוהדים של איזה קבוצה
שבטופ עכשיו ( או איזה נבחרת )
זה קרה עם צ'לסי כשהיא הייתה פייברויטית ועכשיו זה קורה עם ברסה כשהיא אלופת אירופה
( וזה קרה גם עם יובנטוס כשהיא הייתה בטופ )
לגבי השאר .. שטויות... ההרחקה הייתה מוצדקת כי הוא לא נתן יתרון ( אחרת היה שער שזה
באותו רגע היה יותר חשוב מהרחקה של שחקן )
לגבי התיאטרון - אתה מושפע מוריניו קטן ... :\ זה כל כך שטויות
ודרוגבה חלוץ טוב רק בנבחרת .. בקבוצות הוא ברמה של טוטנהאם או משהו
God loves to tease
כרגע הוא בכושר טוב....8 גולים ב11 משחקים...כנראה בגלל שבה..נכתב במקור על ידי Alonh
איפה נעלמו אוהדי מנ.יונייטד? עברו לאהוד את בארסה או צ'לסי:s86:נכתב במקור על ידי Alonh
כל אוהדי יובה הם אוהדים אמיתיים של הקבוצה, אף אחד לא מחליף קבוצה!
ומורניו איש חכם הוא יודע על מה הוא מדבר...
אני אישית יותר אוהב את ברסה .. אף פעם לא אהבתי את צ'לסי .. אהבתי את מנצ'סטר אני עדיין אוהב אותה .. יותר מכל קבוצה
אבל מגיע לברסה לנצח ! יאללה ברסה!
נדב יעקבי גומר שרונלדיניו עובר מישהו
נדב יעקבי רואה ברזילאי הוא משתגע .. היה איזה משחק של ברזיל שהם ניצחו 8-0 או משהו כזה אז רוביניו כבש שם שלושער או משהו הוא בכלל שם איבד את הבתולים
Indianapolis colts Champions!!!
חחחחח איזה בולשיטנכתב במקור על ידי Michael
כל האוהדים של יובה הם עכשיו אוהדים אמיתיים כי הקבוצה ירדה ליגה
כשהם לא היו בזבל אז היו מלא אנשים שפתאום היו יובה בדם והיום פתאום נעלמו
ומוריניו הוא סתם מאמן טוב עם הרבה מזל ... והרבה שחצנות יוהרה זיבולי שכל ובכיינות
God loves to tease
הם לא נעלמו פשוט לא מדברים על יובהנכתב במקור על ידי Alonh
.
שונא את צ'לסי באמתת הקבוצה שאני הכי שונאאא :|
שבארסה תנצח אבל רק כי אני שונא צ'לסיי
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says: