חח חשבתי פרשת וזה
תקשיב שניה בן אדם
איך היה בטיול שנתי ?
וכנס לאיסי שלי
4443391
|
|
היה אשששששש
איזה מסלולים יאוורדי ביום השני היה מפחיד תחת
היינו צריכים לטפס על צוקים ללכת על שבילים דקים כמו זין של יונה והיו סולמות חבלים בלאגנים חח היה מזה כיף =]
הייתה מסיבה ביום השני וראינו בחדרים של המורים את המשחק של ישראל חחח
ונהנים עם בנות (:
חח שיחקתי אמת או חובה עם ידידה שלי וחברה שלה זה התחיל משלושתנו פתאום באו כל השכבה
איזה אחד הביא גם גיטרה המחנך שלי התחיל לנגן וכולם התחילו לשיר
חח קיצר היה סבבה אש
אה עכשיו הבנתי
הוא התקבל עוד שנה שעברה לברצלונה אבל נגמר להם המקום לקבלת זרים בגלל זה הוא הושאל לקבוצה אחרת
ובגלל זה רק השנה הוא עובר
כמה מהללים אותו בפורומים הוא כנראה באמת שחקן אחד התותחים
חבר שלו טוב מהכיתה כתב שרצו אותו כל הקבוצות בארץ + 9 קבוצות מחו"ל
ממ בהצלחה
נייס לו![]()
.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple
נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל
או לפחות את עורו-
מפאת חוסר ביקוש,
והכל מתפרק עלינו.
חחחח נראה לי ראיתי אותו במגרש ב- י"ב
הוא טוב
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
אלי זיזוב ,תותח על, היה איתי בכיתה שנה שעברה הוא עבר לברסה עשו בעיות עם כמות הזרים או משהו השאילו אותו לוונלסיה ניראה לי אבל הוא חזרהוא עדיין בבית ספר שלי מקיף ט' יענו לא הלך לו שם והוא חזר לארץ ועכשיו הוא נשאר כיתה הוא שנה שעברה הייה איתי בכיתה ט ועכשיו אני י' והוא עושה את ט' שוב כי הוא בחול רוב השנה
כולכם תקשיבו!!!!!
א. אני מכיר טוב את אלי זיזוב הייתי נגדו במשחקים בינינו..אני שיחקתי בעמק יזרעאל והוא בטוברוק. הוא שחקן נחמד אבל לא כזה סוס, וגם הוא בסוף לא עבר לברצלונה והוא היה בויאדוליד ועכשיו חזר לארץ. אם אני לא טועה הוא הפסיק לשחק כדורגל.
ב. תסתכלו על התאריך של הכתבה! זה היה לפני כמעט שנה..
מה אתה מדבר זה כתבה ישנה הוא היה איתי הכיתה הוא במקיף ט' ועד עכשיו לא קיבל זימון לפי דעתי הלך לו הכל הוא הרס לעצמו את הקרירה
הוא במקיף ט' למי ששואל
מה אתם מזיינים בשכל? אבא שלי עזר לאבא שלו לפי יומיים בעניין של כרטיס עובד שיהיה לו לברצלונה שיכנס כעובד כי אי אפשר להישאר שם כתייר כל כך הרבה זמן
והוא היה אמור להכנס לפני שנה הוא עבר את המבחנים בזמן שהכתבה פורסמה ונגמר המכסה של הזרים בקבוצה אז השאילו אותו לקבוצה אחרת ועכשיו הוא נוסע לברצלונה
יפה שיהיה בהצלחה
"הבאתי לך ברזילאיות עם חוטיני מסתובבות לך בבית חופשי, ואתה לא עושה כלוםלפחות שיעמוד לך בשביל הנימוס" (אסי כהן_מסודרים)