אטו זה השחקן מספר 1 של ברצלונה!
רונאלידניו הוא סתם בלוף של התקשורת שמתלהבת מהתרגילים שלו, אני לא זוכר מתי הוא שיחק טוב מול קבוצה גדולה, הוא פשוט נעלם במשחקים הגדולים.
היום בארסה חייבים לנצח אחרת הם בצרות, צ'לסי ישמחו "להפסיד" לברמן
אטו זה השחקן מספר 1 של ברצלונה!
רונאלידניו הוא סתם בלוף של התקשורת שמתלהבת מהתרגילים שלו, אני לא זוכר מתי הוא שיחק טוב מול קבוצה גדולה, הוא פשוט נעלם במשחקים הגדולים.
היום בארסה חייבים לנצח אחרת הם בצרות, צ'לסי ישמחו "להפסיד" לברמן
|
|
בארסה לוקחים אותם אני אומר נקמה !!!!!! ו שלושער של רונלדיניו
ואז כולם ישתקו !!! אני מת שזה יקרה
צלסי עדיין לא נצחה את ברצלונה בקאמפ נו לא יודע יש לי תחושה שברצלונה מנצחת גם רונאלדינו חזר לחייך
1-0 ברסההההההההההההההה
אוללהההההההה
קאמפאולה קמפאולה אולה אולה אולה!!!!
~~~
יוווווווווווווו איזה שער של לאמפרד איזה ביצוע מגניבבב
אוו סוף סוף הברקה אחת של רונאלדיניו מסדרת גול לבארסה...הוא מתחיל לחזור לעצמו
2-1 ברצלונהההה
צ'לסי פשוט גועל נפש
ביזיון שהיא לא סיימה את המשחק הזה בלי 2 אדומים לפחות
פשוט דוחה
איכס
איכס
להעיף אותה ואת השופט המסריח הזה מליגת האלופות
*שער יפה של למפארד אבל ..
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
ממש אי אפשר להגיד שבארסה כיסחו אחרי שצ'לסי הגדירה מחדש את המושג היום
מה שהם עשו זה כלום כלום כלום לעומת צ'לסי
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
היה קטע מוזר שדקו שכב על הדשא והתפתל מכאבים..אבל כשטרי בעט בו את הכדור פתאום לא כאב לו והוא רץ אליו בעצבים..הצחיק אותי
צ'לסי שיחקו אגריסבי שחקני בארסה זה רקדניות באלט פשוט מדהים כל נגיעה הם מתגלגלים על כל המגרש ..
היה משחק טוב מאוד השופט הפריע יותר מדי כמה עצירות אפשר לעצור את המשחק בפעם אחת ?? לעזאזל זה כדורגל ולא באלט יש דחיפות אבל לא אחרי כל מכה קטנה צריך לעצור את המשחק זה מוגזם ... חוץ מזה לצ'לסי לא הגיע להפסיד כולם מדברים על מחצית שנייה מדהימה של בארסה אבל חוץ מהשער לא זוכר שהיה להם מצב אחד ולאומת זאת צ'לסי שיחקו לא רע החטיאו מצב של 1000 אחוז של רובן שאני במקומו באימון הבא לוקח כדור ובועט 300 פעם ממרחק של מטר לשער אחרי החטאה כזאת .. חוץ מזה דרגובה היה חלש אבל הבקיע במהלך היחיד שהוא עשה שקשור לכדורגל ולא לשטויות .. רונלדיניו פה שם נתן כמה דברים נחמדים מה שמספיק נגד חמנסיה או שלא קוראים לה לא הספיק נגד צ'לסי .. מסי שחקן ענק מדהים הכול אבל שיתעסק פחות בנפילות כי אני שונא בכיינים
Indianapolis colts Champions!!!