שחטו לי את הצורה.. היה לי רק מקצוע אחד ב"טוב", 4 ב"חלש" והשאר התחלקו בין "חלש מאוד" ל-"תקין".. ההערכה הגרועה ביותר שהייתה לי.. כל זה, פלוס 3 מוים הזמינו אותי לאישיות.. \=
שחטו לי את הצורה.. היה לי רק מקצוע אחד ב"טוב", 4 ב"חלש" והשאר התחלקו בין "חלש מאוד" ל-"תקין".. ההערכה הגרועה ביותר שהייתה לי.. כל זה, פלוס 3 מוים הזמינו אותי לאישיות.. \=
|
|
קודם כל אביחי מזל טוב על מחר(רק אני שם לב שהוא רשם שיש לו מחר יום הולדת?!)
והיה לי כבר לפני שבוע ת'אסיפה וסתם אני מרותק (האמת אבל מגיע לי) עכשיו לבית אסור לי לצאת לשחק בספורטק כדורגל או ללכת לחברים/חברות ללכת לסרטים וכאלה לעוד שבועיים....
my series list
(תלחצו על הכותרת של הרשימה)
http://www.atraf-f.net/zipped/year2007/laugh/tv.jpg - קרדיט לZipped
ממוצע 85
you dont know how deep you can ride ,untilyou cant get outS U R F
2 ב'!!!!!!!
באנגלית(שד"א הציון זה 100 <_<)
ופיזיקה(כוס אמא שלה =])
נראה לי אצלנו זה במחצית לאדע עוד לא התחילה התקופת מבחנים רק עוד כמה ימים..
=]
:Boxing::Boxing:
:Boxing:
![]()
יום שני האסיפה...
יאללה מה כבר ההורים שלי יגידו לי... 60 מתממטיקה אני יודע 90 אנגלית היסטוריה 76 מוגבר ביולוגיה אניערף אבל בטח משו' 80 מוגבר מדעי כדור הארץ בטח איזה 60 תנך 93 וזהו אני חושב...
ואני בדוק שיהיה פסדר..אחרי שההורים שלי קיבלו שאני מעשן ושעישנתי חשיש\ירוק ואחרי שגילו אחרי הבדיקות שהסנפתי כמה פעמים קריסטל ואחרי 48 שעות מעצר ו3 שבועות מעצר בית תאמינו לי שלא יקרה לי כלום אחרי האסיפת הורים..
הם עושים הכל כדי לרצות אותי וכדי שאני לא יתעצבן וילך לעשות עוד שורה..
נערך לאחרונה על ידי בוני; 23-11-2006 בשעה 16:29.
לנצ'יה תמה 93 2000 טורבו(לא סטנדרטית) גודשת 0.7 באר
חחחחחחחחח אין לי פשוט מה לרשום אז רק נגיד ביתר זונה ביתר זונה ביתר זונה חח
ווא ווא בית ספר מזדיין חחח יא...
ממ והרבע שלי לא משהוא....
פאקק אני הולך לאכול מממ ז** ענקק
בתהליכי פרישה מאטרף.
לימודים ? מה זה ?
חחחחחחחחחחחח
סתם סתם , שלי היה יום הורים זה היה הולך ככה שאני נכנס , המורה רק מקטרת שאני לא לומד בלה בלה בלה
אומר כמה מילים , היא קונה את זה ואני ממשיך .. :\
ותמיד זה היה נגמר ב"יש לך ילד עם פוטנציאל" :/
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
בינתיים מבחינת מבחנים הולך לי רע
אבל מבחינת התנהגות יש קצת בעיה חח
עוד שבוע וחצי האסיפת הורים נקווה לטוב
לנצ'יה תמה 93 2000 טורבו(לא סטנדרטית) גודשת 0.7 באר