בבקשה אני אנסה באמת אבל לכל מיקרה מישהוא יכל לתת לי כי השחקן שאיבדתי כבר היה עבודה שלישית וזה קצת קשה אבל בכל זאת תודה
בבקשה אני אנסה באמת אבל לכל מיקרה מישהוא יכל לתת לי כי השחקן שאיבדתי כבר היה עבודה שלישית וזה קצת קשה אבל בכל זאת תודה
|
|
כה.. כה... משתגיד אל תיקרא לי תומר אם איבדת עבודה שלישית ...
ואחי דיי אם התמימות הזאת... אף חד לנופל על השיט הזה בעולם הקר שלנו כיום צריך להתמודד...
כל אחד צריך לתת כדי לקבל... קח אותי כדוגמא, גם אני הייתי נואש להרמיט אבל האם הלכתי והתחננתי
שיתנו לי ? לא ! (כאילו שיתנו לי) אז השתמשתי במה שיש לי ... כסף (זה לא יצא טוב ם0)... תמצא שאתה יכול להחליף בעד משתמש או משהו יש הרבה דרכים ... אף אחד לא ישקיע אל דמות ויתן לך אותה... קח את עצמך
במצב הייתה נותן דמות למישהו שאבדה לו משהו או פרצו לו ?
והפורום מתמלא בליימרים וזה נימאס באמת חאלאס להיות כאלה ...
|
|
In this time are we loving"|
Or do we sit here wondering
Why this world isn’t turning round
"It’s now or never
|
תומר
אחי אם אין לך כח לעלות ברמות האלה למה שמישהו יביא לך אם אתה כ"כ עצלן?
כאילו הוא יביא לך רמה 40 נגיד אתה תתעצל להגיע איתו לרמה 50 אז למה שיתנו לך.?! =\
קרא חוקי חתימות
אין לי כח לרמות הראשונות ולסקילים שהם משעמים בקשה תנו לי אני עובד על שחקן חדש אבל עדיין בבקשה אני יודע שיש כאן כאלו שפרשו משחקנים שלהם במשתמשים ישנים או כאלה שפרשו לתמיד אז בבקשה אני מתחנן תנו לי
נו בבקשה בטוח יש מישהוא שיש לו אני אקח הכל
סליחה על הטריפל אבל אתם לא מגיבים אנימבין שאתם אנוכיים בסדר עם תהיה לכם בעיה ואני אוכל לעזור אני אגיד לכם פתרו לבד טוב
אף אחד לא חייב לך פה כלום.
ואין פה אנשים שישקיעו שעות וסתם ככה יביאו לך כי אתה רוצה.
אני יודע אבל אני בטוח שיש פו כאלה עם מיתרים אני מבקש טובה עם מישהוא היה צריך תרומה קטנה אז גם הייתי נותן זה לא שאני מבקש שחקן שאתם מישתמשים בו אלה שחקן שהוא לא טוב בילד מעפן או עבודה שלא אהבתם כאלה אני מבקש תנו לי בבקשה עם יש
אין!!!!
לך לישון
אבל למה אתה חושב שמישהו ייתן לך ? גם המישהו הזה השקיע על השחקן שלו.
אין חוק שאוסר,
אסור בקשת/חיפוש שותפות(לאור המגפות בעבר)
אבל כל עוד הוא לא יאיץ אני לא נועל לו...
נערך לאחרונה על ידי Alcoholic; 04-11-2006 בשעה 14:35.